Má vztah pro svobodnou maminku přes seznamku vůbec cenu?
Nechci tady rozebirat cely pribeh, ale ve skratce jsem pres rok sama s 2letym chlapeckem, cekam na rozvod a protoze Uz jsem dlouho sama pr s seznamku, jsem si pred 2 mesici nasla "pritele". Davam to do uvozovek, protoze si nemyslim, ze je uplne vhodne to tak nazyvat 🙄 Uz pri prvni schuzce to mezi nami dost zajiskrilo,ale narovinu mi sdelil,ze ma 8let pritelkyni. Nechtela jsem v tom pokracovat, ale rekl mi, ze Jim to neklape (nikdy se pry o nej nestarala, nevari mu a jediny co ji zajima jsou drahe darky a penize...to tvrdi ON..jeji verzi neznam 😉) a jsou spolu Jen kvuli bytu a co neni muze byt...vidame se Jen po nocich, kdyz ma pracovni cestu do zahranici a ja zajistene hlidani. Takze max. Tak 2x tydne protoze je hodne pracovne vytizeny..ma vlastni firmu ( noo a nebo se vymlouva). Zatim maleho nevidel, bojim se a nechci to uspechat,ale kupuje mu I me darky, I kdyz to odmitam a nikdy jsem to po nem nechtela. Nekdy mluvi o nasi spolecne budoucnosti a ja jsem z toho vseho zmatena, protoze ji jeste neopustil a kdo vi jestli to vubec udela...kdyz jsme spolu tak by me pomalu laskou snedl, vola mi skoro kazdy den (Krome vikendu 🤔) a pritom se kazdy den vraci k ni....ani nevim jestli spolu spi, neodpovedel mi na to primo..Uz jsem byla pripravena to ukoncit, ale zase me presvedcil..proste ta touha po nem je tak obrovska, ze rozum naprosto selhava...to co prozivam s nim, jsem nikdy nezazila a nedokazu to utnout. Rekl mi, ze kdyz jsem psala ze je konec, tak ho to natolik dostalo, ze z toho byl cely rozhozeny...a kdybych to opravdu ukoncila, tak by ho to hodne mrzelo,ale chapal by to...porad mi rika, ze mi nechce ublizit a ze je mu semnou dobre, ze me ma rad...vzdycky se pta na maleho, jak se mu dari,ale nikdy nic neudelal proto, aby dodrzel sliby a mi tak podnikli neco spolecne....vzdy jen sliby a pak skutek utek..a to dela hodne casto (je dost nespolehlivy)..vikendy jsou tabu, jak jsem psala ...to mi ani nenapise, natoz aby volal..prijde mi ze se akorat trapim a budu nestastna a pak to akorat prenasim na maleho 😠.Nevim jestli moje touha mu poridit noveho tatinka neni moc prehnana, ale kazda svobodna maminka me snad chape..trha mi to srdce, kdyz vidim uplne rodiny a ja ji malemu nemuzu dat..Ja v nem zrejme vidim tu oporu a chlapa co bych chtela mit po svem boku, ale ma to vubec smysl? kde mam jistotu ze ukonci 8 lety vztah kvuli me? Na chlapy se nema tlacit..jenze ta nejistota a to ze ho chci mit u sebe me Uz pomalu dohani k silenstvi....(taky musim dodat, ze svuj profil na seznamce ma porad aktualni..ja uz smazany,ale prisahal,ze zadnou dalsi nema..podotykam, ze jsem strasne podezirava a vetsinou lez odhalim,ale u nej mam pocit,ze mi opravdu rika pravdu)...holky,co by jste delaly vy na mem miste?? Je to preci jenom znamost pres seznamku,kde vetsina chlapu hleda Jen jedno..😠🤔
@mufiska
On to v tej chvili ( specialne v postkoitalnom okamihu) aj naozaj mysli vazne podla mna (tie reci jak ta bude chranit atd), ste spolu, je vam suprovo, takze to mozno nie je o tom, ze by ti vedome klamal. Existuju ludia, co su schopni "klamat zo zvyku" a v niektorych chvilach dokonca vazne veria slubom, ktore ti davaju. Takze ked je s tebou tak si to uziva a predstavuje ake by to bolo. To mas podobne, ako ked si na uzasnej dovolenke, vies, ze tam budes iba 14 dni, tak si uzivas a sem-tam ta napadne, ze ake by to bolo, keby si sa tam prestahovala natrvalo. Po navrate domov vsak zistis, ze by to bolo komplikovane, takze si nechas povodne bydlisko a na dovolenku sa budes vracat, opakovane a bez zavazkov.
