Maminky, měly jste reakci na Hexu?
Maminky ráda bych se optala měli jste reakci na Hexu pokud ano mohu poprosit jakou.Změnilo se chování Vašeho dítka.
Já osobně mám pocit,že muj syn 8m je od druhého dne jiný - agresivní ,plačtivý,hází hračky-nechce si hrát,do všeho kope ,majzne i mne ☹ motoricky jde k jedné straně toto dříve neměl ☹
@lajla jsem blbá a zarazilo mě Vaše tvrzení o černém kašli. Ten je nebezpečný jen u malých miminek. Samozřejmě, že když ho dostanu ja nebo vy tak si pokasleme, dáme atb a tím to hasne. Vy tady prezentujete, jak do.problematiky vidíte a přitom mi to z toho tak nepřijde. Dusici dítě je hrůza to bez pochyby a je mi Vás líto, ale bylo to skutečně. Souvislosti s očkováním? Nebo cely vás vztah k blbym pediatrum, jak jste říkala a tím pádem.k očkování je špatný? Mezi doktorama je stejně procento idiotu. Jako mezi běžnou populaci. Naše dr je skvělá a vadí mi, když je někdo hazi do jednoho pytle. Hezký den
Naše malá měla reakci po prevenaru 13 - horečku 39,8 a Febrilní křeče. Předchozí očkování - Hexa a první Prevenar- byly bez příznaků kromě únavy nebo trosku otok v místě vpichu. V nemocnici řekli, ze to byla souhra dvou veci - virozy a očkováni. Žádná nemoc (rýma, kašel) před ockovanim, ani po reakci na dceři znát nebyla a není. Včera jsme se teprve vrátili z nemocnice a v pondeli jdeme k naši praktické. Nevím, zda lze vyčíst viróza z krevního obrazu, nemáte někdo zkušenost?
@radka8888 asi si mě s někým pletete...já píšu ce černý kašel není potřeba očkovat, a když se dostane tak je v pohodě léčitelný... nejhůře je snášen novorozenci ale jsou případy přímého nakažení v porodnici, viz medializace rok dva zpátky? A za pár dní šel novorozenec domů...
Ad my očkování ano bylo to z toho, na alergii slibovali že dostaneme papír...pak otočili že ze budou očkovat v nemocnici pod dohledem, takže tak...doktorum je všechno fuk hlavně že mají splněno...kdybych ji nechala očkovat v nemocnici a něco se jí stále... myslíte že se někdo postará? Jasně že ne...bylo by to jen další dítě v řadě... která se stále prodlužuje
Cerny kasel prenasi obvykle ockovani jedinci. Muze u nich totiz probihat ponekud jinak, diagnoza nebyva stanovena nebo s velkym zpozdenim = chodi mezi ostatnimi a pilne roznasi nakazu. Cerny kasel se v populaci vyskytuje bezne, ucinnost vakciny je velmi omezena, na preockovani takrka nikdo nechodi.
Zeptam se, kolik z vas se nechalo ockovat pred pocetim ditete?
@lajla Ja taky ne. 😉 Ja navic uz tri roky beham po svete bez protilatek proti tetanu.
Nicmene cerny kasel se vyskytuje bezne a kazdy trochu soudny praktik vi, ze ho bude podstatne vic, nez hlasaji statistiky. Lidi proste nekolik tydnu kaslou, na nemocenskou se za soucasnych podminek chodi az tesne pred skokem do truhly. Proste se siri pomerne snadno. Celozivotni imunita nevznika ani prodelanim nemoci, natoz vakcinaci. Takze bud ty deti ockovat uz v brise, nebo holt verit, ze preziji. A ja nejak odmitam zit ve strachu. 😉
On clovek nikdy nevi. Moje nejstarsi dite na ockovani nikdy nijak vyrazne nereagovalo a po preockovani v deseti letech melo vysoke teploty a prujem.
@radka8888 alergie na ocko klidně může být...když je dítě alergické na mléčnou bílkovinu
Ale protože si ji dr prehazovali jako horký brambor tak jsme nakonec skončili na alergologii, kde uznali že alergická není na nic, ale to co prožívá je z očkování...takže jsme měli slíbený papír od alergologa pro školku , no a pak si to rozmysleli...
Nechce se mi popisovat reakce, nerada na to vzpomínám, celé 4 těhotenství jsem strávila v porodnici a dokonce v den kdy jsem rodila, byla na jipce, takže jsem jen sebehla patro dolů...jsem ráda ze už je to za námi, doktoři ji pomocí vůbec nedokázali... dokázala až jiná paní doktorka kterou jsme si sami museli vyhledat a platit
V nemocnici s malou ne porodnici...
Zacli to po třetí hexe ve 14 m
@radka8888 pokud jste takový nevěřící Tomáš přečtěte si příběh Mudr Ludmily Elekové za ten čas to stojí očkováním se zabývá přes 20 let a začala se o něj zajímat když měl negativní reakce její syn.Třeba Vám to něco napoví a něco dá jelikož ve 4 letech není všem očkováním konec a člověk by měl být ve střehu v každém věku dítěte ikdyž nikdy nemarodí 🙂
@psya Hele kdyby po te vakcine melo zauzleni strev tve dite,taky by tvoje reakce byla "hlavne ze se to zjistilo"? Protoze ja bych reagovala spis ve stylu "ku..a jak se takova vakcina muze vubec dostat na trh?". O zauzleni strev bohuzel vim,co obnasi-muj tatka mel dvakrat-a miminku bych to fakt neprala...
@radka8888 jezdili jsme k jedné neurolozce specializující se na alternativní metody, vždy co dva měsíce pár tisíc...pak homeopatka, diagnostika léky,opakovana vyšetření za ty dva roky co jsme chodili jsme to spocetli....a stále chodíme ale méně často, už bereme i další.deti...nejzdravější je ten nejmenší,bez očkování,nechytne od nikoho nic
mě je zase sympatický pan Petráš z vakciny.net. Ale jak jsem psala už jinde, já jsem zainteresovaná osoba, páč manžel pracuje ve farmacii a jeho kolegové přímo testují vakcíny. Takže se k tomu z toho důvodu moc často nevyjadřuji. Jaksi "nezapadám" 😀
ale zato 6x píchanec + více imunitních odpovědí...Ono jako vše má něco...Bez hliníku by to nemělo odpověď a ten se tam prostě dávat musí. Navíc je i všude , dokonce i v mateřském mléku.
Já jsem teda očkování nikdy nedémonizovala, nebála a asi i proto neměl syn žádné problémy. Ale osobn se začínám bát MMR, protože v okolí s tím byly docela problémy a pediatra chce očkovat od 18.měsíce.

@viivienn tak to je supeeeer!!! Hned o starost míň
@radka8888 jste fakt blba nebo to jen děláte? Holt někdo má štěstí někdo ne..a to se Vás nemusí držet donekonečna, tak bych si ten výsměch nechala od cesty..
Kdybyste četla tak byste se dočetla a nechala těch hloupých komentářů, nás stála holka 100000 po očkování ji z toho dostat, tak buďte ráda že jste ty výdaje neměla...až se k Vám doktoři otočí zády, budou vaše dítě neustále píchat atb a kortikoidy bez efektu, krcit rameny... dítě se Vám bude dusit...pak si můžeme popovídat...jak jsem.psala zk je nepřenosna a kdo nezažil neví, hezký den