Jablonecká těhotenství. Kdo taky čeká?
Najdu tu nekoho z Jbc kdo taky čeká? Mám termín nekdy září 2021...
@ardila ahojky,tak dnes jsem si uzila noc plnou poslicku, uz jsem myslela,ze rodim. Jinak kontrola mala asi 2.3kg, bohuzel placenta zpet centralis takze cisar do 38.tt. V nedeli jdu za Mairichem do nem. si domluvit termin. Jsem cela rozlamana, uz bych chtela byt po a bez krvaceni...Rikal, ze vetsinou se aspon tyden dopredu hospitalizuje, tak uvidime....
@snehi Ahoj, tak to mě mrzí. Co naděláme, už to máme za pár, tak musíme vydržet. Jsi smířená s císařem? Já to pořád nějak nemůžu přijmout, i když vím, že není jiná možnost. Snažím se na tom hledat pozitiva, ale naskakuje mi pořád spíš opak a to z okolí slyším jen, jak plánovaný císař byl v pohodě. A oba porody jsem měla náročné, komplikované, u prvního to bylo jen o fous, že neskončil akutním císařem.
@ardila jsem s tim smirena, jen uz bych to chtela mit za sebou. Doufam,ze to bude ,,normalni cisar" a neprijdu o delohu,no. Byla bych nejradši v celkove narkoze,ale vsichni jsou proti. Ze adaptace miminka po porodu je horsi...Musim nejak vstrebat, ze mne napichnou pater a na cevku se taky moc tesim😁😉
@snehi Já bych naopak celkovou nechtěla, chci u svého porodu být 🙂 Z napíchnutí nebo cevky obavy nemám, příjemné to asi není, ale je to chvilka. Já mám spíš problém s tím, že nebudu moct mít malou hned u sebe, že se nebudu moct hned starat. Pamatuju si, že u kluků jsem těžce nesla, i když je odnesli jen na chviličku, myslím na odběr z paty. I když jsem porody měla dlouhé a náročné tak pak jsem hned byla naprosto v pohodě a fungovala, tohle mě na to nejvíc štve. A tak nějak jsem doufala, že naposled by mohl klapnout přirozený porod, bez vyvolávání, bez zásahů a
nějak jsem vůbec nepočítala, že by to moglo skončit sekcí. Ale co nedělám, hlavní je, aby vše bylo v pořádku, to je jasný.
@ardila ja mam za sebou poměrně krásný tři přirozený porody.ale po tom co jsem ted vydrzela v tomhle tehu a co se mi stalo v minulosti, tak proste tech 24h nejak dam a pak budeme spolu.Muzsky bude mit malou co to půjde na sale a tak...a ja se budu snažit rychle fungovat, no uvidime jak to bude drsný....
@ardila ahojky,tak jsem z toho takova rozpacita. Mam termin az 17.9., to je 38tt. Ale sam dr. rikal,ze to asi nevydrzi. No, slibil mi,ze me odoperuje a dnes mi rekl,ze ho to mrzi, ale nema na me misto. Takze jsem z toho byla presla. Chtel me i tyden dopredu hospitalizovat a ted rekl,ze ne. Ze kdyz tak dojedu. Tak doufam,ze nebudu nejak moc krvacet. Chjo, uz aby bylo po a byli jsme obe zdrave...
@snehi Tak ono pro miminko je lepší, když to bude co nejpozději, 36tt je hodně brzo. A kdyby cokoliv, tak voláš. Máš nějaký problém s krvacením? Myslím, že kdyby se jim cokoliv nezdálo, tak tě předem hospitalizují a budou to hlídat. A názor někoho jiného z Jbc porodnice máš? Mě už tam viděli 4 doktoři a všichni se shodli, jak na postupu, tak na termínu. A já jsem ráda, že budu v klidu doma a nastupuju až den před. A kdyby cokoliv, tak hned jedu. Ty jsi navíc přímo z Jablonce, tak tam budeš rychle a doma budeš myslím víc v pohodě.
Ano, tatinek jde s mimi na ošetření na vyhr. luzko.Pak ho zabali, je pry dobre mit cepicku a ponozky,rikala asistentka.
@ardila a muse si tatka sednout k nam a aspon se nufat.Potom jde otec domů, mimi k sestram, my na Jip.Sestry by mdlj nosit na kojeni. Do 12h nas zvednou z postele a jde se do sprchy. Pokud vse ok vyndaji cevku a jde se na normalni pokoj druhy den.Pak uz budeme spolecne, doufam.
@snehi To teda. Z toho císaře jsem nervózní. Sice mi všechny kamarádky, co to mají za sebou, říkají, že to bylo úplně v pohodě, ale i tak. Vždycky si pak někde přečtu, jak měl někdo komplikace a bojim se, co mě čeká. Snažím se nic nečíst, ono to nějak bude. Nikdy jsem nebyla na žádné operaci, ani malém zákroku, nic...

@ardila ach jo, takze uz mas termin na císaře?