Zkušenosti žen po mimoděložním těhotenství.
Když tu tak pročítám různé příběhy, napadlo mě zeptat se, z jakého důvodu podstupujete umělé oplodnění? Mám za sebou lednové mimoděložní těhotenství, takže je asi brzy dělat nějaké předčasné úsudky a hypotézy, ale i s touhle variantou počítáme...Zajímala by mě statistika úspěšnosti, případně jaké máte zkušenosti s přirozeným početím po odstranění jednoho vejcovodu.
To jo, jde o to, jak se člověk cítí. Já jsem byla pravej opak, já jsem po LPS chtěla být dlouho doma a naštěstí se to dalo zařídit a moooc mi to pomohlo.
Celej život jsem se furt hnala do práce, nebrala jsem si nikdy na nic nemocenskou, ale teď nějak pohár přetekl a potřebovala jsem vypnout.
To sama uvidíš, jak všechno bude, až to nastane, třeba budeš chodit dlouho do práce, třeba to nepůjde a budeš doma, to ukáže čas 🙂
děkuju, jste zlatý, já už mám nervy v kýblu, tedy obrazně, ani jsem neobědvala dnes, nemám chut nic vařit
Seb, uz tam zavolej... je maji urcite na stole...my jsme snad nedockavejsi nez ty 🙂
Taky jsem přiběhla ze slunění,abych četla dobré zprávy od seb tak kdepak jsiiii?
zuzko tohle je trošku nevýho podnikání...nemocenská atd. Ale jinak to má hodně výhod 😉 .
Včera jsem doktorovi říkala,že jsem ani nečekala po tom všem,že i v 9.měsíci se budu cítit tak výborně a on říkal,že je to i tím,že jsem prostě od začátku doma...bez stresů atd. a má pravdu...spousta času na sebe a žádné stresové prostředí, snad díky tomu bude Natálka pohodové miminko 😅
TY BLAHO?! TAK MAME TEHULKU A VYPADA TO ZE TO MALY JE SPRAVNE TAM KDE MA BYT::::JUPIIIIIII
tomu rikam vystrel HCG... super, tak se pekne drz a opatruj a uz se nestresuj...ja teda nevidim duvod...krasna hodnota, to ti vystrelilo pekne nahoru 🙂.
seb, tak to je jasný 😉 😉 Hurááá 😅 Konečně krásná zpráva po těch nervech 🙂
Seb, zatím potichounku gratulujuuuu 😲
holky, já měla fakt dva testy po sobě slabší a slabší, takže sme tomu s přítelem nevěřili ani jeden, že to naroste, já mu to volala a říkám, že nevím , jestli jsem slyšela dobře, že to není možný a on prý at tam zavolám znova, že se mu to taky nezdá, no tak sem tam jak blbka volala podruhý, at mi znova tu hodnotu řeknou 😎
ja bych teda nepochybovala o tom, ze se to chytilo v deloze...🙂 a i kdyby to zitra jeste nebylo videt, tak za tyden uz bude 🙂 jeee, kez by se nam to taky podarilo brzo
seb uvidíš,že po zítřku tě Dr. úplně uklidní, když Hcg stoupá obden ...tak ti to krásně vychází a hodnota je krásná 😵
říkám si , že jestli ten hrášek přežil ty stresy doteď , že už snad přežije všechno 😅
testy jsou jen orientacni, to je pouze a jedina informace, ze je zena tehotna, ale o hodnote hcg a dobe tehotenstvi to nerekne nic... fakt bych se orientovala jestli ano/ne tehotenstvi a konec...ja tehotna byla a dr mi dal test v ordinaci, ze si ho mam jit udelat a byl negativni, taky zalezi jak dlouho ten test uz lezi v lekarne...
uz se nestresuj, ta hodnota pri mimotehu takhle nevystrely nahoru... tak uz se muzes myslim radovat a doufat, ze se ted bude drzet jako klistatko 🙂

Hm, taky bych si užívala a hned hupky šupky na nemocenskou! Mimi není chřipka, co kdyby se něco stalo. Takhle jsi v klídku doma a můžeš plánovat budoucnost. Já když budu OK, tak budu chodit do posl. chvilky. Ale ne za cenu zdraví! Vždyť po LPS jsem byla po týdnu od zákroku v práci. Ale kdybych se na to necítila, tak nejdu. Takovej blázen zase nejsem.
SEB, tak už jenom 1/2hodiny!