icon

Význam změny barvy výtoku u žen?

lujhu
6. bře 2024

Jeden den mám husty bílý výtok , a druhý den světle hnědý může jít opět o nerovnováhu? Ms jsem měla slabou většinou jen špinění,

lencaa11
6. bře 2024

@lujhu ano může to bejt skrze hormony atd...co lékař

lujhu
autor
6. bře 2024

@lencaa11 u toho jsem byla minulý týden říkala jsem že mám poslední 3 měsíce problémy z menstruaci a ona že mám přinést výsledky ze štítné žlázy a podle toho může určit zda to je stoho nebo něco jinyho

lencaa11
6. bře 2024

@lujhu to by chtělo no muze to bejt spojené

sirio
6. bře 2024

asi bych zašla radějí k lékaři

rosalindamelinda
7. bře 2024

Ahojky a jak to myslíš opět, už jsi někdy měla horm.nerovnováhu? Menstruaci máš hodně slabou, žádné krvácení, jen špinění? No a kolik je ti let, jaký máš cyklus, píšeš málo informací. Každopádně nejlepší vyšetření ohledně zjištění hladiny hormonů je hormonální profil, ne jenom štítná žláza 😉

lujhu
autor
7. bře 2024

Jojo, už jsem ji měla ohledně nízky váhy, po druhém porodu my kleskla hodně váha mám pouhých 33kg kůly tomu mám slabou ms ,krvácení je max. 2 dny pak jen špinění ale i to krvácení není tak jak bývalo , doktorka říkala že ať jsem ráda že vůbec menstruaci mám při takový váze, léčím se z chronickou tyreiditidou , od mala my kila nejdou nahoru můžu jist co chci a nic ,jen těhotenství se my podařilo přibrat jen 8kg ale i za jsem byla ráda, jenže po porodu hups zas na stejnou váhu a ještě menší co byla , každý rok chodím na prohlídky k endokrinoložce, moje váha ji nějak moc nevadí prej mám bejt ještě ráda že většinou se při týhle nemoci příbíra, no ale jako v 25 letech mít 33kg to ne otřes jako 🐷 beru na to euthyrox 50 každý den na lačno,

lujhu
autor
7. bře 2024

@lujhu hladiny mám pokud tomu rozumíte můžu poslat

lilian2111
7. bře 2024

@lujhu Tak tady se obavám že pokud není skoro menstruace, nebude docházet asi ani k ovulaci….

lujhu
autor
7. bře 2024

@lilian2111 právě, zkoušela jsem vycházely poměrně pozitivně ale to není 100%

lilian2111
7. bře 2024

@lujhu a dr by neudělal ultrazvuk kolem ovulace?