Má vztah pro svobodnou maminku přes seznamku vůbec cenu?
Nechci tady rozebirat cely pribeh, ale ve skratce jsem pres rok sama s 2letym chlapeckem, cekam na rozvod a protoze Uz jsem dlouho sama pr s seznamku, jsem si pred 2 mesici nasla "pritele". Davam to do uvozovek, protoze si nemyslim, ze je uplne vhodne to tak nazyvat 🙄 Uz pri prvni schuzce to mezi nami dost zajiskrilo,ale narovinu mi sdelil,ze ma 8let pritelkyni. Nechtela jsem v tom pokracovat, ale rekl mi, ze Jim to neklape (nikdy se pry o nej nestarala, nevari mu a jediny co ji zajima jsou drahe darky a penize...to tvrdi ON..jeji verzi neznam 😉) a jsou spolu Jen kvuli bytu a co neni muze byt...vidame se Jen po nocich, kdyz ma pracovni cestu do zahranici a ja zajistene hlidani. Takze max. Tak 2x tydne protoze je hodne pracovne vytizeny..ma vlastni firmu ( noo a nebo se vymlouva). Zatim maleho nevidel, bojim se a nechci to uspechat,ale kupuje mu I me darky, I kdyz to odmitam a nikdy jsem to po nem nechtela. Nekdy mluvi o nasi spolecne budoucnosti a ja jsem z toho vseho zmatena, protoze ji jeste neopustil a kdo vi jestli to vubec udela...kdyz jsme spolu tak by me pomalu laskou snedl, vola mi skoro kazdy den (Krome vikendu 🤔) a pritom se kazdy den vraci k ni....ani nevim jestli spolu spi, neodpovedel mi na to primo..Uz jsem byla pripravena to ukoncit, ale zase me presvedcil..proste ta touha po nem je tak obrovska, ze rozum naprosto selhava...to co prozivam s nim, jsem nikdy nezazila a nedokazu to utnout. Rekl mi, ze kdyz jsem psala ze je konec, tak ho to natolik dostalo, ze z toho byl cely rozhozeny...a kdybych to opravdu ukoncila, tak by ho to hodne mrzelo,ale chapal by to...porad mi rika, ze mi nechce ublizit a ze je mu semnou dobre, ze me ma rad...vzdycky se pta na maleho, jak se mu dari,ale nikdy nic neudelal proto, aby dodrzel sliby a mi tak podnikli neco spolecne....vzdy jen sliby a pak skutek utek..a to dela hodne casto (je dost nespolehlivy)..vikendy jsou tabu, jak jsem psala ...to mi ani nenapise, natoz aby volal..prijde mi ze se akorat trapim a budu nestastna a pak to akorat prenasim na maleho 😠.Nevim jestli moje touha mu poridit noveho tatinka neni moc prehnana, ale kazda svobodna maminka me snad chape..trha mi to srdce, kdyz vidim uplne rodiny a ja ji malemu nemuzu dat..Ja v nem zrejme vidim tu oporu a chlapa co bych chtela mit po svem boku, ale ma to vubec smysl? kde mam jistotu ze ukonci 8 lety vztah kvuli me? Na chlapy se nema tlacit..jenze ta nejistota a to ze ho chci mit u sebe me Uz pomalu dohani k silenstvi....(taky musim dodat, ze svuj profil na seznamce ma porad aktualni..ja uz smazany,ale prisahal,ze zadnou dalsi nema..podotykam, ze jsem strasne podezirava a vetsinou lez odhalim,ale u nej mam pocit,ze mi opravdu rika pravdu)...holky,co by jste delaly vy na mem miste?? Je to preci jenom znamost pres seznamku,kde vetsina chlapu hleda Jen jedno..😠🤔
@ivatko0406 tvrde to zni, podvedome to vim,ale nechci si to pripustit...koukam se na sebe a rikam si jak muzu bejt tak blba...Uz ho chci poslat nekam a Jen zavola, ja Uz skacu jak piska....tohle je to nejhorsi a vubec nechapu proc to delam, kdyz je na svete tolik chlapu, nechapu cim me tak zblnul....kazdopadne mi hodne pomohlo slyset vase nazory a cim vic to ctu, tak nabiram sily a bych to utla co nejdriv..mozna pravidlo sejde z oci,sejde z mysli by mohlo zafungovat...protoze jestli ho uvidim jsem v tom znova 😠😠
@mufiska drz se a bud silna! Nenech se ovladat! Mas prece nejakou sebeuctu! On s tebou zachazi ohavne, nebud jeho hrackou! Ja te chapu, taky jsem byla s chlapem, co me mel naprosto v moci. Vim ze to je tezke, ale vykasli se na nej! Prijde nekdo jiny! Pro koho budes jedina a to je to spravne! Nebud ta druha, to je malo. Drz se!
