icon

Vybírání vší z vlasů jako placená služba

prycvesky
26. říj 2018

Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych za peníze odstraňovat vešky a hnidy. Nevím jestli by o takovou službu měl kdokoliv zájem. Co si o tom myslíte?

lv
26. říj 2018

No pomoc by to byla, hodiny u toho trávit není žádný med, ale praticky - kde, u klienta doma? Kdo se k tomu přizná, že má/mají děti? A stejně neodpada gruntovaní doma, prevence u ostatních členů domácnosti. Já bych to nevyužila.

irena1111
26. říj 2018

Já bych to nevyužila. Vši už děti dotáhly ze školy a školky několikrát a v pohodě jsme si s tím poradili doma sami.

sudylichozrout
26. říj 2018

@prycvesky docela specificka zaliba... Ale proti gustu 😃
Nevyuzila bych to, skoro bych se vas bala... Pardon.

odula
26. říj 2018

@prycvesky já bych se tě nebala ;) myslím že by í někdo využít mohl. ALE ... z hlediska byznysu bych se já bála spíš zaruky. za dva týdny pritahnou děcka že školy novou várku, a rodiče budou chtít vrátit peníze protože jsi "zapomněla jednu hnidu"?? docela bych se bála "chytraku" který by to mohli zneužít, protože jak dokážeš že jsi ani jednu hnidu neopomenula? to jen tak poznamka na co by chtělo myslet. jenom - já osobně bych po sobotě a neděli strávený vybiranim tech hnusných zvířátek o tom í uvažovala 😁

prycvesky
autor
26. říj 2018

Děkuji za příspěvky. Je fakt že záruku dát uplne nemůžete. Ale jsou lidi co nemají toho druhého kdo by jim pomohl. A byla bych i ochotna je vybírat doma 😉

frenny
26. říj 2018

@prycvesky Jak si na něco takového vůbec přišla, jestli se smím zeptat? 🙂

zelenaesmolda
26. říj 2018

@prycvesky to bys riskovala vsi u sebe a sve rodiny?

prycvesky
autor
26. říj 2018

Me to prostě baví se hrabat lidem ve vlasech a už jsem mezi známými a příbuznými zlikvidovala dost vesek. Tak jsem chtěla zužitkovat při rodičovský svuj um 😊. A nikdy jsem je nechytla. Stačí dodržet pár zásad a je to v klidu

zelenaesmolda
26. říj 2018

@prycvesky zvlastni uchylka :D

ssandy
26. říj 2018

@prycvesky asi bych nevyuzila. Mam vlasy do puli zad a vycesala jsem je sama, kdyz dcera dovlekla vsi ze skolky. Nez bych nekam sla nebo se objednsvala, tak po kazdem myti radsi vycesavam. Kovovej vsivak s koncicionerem a je to za par minut.

moxha
26. říj 2018

Nezlob se,ale přijde mi to strašné.Chodit domů a vybírat někomu z vlasů hnidy?...I kdybys použila rukavice,tak je to pro mě nepředstavitelné🙂.Jak by sis to cenově nacenila? Někdo může mít jen pár hnid a někdo prolezlou celou hlavu....

prycvesky
autor
26. říj 2018

Kondicionér je moc dobrý nápad. Tak Děkuji za názory a zůstanu tedy při pomáhání rodinám a známým, kteří o to stojí 😉

alcar
26. říj 2018

Teda ja si nedovedu predstavit, ze by se nekdo zivil vybiranim vsi a hnid. To muzu zajit rovnou k opicim do zoo. Nejsou uz dneska modernejsi metody odstranovani vsi? 😃 Nic v zlem, ale tohle me pobavilo.... 😂

makronka222
26. říj 2018

Nechutny. Uchylny. Sampony a babsky rady, kdyz to clovek udela poradne, tak pomuzou.

prycvesky
autor
26. říj 2018

Diskuze ještě setrvává, i když úchylný a nechutný podobě 😊. Mě tenhle pidi brouk nevadí. Mám spoustu trpělivosti ho přemoci. A třeba jen ted ze školy, co slyším a vidím, co maminek bojují a dávají šampóny, který zabírají v mých očích jen na 50% a hlavně málo kdo je opravdu dobre vidí

vikinkav
26. říj 2018

Bozi! Respekt 🙂 ja vsi nikdy nemela (tuk tuk) tak nemuzu pospudit narocnost ale urcite me to zaujalo i pobavilo 🙂 verim ze nejake maminky kterym tahaji vsi deti casto by to ocenily. Ale je pravda ze nevim jestli by se odvazily Vas zavolat, z duvodu ze se za to stydi.

biedronka10
26. říj 2018

Ja to rikam porad, ze my Cesi jsme vynalezavi, na cem vsem se da vydelavat. Ale nic proti gustu. Pokud tobe to nevadi, tak smele do toho. Ale asi bych si jako spravny podnikatel sesunyrovala prilezitosti a hrozby. Tech hrozeb je celkem hodne. Krome toho ze i mistr tesar utne a nemuze za to, tak i tobe se muze stat, ze na nejakou hnidu zapomenes, prehlidnes a druhy den to pak maji znova a to je pak problem, protoze muzes mit taky reklamaci a jak to budes resit. Zdarma odstranis znova? Nebo das slevu za druhy pokus. (aby jsi neprodelavala), a take krome ferovych zakazniku existuji i zakaznici vycuranci, kteri muzou i ruznymi triky pozadovat penize zpet (co si budem nalhavat) pak dalsi veci jako ze kdyz brebery na tebe nelezpu, to neznamena, ze jednou neprelezou. Vsi jsou hodne prizpusobive a ja jako dite je tahala domu furt i pres ruzna opatreni co mama zavedla a to jsme nebyly rodina ala spindira. Samozrejme taky, jestli by klienti chodili k tobe, nebo ty k nim (myslim ze prijemnejsi pro ne by byla prvni varianta, ale uz horsi pro tebe). Atd.

klea81
26. říj 2018

Šampony pro psi zabíjí i hnidy, které odrostou s vlasy 😉

janakla
26. říj 2018
mates133
26. říj 2018

Ja nevim,tohle vam prijde divne a preci jsou odbornici,ktere si muzete pozvat treba na stenice.A to se myslim vyuziva celkem bezne a proti stenici je ves v mych ocich jeste celkem neskodna.Myslim,ze je to fajn napad,verim,ze se najdou lidi co by to vyuzili,ja treba ne,stejne jako nemam pani na uklid,ale verim,ze kdo ma pani na uklid,nebo si nechava zehlit pradlo,vyuzil by i takovouto sluzbu.

prycvesky
autor
26. říj 2018

Děkuji všem za názory. Opravdu je to choulostivý pro spousty lidí. Ale je to jen zážitý stud. Dnes už to vůbec není o sociálním zařazení. Dnes je to o nás všech a musíme s nima zatočit 😉. Přeji všem bezveškový život a pokud snad by někdo stál o pomoc (jihočeský kraj ) tak písněte 725332482

suzanna123
26. říj 2018

Proč ne? Já třeba vůbec nevím, co bych měla dělat, kdyby měly děti vši. Předpokládám, že bych si to zjistila a že bych to ve finále vyhodnotila, že radši ušetřím než, aby to udělal někdo jiný, ale kdybych peníze vůbec neřešila, tak nevidím důvod, proč to nevyužít. Zrovna nedávno jsem četla poslední Deník Bridget Jones a ta nechala celou rodinu odvšivit v salonu, takže žádný český vynález, ale i kdyby, tak co? V dnešní době najít díru na trhu je docela umění... Spíš jde o to, jak se zpropagovat.