icon

Jak zvládnout rozchod a starost o děti?

lusinek12
26. čer 2025

Dobry vecer maminky prosim o pomoc rozesla jsem se s pritelem pac uz ti nemelo budoucnost porad jsme se hadaly vycitky a ja uz po 13letech vztahu vybouchla a rekla dost ja koncim jdeme od sebe jenze co ted jsem tyden bez prace a nevim jak to vse utahnu bojim se praci schanim s chlapem jsme jeste neresily co dal a jak s detmi me akorad dneska rekl ze kdyz ja jsem svine on bude vetsi odjizdi do nemecka a deti si mam na tabor odvest jak chci ad se staram ze me dostane do peknejch sracek.. :( jenze tohle uz se neda uz tolikrat jsme se snazily zalepit ale nejde ro hlavne po tech letech ja uz prestala se snazit a vubec se k nemu nemam spis ho odstrkavam vadi mi pusy dotiky atd.. zadny intimnosti nic mesic jsme spoli nespaly ikdyz i ty dalsi mesice snad sex uplne na hovno a ja ho doslova zacala odmitat.. prosi me aby jsme ro jeste zkusily ale podlr me uz to nema cenu akorad se v tom trapime oba a hlavne ty deti to odnasi dcera 10let od malicka poslouchala nase hadky..:(

merope
26. čer 2025

V poradně jste byli? Nám hodně pomohla.

lv
27. čer 2025

Zajdi na ospod, zažadej o svěření dětí do péče, pomohou ti s alimenty, co a jak zařídit.

reeeza
27. čer 2025

Určitě iž se k němu nevracej, bylo by to pro oba prodlužování trápení. Jinak souhlas s @lv

lusinek12
autor
29. čer 2025
@reeeza

Určitě iž se k němu nevracej, bylo by to pro oba prodlužování trápení. Jinak souhlas s @lv

@reeeza vracet se urcite nechci uz jen jak se ted chova rika mi jak me miluje ale podle jak se ted chova aby toho nebylo malo tak ze zoufalstvi mi pres aplikaci kterou si stahnul do mobilu mi vlezl do telefonu a sam mi rekl ze ma kamarada nejakeho heklera a nabouraly se mi do telefonu.. aby se ujistil jestli nahodou nekoho nemam prej takhle se chova zenska jen kdyz nekoho ma ale ja mam svedomi ciste a nepodvedla ani nepodvadim nikoho nemam.. ale on ma prej dukazi jen ze si precetl ze jsem nejakemu chlapovi dala zakusky a uz sni hned pich....m co na to rict..

lusinek12
autor
29. čer 2025
@lv

Zajdi na ospod, zažadej o svěření dětí do péče, pomohou ti s alimenty, co a jak zařídit.

@lv tak nevim jestli to mam resit sice se hadame a vycitame si veci.. ale skrz deti je snim domluva ze budem mit stridavou peci.. tyden ja tyden on..