icon

Hledám náhradní babičku

slunicko.
17. črc 2009

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá skušenosti s náhradní babičkou.Hledáme s kluky hodnou babičku má rodina je moc daleko a s přítelem jsem se dnes rozešla a klukum babička chybí. ☹

anusticka
3. čer 2015

@ivikko Dobrý den my bychom Vás brali všemi deseti, Most zase není od Rumburku tak daleko 🙂 kdybyste chtěla, napište mi na adresu anusticka@centrum.cz Mě mamka umřela, když mi byly 4 roky tak i ja bych ocenila popovídat si se starší paní, budu moc ráda, když se ozvete 🙂 Anička

ivikko
3. čer 2015

@anusticka Jsem z Mostu

ivikko
3. čer 2015

@anusticka kolem osmé písnu na email...

nija9
8. čer 2015

Také sháním náhradní babičku na víkendy, musím jezdit daleko pracovat, a bohužel nemám tolik peněz na to pořídit si chůvu. Tatínek má raději zábavu, než být se svou dcerou, a jelikož mi dává úplnou almužnu stanovenou soudem, tak si musím přivydělávat. Bydlíme s dcerou 3,5 let samy s malým pejskem. Prosím, pokud se nějaká hodná babička najde, ocením to já i dcera. Prosím kontaktujte mě na email: niki.janikova@seznam.cz

ivikko
9. čer 2015

@nija9 holky škoda,že jste z daleka 😒 ráda bych vám pomohla

katkadarenova
15. čer 2015

Prosim taky hledame babicku.Kladno a okoli

simonceli
15. čer 2015

Take bych brala nahradni babicku. Olomoucko

ivikko
15. čer 2015

😉 😉 ..

mimco
18. čer 2015

Zdravím všechny,
nutně potřebujeme náhradní babičku. Jsme z Pardubice.
Chodím 3 týdny do práce a malá je zase nemocná. Hlídání nemáme žádné, prarodiče mají práci.
Není nikdo, kdo by ji pohlídal. Naposledy jsem byla s malou doma cca měsíc se zápalem plic.
Poradíte prosím někdo? Děkuji.

zuzineckah
18. čer 2015

MY BYCHOM TAK PŘIVÍTALI NÁHRADNÍ BABIČKU! PRAHA-VÝCHOD

baresi
Odpověď byla odstraněná
julia2009
22. čer 2015

Zdravíme, také bychom rádi náhradní babičku. Je prosím nějaká okolí Mladá Boleslav.

baresi
23. čer 2015

Jsem z Prahy 2.

majkali
23. čer 2015

Taky si moc přejeme prarodiče, nebo alespoň babičku. Praha - východ.

pomorany
26. čer 2015

Kontaktujte agenturu babičky na hlídání, lenka Poborská, Troja
Dobré ceny, bezvz babičby.

zuzineckah
7. črc 2015

@pomorany to je přesně to, co nehledám - babička vykalkulovaná na svátky, víkendy a deset dalších příplatkú :( Hledám babičku, která spíš než knihu docházky ocení vzájemnou pomoc /samozřejmě, kromě odměny, kterou si dohodneme/ a "rodinný" přístup. Tak snad se nějaká najde...

baresi
7. črc 2015

Jsem nahradni babicka,ale k rodinam nejezdim-nestiham.Mam deti u sebe-Praha 2.

ivikko
21. črc 2015

@zuzineckah 🙂 to je přesně to proč se nechci stát náhradní babičkou přes agenturu...a také nechápu proč za to chtějí agentury tak hříšné peníze

zuzineckah
21. črc 2015

@ivikko škoda, že jste z Mostu. Byla byste v naši rodině vítána 😉

hellenik
23. črc 2015

Hledáme milou babičku, dědu, v okolí Úval (praha-východ) pro dvě děti, ráda si povídám o životě, o všem. Mám spoustu kamarádek, ale chybí starší generace pro sdílení života s našimi dětmi. Prosím, napište 🙂

nabidka
3. srp 2015

@vlastinda31 dobrý den,
je ještě aktuální váš inzerát a hledáte ještě babičku pro svoji holčičku? Nemám žádná vnoučatka a malé děti mi moc chybí. Do Slaného to máme pár kilometrů, bydlite v Tuchlovicich. Jestli máte zájem, napište 🙂 ale@seznam.cz, budu moc ráda.

michwelle
18. srp 2015

Ahoj, muzete prosim doporucit babicku v Tisnove, Brne nebo okoli? Jedna biologicka babicka zije nekde v USA, o rodinu nejevi zajem a druha je krome jineho alkoholik. Mame 2 deti - 2.5 a 1.5 roku. Ja se musim vratit do prace, tatinek bude hodne na sluzebkach. Hledame nekoho spolehliveho, a nejde nam jenom o hlidani, chci, aby deti poznali babicku, takovou opravdovou na vypraveni, hrani, vypraveni pohadek, ktera pofouka bolistku ... a se kterou se treba budeme pozdeji vidat ikdyz uz samotne hlidani nebude vubec potreba. Predem dekuji za doporuceni nebo nabidky.

manyika
29. srp 2015

@mimco Jsem z Bohdanče, sama mám 3 vnoučata, ale bohužel jsou trochu daleko, takže je vidím málo ☹ a chybí mi, 🙂 ráda ti pomůžu

julia2009
30. srp 2015

Jsem z Mladé Boleslavi a rádi bychom přivítali náhradní babičku. Předem moc děkujeme 🙂

anusticka
30. srp 2015

Dobrý den, nenašla by se tu nějaká babička z okolí Rumburku nebo Děčína? Mám dvouletého syna a byli bychom nejšťastnější na celém světě.

alice_t
Odpověď byla odstraněná
38blondie
3. zář 2015

@zoologocka dobry den ja bych potrebovala babicku pro mou rocni dcerku.jsem sama moje mamka 400km daleko a druha babicka nema zajem.vnucka od snachy neni to prave.jsem z Prahy vychod .bydlime samy s 2 kocoury v mini domku.ale od brezna se musime stehovat bytna potrebuje bydleni pro syna.Moc si preju moudrou a hodnou babicku a sobe radkyni a pritelkyni.dekuju Lucie

Lucie.w76@seznam.cz

misellkamb24
3. zář 2015

Nutně hledáme babičku - Brno! Naše pravé babičky o vnoučka nemají zájem!

jancanny
14. zář 2015

Dobrý den, touto cestou hledám pro svoji 8letou dceru náhradní hodnou, milou babičku, která by nás měla ráda, po rozvodu jsme zůstaly samy a je nám velice smutno. Okolí Trutnov, Dvůr Králové nad Labem, Červený Kostelec. 🙂

pavilja
14. zář 2015

Jsme mladá, hodná a sympatická rodinka a rádi bychom poznali sympatickou a energickou babičku, která je třeba i osamělá a chybí jí vnoučátka se kterými by se mohla potěšit. Máme holčičku (3) a chlapce (1,5). Uvítali bychom společně strávené chvilky, ať už výlety či na naší zahrádce. Příležitostné hlídání. Děti mají prarodiče bohužel daleko a velmi nám chybí ☹ Budeme se moc těšit 🙂 Bydlíme v Klích u Mělníka.

Strana