Kdyby byl jeho vztah v troskách jak říká, tak by z toho vztahu odešel. Zvláště, má li tebe a myslel by to vážně. Píšeš, že se vídáte jen po nocích...Normální zamilovaný pár se vídá i přes den, vyrazí do společnosti, tráví spolu čas i jinak., na ,,očích,,Najdi si někoho, kdo je svobodný, kdo tě ocení a bude si tě vážit. Tenhle pán to rozhodně není ☹ Jemu to vyhovuje, má dvě ženský..ale chudáci ty ženský!
Je to tak jak pisete, je mi z toho akorat spatne a pak mam z toho brisni neurozu, ani na tu domluvenou schuzku neumi prijet vcas, vzdy tak z 2 hodinovym zpozdenim...na to Uz fakt nemam....slibil mi vylet a ze spolu stravime cely den...a kde si myslite,ze jsem byla...asi nema cenu abych mu psala..bude lepsi kdyz prestanu reagovat na jeho zpravy a telefony...ale chce se mi mu napsat jaky je to hnusak..😠..
@mufiska je to hnusak! A na tebe ceka chlap, co bude mit oci a srdce jen pro tebe a budes pro nej jedina. Ne takovyhle dobytek, co ma dve zensky. A oblbuje obe! Obe jste na tom stejne blbe a ja se vsadim, ze jeho je uplne normalni mila zenska. Protoze potvora by sebou nenechala vlacet. Tak vem rozum do hrsti a kasli na nej. Toho spravnyho potkas driv nez se nadejes. Drzim ti palce! 😉
@ivatko0406 já si spíš myslím, že nejsou jen ty ženské dvě....
Moje kamarádka si takhle našla ženáče, samozřejmě z nefungujícího vztahu a už s nim teda není. Přišla mu během dvou let na dvě milenky a postupně se dozvídá o dalších.
@sisinka74 no to je taky klidne mozne, ze je jich vic. Ale uz kvuli autorce doufam, ze takove potupne zjisteni ji neceka
mufisko....píše tě chlap,abys byla v obraze...To,co píšeš-najít malému tatínka je chvályhodné,nicméně podle toho,co jsi popsala,tomu tvému příteli jde jen o to,strávit s tebou hezké chvíle a pak zase šup- do zajetých kolejí...Do žádných jiných hlubších vztahů se s tebou pouštět nebude...My muži jsme takoví sobečtí samci...Ale zas na rovinu-jistě tě ublížit vědomě nechce,proto se z toho vykupuje dárečky,ale ubližuje tě tím,že tě nechává v nejistotě a tobě utíká čas,který by jsi mohla věnovat někomu s možností jistě perspektivnějšího vztahu...Čas ubíhá tobě,on nemá co ztratit,to je jasné...Proto tě radím-rychle z toho vybrusli-najdi něco jiného,ušetříš si čas pro někoho jiného,kdo si to zaslouží víc.Ahoj.
Mě by bylo milejší naopak,když právě odejde a nenechá se sebou cloumat.Moje zkušenost.Vždyť oni chlapci jsou poběhlíci,tak jistě jim nebude vadit,když na jednu takovou narazí.Kdo to má jiný udělat.Než abych to dělala já,tak vzdušnější cesta není.
