Jak se vyrovnat s nevěrou v těhotenství a jejími následky?
Ahoj, doufám, že mi vypsání se a přečtení si vašich zkušeností pomůže se trochu vyrovnat s touto šílenou situací. S mužem jsem téměř dvacet let, dvě malé děti a jsem téměř v 8. měsíci těhotenství. Před dvěma měsíci jsem zjistila, že je mi manžel nevěrný, přiznal se, ale ohledně dalších podrobností mi lhal. Nevěra trvá určitě 4-5 měsíců, ale může i déle, netuším a on mi pravdu neřekne. Když to prasklo, dala jsem mu šanci, pod podmínkou utnutí kontaktů, nedodržel a dostal ultimátum, vybral si ji. Pak přišel s pláčem a prosíkem, dostal šanci, ovšem zařídil si jiný telefon a stýkali se dál. Na to konto jsem připravila veškeré papíry ohledně rozvodu, opět mě uprosil, chová se hezky, je jak čerstvě zamilovaný, ale vypadá to, že je s ní nadále v kontaktu, i přes moji striktní podmínku nulového kontaktu.
Mám pocit, že už jsem asi vyčerpala veškeré šance, které jsem mu byla schopná dát a teď zbývá už jen rozvod. Nebo máte pocit, že šancí dostal málo? chci mít sama před sebou a dětmi čisté svědomí, ale donekonečna se snažit nebudu..
Nicméně mám strašný strach zůstat sama se třemi dětmi, navíc s vědomím, že je budu muset půjčovat té flundře, z toho je mi špatně. Pořád ho mám ráda, nedokážu říct proč, nikdy nebyl úplně vzorný manžel a otec, ale společné roky smazat nejdou..

@enellia Zažila jsem něco podobného. Rozhodla jsem se jinak, odešla jsem ze společného domu se 3 malými dětmi. Ale když jsi teprve byla těhotná, to je hodně citlivé období, kdy člověk potřebuje energii dávat jinam než řešit stěhování a spoustu věcí kolem. Moje rada /pokud o ní stojíš/: dávej si peníze bokem, a jak to půjde, tak odejdi. Anebo ať on odejde. Peníze, ty už spolu budete řešit vždycky, my to taky řešíme a je to teda šílené. Ale co se dá dělat, život je někdy krutý....