Vzala jsem si Utrogestan navíc

simina9111992
2. kvě 2018

Ahoj beru na upravu menstruačního cyklu utrogestan. Mam zacit brat vzdy 20.den cyklu a brat ho 2xdenne 7dni..no a ja blbec si vcera vzala dva a to uz byl osmy den.. Musim zitra zavolat doktorce ale je mi jasny že mi rekne ze sem de*il jenze jak to resit.. Snad se mi zas ty cykly uplne nerozhodi.. Stalo se to nekomu?

werumka
2. kvě 2018

Nijak 🙂 Menstruace jen přijde o den později, žádné drama 🙂

novisek
2. kvě 2018

Přesně, nic strašného se neděje, jen budete mít zpozdění 🙂

klartes
2. kvě 2018

V pohodě, jen se ti to opozdí, ale jinak nic tragického se ti nestane. 🙂

letadylkokane
2. kvě 2018

@simina9111992 Nestane se nic, maximálně se ti MS o ten den opozdí. Ale možná taky ne. Když jsem po vysazení HA brala Utrogestan na srovnání cyklu, chodila mi i po něm MS jak do houslí. Někdy za dva dny, někdy i za čtyři. Brala jsem 20-28 DC. Bez Utroše jsem měla hned po HA cyklus 30-46 dnů. Dr. mi ho nasadila, aby se to srovnalo. Brala jsem ho přes rok.
A mimochodem, byla to chyba, protože jsem neměla zjištěnou ovulaci. Až když jsem se divila, proč nemohu otěhotnět a rozhodla se ho (na své triko) vysadit, zjistila jsem, že cyklus je úplně OK (asi se srovnal sám v průběhu času), pravidelně ovuluju 21. DC a LF mám 10-12 dnů. A hned druhý cyklus bez Utroše jsem otěhotněla a pak ještě dvakrát. Vždy ten 21. DC 🙂
Z toho plyne poučení: Utroš přes ovulaci působí antikoncepčně
Ber mě jako odstrašující příklad 🙂))