icon

První menstruace po mimoděložním těhotenství. Kdy přijde?

vuse
10. bře 2025

Ahoj holky, jste tu některá po mimoděložním těhotenství a odstranění jednoho vejcovodu? Jsem 17 dní po zákroku, mimoděložní těhotenství bylo již cca 6-7tt a a bylo tam už prosakování krve do dělohy. Kdy jste po zákroku dostali první MS?

lencaa11
11. bře 2025

@vuse jste v 6 neděli tak že bych očekávala Ms cca 4-8 týdnů od zákroku ...

ludmilka90
11. bře 2025

@vuse přesně 28 dní od operace

ksenicovalucie2023
12. bře 2025

Já jsem taky dostaly menstruaci 28 dní od operace ale vím o holkách co čekají třeba i dva měsíce než dostaly menstruaci to krvácení po operaci každá má taky jinak já, krvácela tři dny po operaci pak to přestalo a pak jsem čekaly 28 dní a přišla první MS

barbara93jsemja
29. kvě 2026

@vuse krásný den, mám dotaz, protože vidím že téma které řeším aktuálně je zde staršího data. Stejný případ jako u vás... Kdy tedy u vás přišla první menstruace? Jsem dnes přesně týden od zákroku, na těhotenském testu stále slabá čárka ale začala jsem špinit... Těhotenství bylo 5+2tt dle polední ms, byli dvojčátka a HCG v den operace 6300

lencaa11
29. kvě 2026
@barbara93jsemja

@vuse krásný den, mám dotaz, protože vidím že téma které řeším aktuálně je zde staršího data. Stejný případ jako u vás... Kdy tedy u vás přišla první menstruace? Jsem dnes přesně týden od zákroku, na těhotenském testu stále slabá čárka ale začala jsem špinit... Těhotenství bylo 5+2tt dle polední ms, byli dvojčátka a HCG v den operace 6300

@barbara93jsemja týden od zákroku ještě v těle máte HCG mělo by se chodit na krev a sledovat jak jde ⬇️ aby byla na 0 hodnita to může trvat 4 týdny i a Ms může přijet ,4-8 týdnu jste v 6 neděli teď

barbara93jsemja
30. kvě 2026
@lencaa11

@barbara93jsemja týden od zákroku ještě v těle máte HCG mělo by se chodit na krev a sledovat jak jde ⬇️ aby byla na 0 hodnita to může trvat 4 týdny i a Ms může přijet ,4-8 týdnu jste v 6 neděli teď

@lencaa11 Já vím že šesti nedělí, ale bohužel menstruace se dostavila včera, přesně týden po zákroku 🫣 vůbec to nechápu, já se lekla, jestli se něco nepodělalo.

anonym_3b9c6a
30. kvě 2026
@barbara93jsemja

@lencaa11 Já vím že šesti nedělí, ale bohužel menstruace se dostavila včera, přesně týden po zákroku 🫣 vůbec to nechápu, já se lekla, jestli se něco nepodělalo.

@barbara93jsemja týden po nebude Ms spíš po tom zakroku se děloha čistí samohrejme by to nemělo krvácet hodně třeba vložka měněna kazdou hodinu to bych jela do nemocnice na kontrolu

barbara93jsemja
31. kvě 2026
@anonym_3b9c6a

@barbara93jsemja týden po nebude Ms spíš po tom zakroku se děloha čistí samohrejme by to nemělo krvácet hodně třeba vložka měněna kazdou hodinu to bych jela do nemocnice na kontrolu

@anonym_3b9c6a Rozumím... Děkuji