icon

Lze odmítnout 2. dávku Priorixu?

gosa22
16. říj 2014

vyčítám si, že jsem dala malýmu naočkovat Priorix...osypal se a trpí na výkyvy nálad, už nechci další dávku očkování

Strana
z7
barchen
8. kvě 2018

@rybamrazena Neptala jste se? To nemá s očkováním nic společného i když to tak vypadá, jelikož se to dává vyplňovat právě kolem těch 18m. V tomto období se dají velice dobře pozorovat příznaky a dá se s tím velice dobře pracovat. U nás to ona dává také na 18m návštěvě ale mne osobně se zeptala, jestli si přeji už dítě očkovat Priorixem nebo chci počkat. Dotazník bych vyplnila bez ohledu na rozhodnutí.

normalnimatka
8. kvě 2018

@englerova14 tohle mě fakt bolí číst... osovně nechápu jak ses mohla nechat ukecat do očkování mladšího. asi to bylo už dýl, ale i po právní stránce ti tohle nikdo nemůže nařídit.¨chudáci děti.
je fajn, že jsi to sem napsala, ale osobně fakt nechápu. doufej, že z toho nějakým způsobem "vyrostou", nebo to pořešíte nějakou alternativní cestou. je to strašný...

@mimiveru víšco, ono je trošku rozdíl dostat do těla hliník a jiný toxický věci přes trávení, kdy je tělo k tomu uzpůsobený, se s tím nějak vyrovnat, ale když do krve, potažmo mozku stříkneš neurojed, tak je to trochu něco jinýho...

komive
8. kvě 2018

@normalnimatka jak jsi na to prisla, ze je to jine? Mohla bys popsat, jak se metabolizuje hlinik v tele? Jinak je to pro me pouze tvuj vymysleny konstrukt, ktery se neopira o zakladni biochemicke deje. Navic, copak se vakciny podavaji primo do krve?

rybamrazena
8. kvě 2018

@barchen Mezi 12.-18.to rozpoznate u nekoho, kdo ma 100 ze 100 priznaku. Ptala jsem se, samozrejme.Rutina pro me neni vysvetleni. S ohledem na rec by bylo platnejsi dat dotaznik ve 2 letech...

englerova14
8. kvě 2018

@mimiveru nepotřebujete ani kalkulačku, stačí vidět:
Jednak je rozdíl vakcína do krve vs požití ústy, jde je vstřebatelnost (poměrně velkých molekulární Al celkem zanedbatelné, zato vyloučení z krve potem, močí atp.celkem složité a zdlouhavé) a za další viz. Čísla. Pokud miminko vypije 1litr MM/den, dostane z požitého 0,04mg hliníku na L mléka podílový objem, čili ani ne těch 0,04mg Al/den.
Dostane-li davku Infarix Hub, dostane, naplno do krve 0, 225mg za den. Jak dlouho bude toto množství z krve odbourávat? A co když si lékař ' ulehčí' práci a podá souběžně Infarix+Prevenar, jak je častou praxí? Kdy už je to pro dítě toxické? Prostudovala jsem hodně publikací, odborných článků, poslechla přednášky. Vždy je to testováno na dospělého. Jak to, že dostane stejně množství tetanovky dospělí i 5ti lété dítě? Koukněte do příbalových informací, je to dokonce takto v postupu aplikace, stejně množství!
Zde je užitečný odkaz, doporučuji kalkulačku a tužku https://www.metabunk.org/normal-and-toxic-level...

englerova14
8. kvě 2018

@komive ano, podávají. Dr řekne do svalů, ale jak řekla tchýně, zdraví.sestra...tece při tom krev? Teče, tam kam se to asi ztratilo? Čím to dorazí až k mozku? Jak to předá informace všem mitochondriím? Potem? Tukem? Vzduchem?

