Význam změny barvy výtoku u žen?
Jeden den mám husty bílý výtok , a druhý den světle hnědý může jít opět o nerovnováhu? Ms jsem měla slabou většinou jen špinění,
asi bych zašla radějí k lékaři
Ahojky a jak to myslíš opět, už jsi někdy měla horm.nerovnováhu? Menstruaci máš hodně slabou, žádné krvácení, jen špinění? No a kolik je ti let, jaký máš cyklus, píšeš málo informací. Každopádně nejlepší vyšetření ohledně zjištění hladiny hormonů je hormonální profil, ne jenom štítná žláza 😉
Jojo, už jsem ji měla ohledně nízky váhy, po druhém porodu my kleskla hodně váha mám pouhých 33kg kůly tomu mám slabou ms ,krvácení je max. 2 dny pak jen špinění ale i to krvácení není tak jak bývalo , doktorka říkala že ať jsem ráda že vůbec menstruaci mám při takový váze, léčím se z chronickou tyreiditidou , od mala my kila nejdou nahoru můžu jist co chci a nic ,jen těhotenství se my podařilo přibrat jen 8kg ale i za jsem byla ráda, jenže po porodu hups zas na stejnou váhu a ještě menší co byla , každý rok chodím na prohlídky k endokrinoložce, moje váha ji nějak moc nevadí prej mám bejt ještě ráda že většinou se při týhle nemoci příbíra, no ale jako v 25 letech mít 33kg to ne otřes jako 🐷 beru na to euthyrox 50 každý den na lačno,
@lujhu Tak tady se obavám že pokud není skoro menstruace, nebude docházet asi ani k ovulaci….
@lilian2111 právě, zkoušela jsem vycházely poměrně pozitivně ale to není 100%
@lujhu a dr by neudělal ultrazvuk kolem ovulace?

@lujhu ano může to bejt skrze hormony atd...co lékař