icon

Život s roztroušenou sklerózou

modrykonik147
16. pro 2017

Najde se tu nejaka maminka s RS? Mne ji minuly tyden potvrdili a rada bych se na neco zeptala. Klidne i do zpravy kdo nechce verejne.dekuji

Strana
z2
autora
4. bře 2018

@peetulkka každá rs je trochu jiná, hlavní je že se to u tebe teď řeší, jsou potom i další vyšetření " evokovane potenciály" ono každé vyšetření se dá zvládnout, jen ten výsledek potom, člověk čte na netu co vše se mu může dít a boji se. Já když byla disgnostikovana první týden usínala jsem pouze vyčerpáním, klidně až v 8 ráno (bezdětná a na marodce) bála jsem se zhasnout, zavřít oči protože tehdy se mi vynorily všechny katastrofické scénáře

autora
4. bře 2018

@peetulkka A i když věřím že rs nechceš tak je úleva konečně zjistit co ti je, a možná to ani rs nebude a bude to " nějaká prkotina"

stastnaivka
4. bře 2018

@modrykonik147 Mám RS od roku 2010, v roce 2015 se mi narodil syn a v roce 2017 dcera. Těhotenství bez problému, jediné to, že se narodili trošku dříve, ale to mohlo být způsobené úplně něčím jiným - na to odpověd nedostanu. Syna jsem kojila rok a půl než jsem otěhotněla podruhé, Dceři je 10 měsíců a kojím bez problému dál. Během celé té doby vše ok, žádná ataka, na MR i ložiska zmizely. Pro mě největší lék- nehledat informace, nemluvit o tom, nemyslet na to a cítit se jako zdravá a tak se i cítím. Nikdy mi doktorka neřekla, že bych nemohla mít 2 děti. A to nemám ani žádné hlídání. Synkovi budou ted 3 roky a za celou dobu byl bud semnou nebo s manželem. Záleží, kdo to jak cítí a myšlenky mají obrovskou moc. Držím ti pěstě.

modrykonik147
autor
5. bře 2018

@stastnaivka tak to moc gratuluji. To se krasne cte. Bohuzel je to celkem chvili co o rs vim takze nekdy jsou jeste tzv cerne myslenky ale snazim se myslet pozitivne.vim ze je to hodne o mysli a taky si rikam ze jsou horsi nemoci.ted nas ceka stavba domecku a pak snad pokus o druhe miminko 🙂

stastnaivka
5. bře 2018

@modrykonik147 Poslala jsem ti SZ 🙂

modrykonik147
autor
7. bře 2018

@stastnaivka dosla ti odpoved ? 😉

aarriel
15. zář 2019

@martinachlopkova ahojky, taky se s rs lecim od 2009 a 2.10. 2014 jsem porodila dceru 😍 nahoda co? 😂

Strana
z2