Ja neznasam neferovost vo vztahoch a ani v obchode. Chlap ma mat gule na to, aby sa rozisiel s niekym, s kym uz byt nechce, zarobil si na vlastny byt a nasiel si niekoho, od koho nebude musiet utekat na zalety. Pripadne ak ma rad vzruso ( a to bude asi ten typ), ten nech rovno povie, ze chce iba nocne stretka so sexualnym podtextom a nechce sa mu platit za spolocnicky z agentury.
Este sa kludne moze stat, ze ti ta jeho priatelka jedneho dna zaklope na dvere alebo na teba posle takych nabuchanych typkov. Treba ti toto?
@mufiska máš na výběr-buď se trápit a domýšlet si co třeba není a nikdy nebude a nebo to vzít prostě tak jak to je a nečekat nic víc a pak být třeba překvapená,takže buď budeš pokračovat tak jak to leží a běží s veškerým trápením a nebo prostě si řekni je mi fajn a užiju si to,a buď to vyjde nebo ne a netrápit se předbíháním událostí,ono dva měsíce pro někoho jsou věčností a pro druhého skoro nic
Nie, nepride mi to normalne.
P.S. Milenka mojho manzela by skoncila minimalne so zubnou protezou, preto som jej pisala, nech si dava pozor.
@mufiska a mimochodem,já taky přítele potkala na seznamce,předtím sice v reálu na koncertě a pak jsme viděla známou tvář při pokecu s kamarádkou tak že pokecám i jinde a ejhle,vyklubalo se z toho že jsme vyrůstali nějakou chvíli ve stejné dědině ale vzhledem k tomu že je starší tak v tu dobu nějak nejevil zájem a já taky ne,v 10 jsem lítala za kopačákem ne za klukama 😀 a vyšlo z toho,že jsme už skoro rok spolu a je nám fajn
říká jen to, co chceš slyšet. Je to dobrý hráč. Nemyslí to s tebou upřímně. Těžko se to asi čte a poslouchá. Ukonči to co nejdříve, bude ti lépe, i když ne možná hned. Zbytečně ztrácíš čas s někým, kdo za to nestojí!
Druhá stránka věci je ta, že jsi vlastně v pozici milenky, víš o tom...........nevadí ti to? Vem si, že zrovna tady mezi námi může být jeho partnerka/přítelkyně/manželka (Bůh ví, jak to doma ve skutečnosti má) a trápí se tím, že ji manžel někde podvádí. Může být po porodu či s malými dětmi doma unavená a on ji to takto vrací ☹
Je mi z těchto chlapů na zvracení, fakt. Vybírají si úmyslně osamocené ženy s malými dětmi, jsou totiž nejzranitelnější.
Super nazor. Asi najlepsi aky tu zatial zaznel.
Doporučuji ukončit driv než bude pozdě.. Lze ti, ale nechceš to slyšet a vlastně ani vidět a buď rada, ze to nemá následky jako u mne.. 😉
Nebud naivni,seber rozum do hrsti a ukonci to.
@mufiska Nevim no, muze to byt tak, jak tu pise vetsina (je to lhar a podvodnik) a muze v tom byt neco jinyho. Meli byste si to vyrikat. Ty preci nemuzes cekat na chlapa, ktery nedokaze odejit ani od pritelkyne. Chapu, ze nekdy muze byt tezke odejit od manzelky a od deti, ale toto? Kde je problem? Jestli tam je, tak at ho odhali. Byt to neni 😉 To by mohl preci pochopit...A jestli bude ochoten se s tebou rozejit, aby ti dal neublizoval, tak je to jasny....
@mufiska Takže tím, že tě obejme a řekne to, co chceš slyšet, vyřeší tvé problémy?
Fíha, kouzelníci existují! 🙂) Nehne ani prstem, lže, podvádí a tebe využívá pro povyražení... A tvé problémy mizí...
Hmm, kdo chce kam...
@mufiska a už jsi to zkoušela s tim jiným profilem na seznamce???
Protože tak nějak nechápu, co chceš nechávat osudu?
To mě úplně utvrdilo v tom, že moc dobře víš, co je zač a snažíš se ty oči tak silně zavírat, abys nic z toho, CO VÍŠ, neviděla.
A že tě nenechá už nikdy nikým ublížit? No, ono by úplně stačilo, kdyby ti hlavně neubližoval on.
Asi takhle ve shrnutí. Chlap, který jen fňuká a nadává na svou přítelkyni nebo manželku u své milenky, je u mě normální hajzlík a srab. Protože ubližuje dvěma ženám současně. A je to on, kdo si užívá.