englerova14
8. kvě 2018

@normalnimatka snadno, doporučila to neuroložka. Měl být očkován na 2mesici biologicky, čili 0 korigovaně...odložila jsem na 4mkorigovane, stejně reakce šílené, strašili, jak nedonošené děti umírají častěji, chytají casteji, jak riskují, že už měl být dávno očkován...bála jsem se tak, že jsem prakticky půl roku po porodu nevystavila s malým nos mezi lidi, max děda babi, Mudr, rehabilitace a konec

englerova14
8. kvě 2018

@rebe dříve děti tyhle dětské nemocnici běžně měly a chřipku, rýmu kašel mělký 2x do roka, alergie, astma hyperaktivitu...aby člověk prohledal- a to si nechám z prstu, zeptejte se sami svých rodičů, prarodičů. Proč trpí dnes autismem 1z 54 chlapců? Proč tak často marodí děti? Se starším synem chodím na imunologii, sám pan primář mi potvrdil, že má zhroucenou imunitu právě po očkování MMR. Stačí se ptát, studovat a nevěřit i.dnes, zprávám v televizi. Myslíte si, že vám na férovou řeknou ' hele, víš, že když si budeš od mimina do stáří pichat všechno, co ti lékař a reklamy v Telce nabídnou, s vysokou pravděpodobností budeš mít na stará kolena Alzheimer, že když dáš dceři HPV vakcíny, dost možná jí zadeláš na roztroušenou sklerózu, že dívky/ženy po očkování HPV, častěji potracení/mají plody s deformitami, že očkování proti chřipce je supr byznys ale naprd, protože chřipka, jako jiné víry (rotaviry ap.) mutuje, takže sice nechytíš tu očkovanou, zato 3 další, protože každé 1 očkování oslabí imunitní systém (mmch teď nevím v jakém PL jsem to četla, zda MMR, Priorix nebo tetavax, ale v jednom z nich toto výrobce dokonce přiznává).

komive
8. kvě 2018

@englerova14 ne, nepodavaji se primo do krve. MMR dokonce ani ne do svalu, nybrz podkozne. Krev, ktera "tece", je skutecne minimum, a pochazi z vlasecnic podkozi, nikoliv ze zil, ktere se pri vpichu logicky mohou poranit. Hlinite soli pouzivane ve vakcinach jsou nerozpustne ve vode, tudiz je jejich dostupnost v organismu minimalni. Jak se dostane hlinik do mitochondrii, netusim, jen nevim, jaky efekt by to melo mit, pokud znas receptorove mechanismy bunky v souvislosti s metabolismem hlinitych sloucenin, rada se poucim.

barchen
8. kvě 2018

@rybamrazena Ve dvou letech se ale na kontrolu nechodi a ve trech, kdyz je povinna kontrola, uz je pozde. Ja jsem rada, ze nemusim behat se zdravym ditetem co pul roku k doktorce jenom kvuli dotazniku a jsem taky rada, ze konecne se neco takoveho resi a hlida v rozumny cas.

dupys87
8. kvě 2018

@komive dekuji, ze to pisete. Ono je snadne sem dat graf bez zdroje, bohuzel uz je tezsi dukladne zpracovat biochemickou drahu zlotrileho hliniku.

rybamrazena
8. kvě 2018

@barchen Tak buďte ráda. 😂

elu
8. kvě 2018

@englerova14 mě se zdá blbost, že děti dřív nebyly tolik nemocné...jestli to nebude tím, že slabší jedinci jako děti zemřely...moji prababičce třeba zemřely na zaškrt tři první děti , jeden jako mladík na leukemii a až dalších 5 dětí se dožilo důchodu...ti třeba také měly zaškrt, ale byly už očkovaní a a starší, tak přežily

rebe
8. kvě 2018

@englerova14 Moc nechápu, proč tohle píšeš mně?

barchen
8. kvě 2018

@rybamrazena Skoda te ironie.

rybamrazena
8. kvě 2018

@komive 7%/24hod?

komive
8. kvě 2018

@dupys87 v tom vidim vazne nejvetsi problem, ze se ta debata vede casto neodborne, intuitivne. Ja sama samozrejme tu drahu dohromady nedam a spoustu veci nevim, ale prave proto by to meli resit lekari, biochemici, epidemiologove..i kdyz se samozrejme vsude najdou pseudoodbornici s titulem, viz Wakefield.

komive
8. kvě 2018

@rybamrazena co presne tim myslis?

rybamrazena
8. kvě 2018

@komive Vstřebávání do oběhu.

