icon

Maminky, měly jste reakci na Hexu?

viivienn
2. říj 2016

Maminky ráda bych se optala měli jste reakci na Hexu pokud ano mohu poprosit jakou.Změnilo se chování Vašeho dítka.
Já osobně mám pocit,že muj syn 8m je od druhého dne jiný - agresivní ,plačtivý,hází hračky-nechce si hrát,do všeho kope ,majzne i mne ☹ motoricky jde k jedné straně toto dříve neměl ☹

katerinavackova
19. říj 2016

@tahejhula to rozhodne Ale napr hexy se v Cr dava vic davek. Zbytecne.. A i jine vakciny ktere jinde stahuji stale jsou povinne

tahejhula
19. říj 2016

@katerinavackova Tak treba v USA to je docela rachot. Co se tyce Hexy, tak tam ma ta davka navic jediny vyznam - financni. To uz je jasne stale vetsimu poctu rodicu. Kdyz jsem zadala o schema 2+1 pred tremi a pul roky, byla jsem pro standardne ockujici divna, dnes uz je to bezne.

lajla
19. říj 2016

@tahejhula u nás kdysi byl v ordinaci leták se schemou 2+1, a když jsem řekla , že bych takto chtěla očkovat, bylo mi řečeno že z toho nebude dělat holubník a že toto schéma je určeno pro děti s reakcemi...takže tak 😂

tahejhula
19. říj 2016

@lajla Tak nase tehdejsi to vzala normalne, akorat si overila odstup davek v ockovacim centru. Sice jsem zjevne byla prvni, kdo to po ni chtel, ale dobry.

kika_21
19. říj 2016

@tahejhula A existují o tom někde studie-třeba o hladinách protilátek?Že stačí hladiny po 2 očkováních i do budoucna? Zajímalo by mne to-nevěřím, že se něco dělá plošně, X-lidí o tom rozhodlo a dělá se to zbytečně. A že by bylo tolik peněz v systému, aby to zbytečně platili? Jestli existují studie, tak sem s nimi.

pavses
19. říj 2016

@kika_21 prof. MUDr. Roman Prymula, CSc., Ph.D. - zkuste kontaktovat tohoto pána, je to jeden z odborníků, kteří o tom i přednáší.

kika_21
19. říj 2016

@pavses Díky moc.

psya
19. říj 2016

@katerinavackova a ktere vakciny se stahuji?

pavses
19. říj 2016

@kika_21 Není zač, snad Vám brzo odpoví a určitě si to pak nenechte jen pro sebe, je tu spousta maminek, které jsou dost mystifikované.

tahejhula
19. říj 2016

@kika_21 Davaji se dve zakladni plus booster. Precist si o ucinnosti muzes na vakciny.net.
Ono se ma na schema 2+1 prechazet.

tahejhula
19. říj 2016

@pavses Jakoze Petras mystifikuje? 😁

viivienn
autor
19. říj 2016

@kika_21 Já studie hledala a nenašla taky by mne to zajímalo 🙂 Mně taky zaráží,že očkování ,,dávka,, nekouká ani na kg miminek přeci v 9 týdnech nemá prcek stejně jako v 6 měsících.
A s protilátkami to je další mudra po mně chtěla 300 Kč za zjištění protilátek - takže v základě zjištění protilátek pokud to rodič nechce automaticky lékař nedělá .Takže je jim fuk zda má dítě protilátky nebo ne což je divné 🙂 Do školek berou jen po splnění očkování,ale co když dítě prostě ty protilátky nemá. Třeba mi to někdo vysvětlí 🙂
A také jsem se dopídila,že MMR se očkuje od 15 měsíce jelikož do té doby má dítě nějaké protilátky ještě od matky a to tedy na hexu a jiné očkování vliv nemá- divné.

tahejhula
19. říj 2016

@viivienn To srovnani je na vakciny.net, coz jsou stranky jednoho z nejvetsich odborniku na ockovani u nas. Nechapu, ze nekdo pri hledani na netu zrovna je nenajde. 😉

tahejhula
19. říj 2016

Takze dle nekterych keca Petras, kecaji ockovaci centra, Valenta coby hlavni hygienik kecal taky.
Fakt nevim, co na to napsat.

