Zánět? Únava, hlad, bílý výtok. Mám zajet za doktorem?

michalamala99
7. lis 2015

😒 Ahoj holky,jdu si za váma pro radu,už se fakt neznám.5-6den po ovulce jsem lehce zašpinila,pak za další dva dny jako by výtok s vásinkama krve,ale jen během dopal,jinak nic víc a slabě...od 10dne po ovulce jsem totálně unavená,nafouklá,sežrala bych i děti.Dneska nejsem unavená jak předešlé dny,ale zase bych snědla,co potkám.Ale od včera mám hustý bílý výtok,což jsem nikdy před menstruací neměla ☹ měla bych to dostat 12.11 nic mě krom sem tam podbříšku nebolí.myslíte,že je to zánět?sanžíme se o miminko,ale tohle mě dostává ☹ nemám raděj zajet v pondělí za dr?děkuji za kažou radu,připomínku

pekkaa
7. lis 2015

@michalamala99 to zni jako me priznaky tehu😉.
Ale klidne si zajdi k dr, za to nic nedas.

michalelka
7. lis 2015

@michalamala99 doktorem nic nezkazíš, takhle podle pár řádků nikdo nic nepozná.. může to být těhu, kvasinky..

michalamala99
autor
7. lis 2015

@pekkaa aha,tak já tohe u obou dětí nikdy neměla,tak mě to právě zarazilo.přemýšlím,jestli vydržet do 12tého,ale nechci nic zanedbat

michalamala99
autor
7. lis 2015

@michalelka aha,no tak mám raděj počkat do 12tého? jestli mrcha příjde a tím se třeba pročistím?

michalelka
7. lis 2015

@michalamala99 tak pokudd máš výtok, který se ti nezdá, tak to opravdu není normální. Buď se koukni na netu, co by mohlo pomoci na výtoky a nebo bych zašla k doktorovi. Pokud to jsou kvasinky, tak mohou i svědět a to je přeci k nevydržení, natož čekat do 12-tého..

pekkaa
7. lis 2015

@michalamala99 to je na tobe. Me bylo prave po ovulaci kolem 9-10 dpo nejak zvlastne plus ten vytok a tak jsem 10dpo uz udelala test a byla tam uz slabulinka druha carka.
Muze se ale ukazat az pozdeji.... Takze zalezi na tobe. Jestli ti nevadi vic testovani a nebudes upadat do deprese kdyz hned nenajdes //, tak klidne uz zacni testovat. Nebo si pockej az do menstruace. Zalezi jaky mas k tomu postoj.
Muzou to byt i ty kvasinky, ale to by te asi i palilo v pochve.
Nebo to proste vibec nic neni, jenom kolisani hormonu.
Jinak bily kremovity vytok je po otehotneni normalni

michalamala99
autor
7. lis 2015

@michalelka já právě žádné svědění nemám,čůrání mě nebolí

michalelka
7. lis 2015

@michalamala99 zlato šle to je opravdu jen na tobě. Pokud te to nijak neobtěžuje, nech to plavat. Pokud to chces řešit, jdi k doktorovi.

michalamala99
autor
7. lis 2015

@pekkaa já tohle právě neznám.takže asi vyčkám,jak píšete do ms a pokud nedojde,tak se testnu