Wakefield..... https://www.independent.co.uk/life-style/health...
Navíc nebyl jediný. Otázkou je, zda někdo neměl zájem na tom, aby byly výzkumy zdiskreditovány - nabourat se do počítače, pohrát si s photoshopem... proč ne, když se nepohodlní nechávají spadnout z posedu. V tomto případě to navíc uděláte s hrnkem kávy v ruce. Já prostě pochybuju - a že mám důvod.

rybamrazena
8. kvě 2018

A ještě jeden link ... na ty homeopatika 🙂 http://www.sukl.cz/file/79509_1_1

veronicka89
9. kvě 2018

@englerova14 jsem proti ockovani ale hodnote hliniku v mleku moc neverim . nasla jsem jinou studii kde psali cisla ze v 1l mm je nekdy az 2mg hliniku ...

Premyslela jsem o tom a podle me nejde JEN o ten hlinik , musi tam jit o reakci celeho organismu na vice sloucenin vakciny.

Podle me oni maji dane hodnoty kolik ceho tam muze byt max ,ale uz se mene resi co ta chemie\ latky muzou zpusobit za poprask spolu ...

dupys87
9. kvě 2018

@komive duvodu bude nekolik, mimo jine: medicina a veda je roztristena dle oboru, takze klesa duvera laiku, jak roste specializace. Dalsi vec je, ze skutecny odbornik nepouziva invazivni retoriku zalozenou na emocich. Zatimco napr. zde vidim invektivy de facto pouze od neockujicich(ne vsech, samozrejme). Ono je lakave videt ve vsem konspiracni teorie a citit se, ze teda jsem ten, kdo vidi tu pravdu. A pak pouzivat vety typu "takovej sajrajt bych teda do ditete nedala, ja ne!" Konspiracni teorie hlasaji lide, kteri nesedeli ani den v ordinaci nebo v laboratori. Vakciny jsou byznys, stejne jako vsechny ostatni leky. To neznamena, ze nas maji zabit nebo zmrzacit. A ano, zavazne nezadouci ucinky jsou. Ale radsi risknu je, nez UPV pri cernem kasli. Na homeopatikach se vydelava taky, a ne malo. Mam v blizkem okoli cloveka pracujiciho v klinickem vyzkumu leciv, ktery je znaly metod, ale ani to nepouzivam jako argument pro ockovani, neb tim se dostavam na uroven "jedna pani povidala".

komive
9. kvě 2018

@rybamrazena 7% za 24 hodin v jake forme, jaka je distribuce? K odkazu - asi bych se nejvic ztotoznila s temito nazory http://www.sciencemediacentre.org/expert-reacti...
Co se tyce nejakeho Photoshopu - promin, to je na me moc konspiracni, abych tomu mohla verit.

marcicek84
9. kvě 2018

@englerova14 - přijde mi, že 90 % dětí má sníženou imunitu,přijdou do školky a první rok pořád marodí...to nebude jenom očkování, může to být i tím, že se dostanou do kolektivu kde hold se ty nemoci šíří a to tělíčko, když bylo doma s maminkou hold pořádně nemělo se jak setkat s bacily...Buzení s křikem může být i tím,že některé děti trpí na noční můry (taky u nás se někdy stane, ale je to i zážitních během dne)
Ale co se týče té reakce u druhého u Pririxu, tak tam se mi to teda nezdá normální - bouchání hlavou o zem, encefalitický křik, byli jste s ním na neurologii, co vám řekli, to je náběh na poruchu autistického spektra...Tady tě chápu, to bych si další očkování rozmyslela, když bych viděla ty reakce...