@mufiska Mufisko, Mufisko... rok a pul mi trval podobný vztah a na seznamce měl po celou dobu profil otevřený( prý nemá čas ho smazat) a jak říkáš, já smazaný... Byl kamioňák a přes týden tudíž pryč. Vídali jsme se o víkendech. Jeho ex si prý našla jiného - jeho kámoše s velkou firmou a šla po prý penězích. Všechno jsem mu baštila. I to, že chce dítě a najde si práci v blízkosti bydliště. Den před Velikonocemi jsme se viděli. Druhý den prý musí s maminkou tam a tam. Nakoupila jsem velikonoční ňamky a jela ho překvapit. Bohužel/ bohudík jsem byla překvapena sama, když mi otevřela další slečna.... A zazvonil zvonec a pohádky byl konec, milá Mufisko... Takže takhle to asi bude také s tvým "přítelem". Měj se fajn a buď hodná, ale ne bl..á jako já 😲
Tak jeste jednou vsem diky za rady a podporu! Dnes jsem to ukoncila, sebrala odvahu a poslala ho do haje ( ale pekne a slusne 😊). Ani mi na to neodpovedel, je tedy videt, jak moc mu na me zalezelo.🤔🤔🤔 Je to tezky,kdyz cloveku spadnou ruzove bryle, nicmene zivot jde dal a takovejch zmetku jeste bude! Me zacina nova etapa zivota, na kterou se moc tesim, tak to snad rychle preboli. Tema je ukoncene 😊👍🏻 a diky
Nasla jsem takovy zajimavy clanek a moc se mi libil tento kousek...tak pro ty, co jsou na tom Stejne jako ja...." A co je asi nejdůležitější – už nebudu tlačit na pilu. Bude se i nadále hledat tatínek, ale v duchu japonského moudra ‚hlemýždi, lez na horu Fudži, leč zvolna, leč zvolna‘ nebo českého ‚uvolněte se, prosím‘.". Však on se objeví, až přijde jeho čas. Jako všechny věci ve vesmíru. Když máte dveře otevřené, ten, kdo má přijít, se brzy objeví...”
Vystizne napsano...nastal cas se tim zacit ridit...🤔😎
@mufiska Přesně tak a nevěš hlavu🙂
Jak se říká : na každý hrnec se najde poklička.....
Já našla se 3 malými dětmi svobodného "kluka", jsme spolu už 8let a každý den mi říká,jak moc mě miluje,a že jsem ta nejlepší ženská na světě. " Cizí" děti bere jako vlastní.
Zasloužíte si s prckem pořádného chlapa.
Tak hodně štěstí🙂
@mufiska moc ti drzim palce, abys vydrzela za svym rozhodnutim stat! Drz se a mysli na sebe! Mysli na to, ze mas vetsi cenu a zaslouzis si mnohem vic, nez ti daval on. Bud silna a uvedomuj si neustale svou hodnotu. Jsi jedinecna! 🙂 A driv nebo pozdeji to nekdo nalezite oceni 🙂
@mufiska myslim, ze jsi udelala dobre. Tve spravne rozhodnuti uz potvrdil tim, ze se ti neozval. Obavam se, ze jsi BYLA jedna z mnoha. Nastesti BYLA. Dneska je to asi proste normal. Zadna svobodna zenska s detmi to nema vubec lehke a ja te uplne chapu, ze chces pro dite tatu a pro sebe spolehliveho partnera. Urcite se objevi, ale holt to nekdy trva. Ceka me stejny problem akorat ze mimi jeste neni na svete. Drz se, nezahorkni. Mozna se najde nekdo v tvem okoli abys mohla mit prip."reference"....
Hlavně nevěš hlavu,dá se žít plnohodnotný život i bez partnerů a věř,že lepší rozhodnutí si udělat nemohla.Tvé dítě je vždy na prvním místě ať si říká kdo chce co.
Holky to je pořád kecu a pak vybíráte a vybíráte až zase přeberete. Ja vím že je mi z vašeho pohledu hodně let, ale já už nemám pro co žít. Tak zkuste hledat takové partnery co budou vděční a hodný.
@lionet1965 každý má své mouchy, ale tenhle ten měl přímo masařku DDD
Ono je rozdíl mít chlapa např. bordeláře a to tu ty holky někdy kvůli tomu fňukaj a chlapa, který zanáší, nebo nemaká, nebo je hrubý, či alkáč, nebo gambler a jako bonus hlavní výhra vše v jednom balíčku DDDDDD. A upřímně, to raději být s dítětem bez tatínka. Samota bolí, to určitě, ale mnohem víc bolí následky.
Mladá paní nebo slečno. To co píšete je sice pravda, ale Princové nejsou. Ze strany žen byla velká poptávka. 🙂 A volové jako já, už mají tak špatné zkušenosti se ženami, že to co píšete je procházka v růžovém sadu. 😠 🙂

@mufiska naprosto nespolehlivý nevěrník, ruce od něj pryč. Přítelkyni nikdy neopustí a tebe má jen na sex. Zní to tvrdě, ale my to tu vidíme střízlivýma očima. A ruku na srdce - chtěla bys takového? Když víš, co dělá, ty bys mu dokázala věřit? Nehledě na to, že má doma patrně milující ženskou, která mu důvěřuje a má u ní fullservis. Žádné neklape určitě není, to jsou jen kecy pro tebe. Vykašli se na něj, zasloužíš si lepšího!