Má smysl nechat naočkovat děti proti žloutence?
Jste naočkované vy i Vaše? Vcelku se to teď rozjíždí a já ani děti očkování nejsme, tak přemýšlím, jestli nechat naočkovat nebo ne.
Díky za odpovědi
Před cca měsícem jsem řešila v očko skupince na fb, víc hlasů bylo pro očkování, šířilo se a šíří rychle, jenže než jsem se rozhodla, už nebyla očkovací látka dostupná 😔 Potom, během pár dní skončil mladší syn v karanténě , moc mě to mrzí, kroužky propadají jak na běžícím pásu, peníze nám samozřejmě nikdo nevrátí. Pakárna ve školce, děti prakticky bez hraček a včera další případ - tam je naše ohnisko. Velice velice lituju, že jsme nedali očkovat dřív. V tuto chvíli mají obě děti první dávku (najednou vakcína byla, prý se stahovaly právě kvůli kontaktům. Pokud jde o nú, bolelo je dva tři dny rameno, ale jen když na něm leželi, nijak je to neomezovalo. My dospělí nemáme, nejsou očkování. Pamatuju doby, kdy se žloutenka dávala jen rizikovým, ale doba pokročila a pokrok nezastavíš 🤷

@anonym_autor sla bych i deti, ale nemuzeme sehnat vakciny... jinak u deti je pry mirny prubeh, ale i ta karantena je neco sileneho pro nasi predstavu, cili fakt nechci.🙈