icon

Kdy je vhodné nechat dítě očkovat Hexou?

veronikakotry
30. říj 2021

Kdy jste nechali dat hexu? Díky

janule1940
30. říj 2021

@veronikakotry je to na vás,musí se zacit dle vyhlášky tusim do 10.měsíce veku.

vercousek
30. říj 2021

ne,dle vyhlášky musí být do 13měsíce doočkovaná takže nejpozději lze začít v 5 měsíci.My odkladáme až možná po 1 roce dáme

janule1940
30. říj 2021

@vercousek diky za info,naposledy jsem se o to zajímala před cca 6lety😉

monib66
30. říj 2021

Syn ve 4m a dceru až v roce

tasimia
30. říj 2021

@veronikakotry v 6m první.

hezz17
30. říj 2021

Oba v 9 tydnech

n_ikola
30. říj 2021

Od 9 týdne a už se těším až budou dávky všecky za nama 😕

mamikry
30. říj 2021

@veronikakotry V 9 tydnech

kevi1
30. říj 2021

Hned ako nam to doktorka povedala (synovi sa odkladali ockovania kvoli operacii o trosku). Ockujem tak, ako mi povie pediatricka, doverujem jej.

ellyem
30. říj 2021

Syn dostal tento týden, ve 3 měsících.

jjasmina
30. říj 2021

@veronikakotry neodkladam žádné očko, mám naprostou důvěru v dr, naockovano ve 3mes

marcicek84
31. říj 2021

Planuju prvni davku v 5.-6.mesici,prijde mi,ze na jare uz nebude tolik nemoci od starsi a hlavne zas zacne polevovat korona.Starsi mela prvni davku tez az v 6 mesicich.

veronikakotry
autor
31. říj 2021

@jjasmina a jaká byla reakce? Nás dr objednala ve třech měsících, a nevim jestli to není brzo

veronikakotry
autor
31. říj 2021

@vercousek až v roce? A co na to dr? Nás objednala na třetí měsíc a nevim zda to neni brzo🤷🏼‍♀️

felixfelicis
31. říj 2021

Ve 12 měsících, v 6 měsících a ve 4 měsících.

vercousek
31. říj 2021

@veronikakotry No nelíbilo se jí to nepohodly jsme se a tak jsem změnila Dr.Nová mi řekla ,,rizika,,podepsala jsem papír a hotovo.

marcicek84
31. říj 2021

@veronikakotry muzes zacit v 5.mesici nebo kdyby byly nemoc tak plus minus mesic,ja byla rada,ze jsme zacali na tom pul roce,celkove ten ockovaci maraton nemam rada,jsem ochotna prezit max. 4 vakciny a to 3 hexy a jeden priorix u ditete do 3 let,nic vic v teto dobe davat neplanuju. Nas detska tlaci do bexsera na meningokoka,ale na to jsou nejhorsi reakce,to at si nechaji,i kdybych si to pak mela zaplatit,kdybych to chtela,ale za ty reakce u malych miminek mi to nestoji...

vercousek
31. říj 2021

@veronikakotry Jinak se očkuje od 9 týdne dle vyhlášky.

jjasmina
31. říj 2021

@veronikakotry bez reakce, neměla reakci na žádné očkování, bylo jí 20 mes

jjasmina
31. říj 2021

@vercousek ono je dobrý to probrat předem, mysme třeba vedli hovor s pediatrou na tohle téma už v těhotenství ❤️

vercousek
31. říj 2021

@jjasmina Já právě v těhotenství ještě neměla uplně jasno a taková extremní reakce ze strany Dr by mě ani nenapadla😃Ale jsem ve finále ráda polepšila jsem si mam teď úžasnou doktorku,mladší v hezký nový čisty ordinaci a ne jako u tý bejvalý to byl komunismus hadr😃

jjasmina
31. říj 2021

@vercousek mě tehdy moje pediatra řekla, že pomud jsem bio neockujici maminka, že bude lepší zvolit jiného pediatra 😃

vercousek
31. říj 2021

@jjasmina 😃já byla nazvána alternativní matkou.A uplně me rozsekala když řekla jak by to píchala a že holce odpíram šanci na zdravi a kdyby uměla mluvit určitě by chtěla očkovat😃V tom že s ni končim jsem měla jasno ještě dřív než řekla ať jdu jinam.

rendulik82
31. říj 2021

@veronikakotry odkládám na její 5m. Stejně tak jako u dcery i syna.

sahrazad1
31. říj 2021

Začala jsem u posledního dítka na 6 měsících , pak na devíti a pak si to už nepamatuji 🙂 ale nevysiluj , je to vyhláška , tzn žádné , ze musíš …nemusíš . Kdybys byla úplně proti očkováni , nic s tebou neudělají , max pokuta . Doporučuji akorát teda kojit , jestli ještě kojíš , protože tak ditko bude hodně dobre chráněné .

leymea
31. říj 2021

Ve trech mesicich 🙂 obe deti 🙂