kajalka
9. kvě 2018

@komive Tak pojď ale dál - jak se to z podkoží /svalu dostane do organismu, aby na to reagovala imunita? Že by krevní cestou? Jsou-li hlinité soli nerozpustné - jakou cestou se vyloučí z těla?

rybamrazena
10. kvě 2018

@komive Já jsem jen doplnila tvůj argument - "Krev, ktera "tece", je skutecne minimum, a pochazi z vlasecnic podkozi, nikoliv ze zil, ktere se pri vpichu logicky mohou poranit. Hlinite soli pouzivane ve vakcinach jsou nerozpustne ve vode, tudiz je jejich dostupnost v organismu minimalni." Ten zbytek bych čekala od tebe. Třeba včetně toho, jak to dr píchne do podkoží, jak nejdřív natáhne, jestli nevyjde krev a když náhodou natáhne krev, tak dítě potrápí a napíchne to vedle. Haha.
Jasně, je tu i verze, že vědec je natolik hloupý a sám si ve photoshopu naprosto amatérsky upraví výsledky - zejména v době, kdy vrcholí vzdor proti očkování. Tak teda nevím, co je víc konspirační....
Ad ten článek - souvislost mezi MMR a autismem zatím tedy není prokazaná. Ok, nicméně doporučují i očkování v pozdějším věku. Já nemám problém dát dceři zarděnky -a el až v okamžiku, kdy je pravděpodobné, že se rozmnoží. Fakt to do věku 13,5let neočekávám i navzdory kulturnímu obohacení, které nám tu připravují. Příušnice jsou sranda nemoc - pokud má být průběh těžký, pak stejně těžký průběh může mít i chřipka. Spalničky očkovat chci a klidně zítra - ale proč tu není monovakcína?
Četla´s někdy něco o Slovanech? Víš jaký je náš původ? Kdo skutečně jsme? 🙂))))

komive
10. kvě 2018

@kajalka mezibunecnymi prostory, imunitni bunky docestuji do lokality. Soli se navazou na bilkoviny,ktere z nich udelaji molekulu rozpustnou ve vode. To vsechno je relativne dohledatelne, ale zasadni asi je,cemu clovek chce verit..

komive
10. kvě 2018

@rybamrazena ale vlasecnice jsou tak male, ze to jehlou fakt primo netrefis. Nechapu, co maji Slovane spolecneho s ockovanim. Priusnice nevnimam jako sranda nemoc, byt muzem,asi bych se z nich neradovala,kdybych je dostala.

rybamrazena
10. kvě 2018

@komive Tak si najdi něco o Slovanech a pak se ti možná mozaika spojí.
JJ, příušnice a neplodnost. Znám kluka, který byl po příušnicích neplodný - do doby, než se mu narodilo dítě. Takže proč tu není monovakcína na příušnice pro kluky a zarděnky pro holky? Navíc příušnice (stejně jako neštovice?) jsou pro kluky nebezpečné v pubertě... takže proč to do nich rvát v roce a půl?
A jaká je pravděpodobnost, že vlásečnici (nebo něco většího) trefí? Stejná, jakože chirurg při laparoskopii slepého střeva přetne břišní aortu?
Nicméně, je dohledatelné (a je to dokonce na webu podporujícím očkování), že se vstřebává právě oněch 7% během 24 hodin. Takže kolik % je to ty další dny a jaké množství celkově? Odpověď na to nedostanu.

komive
10. kvě 2018

@rybamrazena promin, to je presne ta debata, ktera skutecne postrada smysl. Nevim, co presne bych si o Slovanech mela hledat, spojovani mozaik mi taktez nezni moc odborne. "Znam kluka" je statisticky nevyznamne.A proc si ty myslis,ze jsou ockovany mladsi deti? Ale predpokladam,ze kolektivni imunita je pro tebe mytus. Ja se za odbornika na ockovani nepovazuju,presne proto nemam odpoved na vse a rada ji prenecham vedcum,kteri se tomu to tematu na odborne urovni venuji.

Strana
z7