Wobenzym, jak se používá?
Poradte mi prosim jak se to uziva. Chtela bych si to koupit pro posileni imunity. Mam ji fakt rozhozenou.
Na netu ctu 3x10 tablet a 1/2 hodiny pred jidlem. To je celkem 30 tablet...to se neda za den stihnout, tak to moc nechapu. Stale verim, ze jsem to davkovani pochopila spatne. Poradite?
díky
@hanivasi Proč by se to nedalo stihnout? Jestli snídáš v sedm, vezmeš si je v šest nebo v půl sedmý, pak třeba v 11, pokud obědváš ve 12, a pak třeba v pět, pokud večeříš v šest...
Mimo Wobenzym, na imunitu mohu doporučit hlívu ústřičnou s rakytníkem od Terezie. Co ji užívám, tak konečně netrpím každou chvíli na kašel, co mi sedá na průdušky a ze kterého se pokaždé léčím přes měsíc,pak týden zdravá a nanovo. Rýma mě chytá sice pořád, ale má mnohem lehčí průběh a jak píšu, nesedá mi to na ten chronický kašel. Začala jsem ji užíval loni v těhotenství, kdy jsem hned v 6tt chytla rýmu a do konce prvního trimestru ještě 2x (v těhotenství je ta imunita oslabená tak jako sama o sobě, je to zátěž pro tělo přece jen), chce to ale užívat dlouhodobě, aby to mělo efekt, nelze adekvátní účinek očekávat za týden, to samé ale podle mě platí o tom Wobenzymu.
JJ je to tak, ma to silene davkovani, nevim teda jak jsou tablety velke, ze se jich ma jist tolik, ale kdyz jsem je kupovala mamce, tak jsem na lekarnici hledela jak blaze, kdyz mi rikala to davkovani.
Jsou veliké asi jako lentilky . Možna o neco málo menší Le maji stejnx tvar . A ano pri akutních stavech nebo po operacích se skutečně užívá 3x10 tj ze dáte najednou 10 tablet .
@fallingstars
Ahaaa, uz to asi chapu, to se asi ji nekolik tablet naraz. V zivote jsem toriz mepotkala zadne prasky ani vitaminy, co by se jedlo vetsi mnozstvi naraz. A predstava ze si mam dat k snidani 10 tablet naraz.....tak to jsem uz fakt po snidani....
Takze fakt si mam dat pouze pro posileni imunity 3x5, tj rano 5ks, odpo 5ks, vecer 5ks? 😲
Moje dcera bere ze stejného důvodu dlouhodobě, ale je stejně každou chvilku nemocná. Nějak to nepomáhá. ☹
dekuji za rady. Popravde jsem zdesena z toho mnozstvi. Si budu pripadat jak kdysi moje babicka. Na stul nasypala nekolik prasku, jine tvary a barvy, jedla to jak lentilky. Ro me nepredstavitelne. Tak si to zkusim. No zacinam brzo 😁
@babanci Já jsem to brala na hojení po chir. zákroku a zahojilo se mi to úplně blbě, keloidem, takže je to hnusný rozprsklý jelito. Všechny ostatní jizvy mám pěkný, třeba i po nástřihu... plastický chirurg se k tomu taky tvářil skepticky...🤔
To množství je ok, uvidíš. A jak píše gnozka, pokud teď nemáš žádný problém, ber 3 krát denně 5 tablet wobenzymu. Hlavně dodržuj ten rozestup od jídla a ideálně ho zapíjej pouze vodou.
@fallingstars je to opravdu individuální . Ja brala wobenzym po dvou operacích . I moje maminka a rekonvalescence byla opravdu znat . Oproti ostatním jsem byla opravdu driv fit včetně jizev .
Souhlas, wobenzym je super, já ho beru třeba když na mě leze zánět močových cest nebo tak a pomůže. Ale neberu tak velké dávkování, protože je to dost drahé. Zkus a uvidíš, kolik ti stačí, aby zabral, tech 3x5 by snad stačit mělo, v případě že na tebe něco poleze tak třeba víc... jinak já na imunitu beru pravidelně vitamín C, brusinky a laktobacily a snad lepší
Taky se domnívám, že 3x5 by mělo stačit. A pak po nějaké době, co budeš v pohodě, by mohlo stačit i 3x3. Určitě bych užila to velké balení. Tady jsem ještě našla super stránky, kde je rozepsané dávkování podle toho, na co to potřebuješ užívat - https://recenzietesty.sk/spravne-davkovanie-uzi....

Dobry vecer . Pokud netrpite ted nejakym onemocněním tak jako prevenci užívejte těch 15 denne . Tj 3x5 tbl .