pavses
19. říj 2016

@tahejhula To netvrdím, jeho názory jsem neslyšela a na internetu takové informace nesbírám, tak nevím, co ten pán říká 😀

tahejhula
19. říj 2016

@pavses Ten pan je mozna nejvetsi odbornik na ockovani u nas. Je divne, ze nekdo, kdo se udajne zajima, o nem nevi. ☺

pavses
19. říj 2016

Jak jsem řekla, neberu informace z internetu, ale z osobního setkání a z odborných přednášek pro pediatry, s tímto pánem jsem se nesetkala, zatím. Neříkám, že kecá, protože nevím ani co on prezentuje a nechápu co přesně z toho co jsem tu napsala se snažíte napadnout.

tahejhula
19. říj 2016

Tak ono neni vubec tezke zjistit, o koho jde. A clovek, ktery ho nezna, pro me rozhodne neni nekym, kdo se skutecne zajima. Neni mozne, aby takovy clovek neznal jmeno pana Petrase a jeho praci.

pavses
19. říj 2016

@tahejhula Proč takový odborník chybí na vakcinologickém kongresu? Konkrétně hradecké vakcinologické dny. Víte, neberu Vám Vašeho Petráše a Vy mě nenapadejte, když sama máte informace jenom z internetu. Až se zůčastíte osobně nějakých kongresů a přednášek a budete mít přímé informace, tak se ozvěte.

tahejhula
19. říj 2016

@pavses A to jste vzala kde? 😁

pavses
19. říj 2016

Nemá smysl se s Váma bavit. Dál si sbírejte informace z internetu a pak si tu hoňte ego 🙂 Jen jsem napsala, že tenhle odborník tam prostě nebyl..

viivienn
autor
19. říj 2016

@tahejhula Ale našla,ale asi jsem natvrdlejší nějak to nepobírám 🙂
Ale máte pravdu kecají všichni něco jiného a je to měsíc co jsem volala na MZ předali mi lékařku,,jméno ted nevím,, hlavní co má na starost očkování a dost hnusně mi řekla,že 2 plus 1nelze v žádném případě,že vyhláška mluví jasně .Jinak o té vyhlášce co sem dali holčiny o 2 plu1 neměla ani tucha 🙂
Petráš mně osobně nepomohl vubec jediná rada byla změnit pediatra 🙂

tahejhula
19. říj 2016

@pavses Ano, na honeni ega je tu evidentne mnoho odborniku, kteri skrze stromy nevidi les a nez by klikli na odkaz a zjistili si, oc jde, budou se radeji pokouset ukazovat neco, co nemaji.

pavses
19. říj 2016

Ano, tak si klikejte na odkazy...😄

tahejhula
19. říj 2016

@viivienn Verim, on toho ma totiz taky asi nad hlavu. V posledni dobe mu pise kazdy, kdo ma problem. Vyhlaska nerovna se funkcnosti ockovani.
Ale jak pisu, co se tyce 2+1, pak dle nekterych kecal Valenta (ktery vydal pokyn PLDD ohledne skolek), ockovaci centrum v HK (jak roztomila shoda) a Petras taky. Ale hlavne ze mame jen ty informace z netu.

tahejhula
19. říj 2016

@pavses Chudaci z ockovaciho centra v Hradci, bridilove, kteri nevi, co mluvi, za ano?

pajula123
19. říj 2016

Prof. Prymula je se svym stretem zajmu nezpochybnitelny odbornik 😉 aneb koho chleba jis,toho pisen zpivej!
http://www.zdravotnickydenik.cz/2016/06/miliony...
@pavses

viivienn
autor
19. říj 2016

Děvčata nehádejte se 🙂
Podle mne kecají všichni 🙂
Já bych si přála jen dvě věci at stát převezme za očkování zodpovědnost a nám nechá svobodnou vuli zda své děti budeme očkovat či nebudeme 🙂

bonulinka
20. říj 2016

Ještě docela zajímavý odkaz se skutečnými příběhy https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/a... . Je mi z toho hodně smutno ☹ .

katerinavackova
20. říj 2016

@tahejhula jj presne...

Strana