Povinné očkování, jaké byly reakce miminka den poté?
4. srp 2015
Včera jsem byla s dcerkou na prvním očkování, teplotu neměla, ale dnes se mi zdála být dost ubrečená a pořád chtěla nosit. Krom toho, že ji nejspíš trápilo bolení bříška, může to mít ještě souvislost s tím očkováním? Bála jsem se ještě než ji tu injekci dala, ale je to povinné a zase nejsem vyloženě proti, přece jen my byli taky očkovaní a nikdy se to tolik neřešilo..
Předchozí
Strana
z2
@pranickova chápu. No tak se teď na očko vyprdni...a počkej si na Pediacel, měl by být v první polovině příštího roku 😉 nás čeká příští rok ještě jedna dávka. Chápu tvé obavy, ale já kdyby nebyl na výběr Pediacel, tak bych zřejmě neočkovala vůbec....
Předchozí
Strana
z2

@pranickova ten první příspěvek jsem nemyslela zle, ale pracovala jsem v mediální sféře a vím, jak tato vdecna temata funguji 🙂 a kdyz vidím, jak je z toho zblbla i ma milovana tchyne (v dobrem, mam skvělou tchyni), tak už neumím reagovat jinak. Ja jsem očko u synka odložila na 8 mesicu a zvatuji místo hexy pouze infanrix hib, ale jsem rozhodnuta, ze jestli bude jakýkoli vaznejsi nu, tak už ho nedovolím ockovat, i kdyby se doktori, socialka a hygiena staveli na hlavu. V tvé situaci bych již neockovala, at se třeba všichni po**rou.