A vůbec nechci slyšet, že je něco jiného si to prožít a radit. Já si to prožila a milého zlatého jsem vykopla rovnou z postele na mráz DDDDD
A mít chlapa za každou cenu, jenom abych nebyla sama.......nevím.
Já třeba, kdybych se rozvedla, tak si chlapa asi hned tak nehledám. Budu se věnovat na 100 procent jen svému dítěti, protože to mě potřebuje a ono si zaslouží veškerou mou pozornost a lásku. Rok samoty není vůbec dlouhá doba. A když ženská usilovně hledá chlapa, tak většinou narazí na takového týpka, jako jsi narazila ty. Protože oni to z ní vycítí.
Až si to všechno urovnáš v hlavě, kdo je u tebe priorita, začneš se věnovat a mít ráda i sebe, protože se takhle dobrovolně trápíš, přestaneš usilovně hledat, tak mi věř, že si tě láska sama najde.
@mufiska tohle nebude princ na bílém koni...
buď má naprosto normální vztah / manželství a tohle je pro něj povyražení a nebo se nechce vázat nikde - někteří muži se takhle vymlouvají na vícero místech a říkají, že jsou zadaní, aby je nikdo "nenaháněl", prostě nejsou schopní/ochotní být ve vztahu
z toho co píšete bych se rozhodně snažila vztah co nejdřív ukončit, jinak se těžce spálíte 😔 jakmile jste napsala, že říká jak nenechá nikoho, aby Vám ublížil - tak tohle bych vzhledem k situaci vnímala jako citovou manipulaci... ono podivné je už to, že má údajně přítelkyni, se kterou nevychází, ale kupuje jí dárky... a Vám také... takže je asi zvyklý si "vztah" a obdiv do určité míry kupovat 😔
jinak pokud byste se rozhodla v tomhle pokračovat, tak by bylo hlavně dobré neseznamovat ho se synem, protože později (podle mě nevyhnutelný) rozchod by zasáhl i jeho 😔
jinak o seznamce to nutně není.... tam můžou začít i dlouhodobé vztahy nebo manželství... ale tohle opravdu zní jako typ "hráč"
a příběh jak to doma neklape je tak ohraný... naprostá klasika 😉
bokovka přece domácí krizi (i kdyby existovala) nijak neřeší, jen ji prohlubuje
@bachovy_esence_poradna haleluja to je pravda
@soyevita @mr_falko Mně přijde, že pro spoustu chlapů je nevěra určitý druh sportu. Ženské to mají jinak, pro nás je to opravdu častěji únik z nefunkčního vztahu nebo ze vztahové krize...
Je to trochu klišé a určitě se to nedá generalizovat na všechny a na všechno, ale řekla bych, že většinově to platí.
@bachovy_esence_poradna
Já si vždycky vzpomenu na film "Výchova dívek v Čechcách" -
Ona: Mně se líbí, že na mě nezkoušíš ten trik "moje žena mi nerozumí"
On: "Ale "moje žena mi rozumí" je taky trik
Nicméně jsem kdysi rovněž naletěla a pokud vím, tak dotyčný je s onou příšernou a absolutně necitlivou partnerkou - dnes už manželkou (prý celkem fajn holka, jak jsem se později doslechla od jiného zdroje) - dobrých 12 let...
Holky dekuju za jakykoliv nazor, prispevky jsem cetla vsechny. Jedine co je mi v celku jedno a nehodlam to rozebirat je to,ze ja ublizuji jeho pritelkyni...nikdy jsem ji nevidela,neznam ji a pokud clovek s nekym zije 8 let mohl by poznat co ma doma..takze pokud o nej stoji,musi si ho hlidat. ..chlapi dokazou poradne lhat,ale casem se stejne vsechno provali. Ja bych do toho nesla,ale tvrdil,ze je vztah v troskach,ze resi Uz Jen majetek...tak jsem si myslela,ze se to pohne a evidentne jsem se spletla. Ano, chlapi dokazou naslibovat a lhat tak dokonale,ze Jim to zenska sezere I s navijakem. Jestli je ale opravdu lhar a podvodnik je tezke rict..zadna ho neznate..ja taky nemuzu udelat zaver Jen z nejakych usudku,protoze se to tak na prvni pohled jevi. Nechci davat ultimatum,ale dam mu najevo,ze takhle to dal nepujde...podle toho jak se zachova bude Uz snazsi udelat to spravne rozhodnuti. Divily by jste se kolik jsem na seznamce nasla zadanych chlapu, ktere znam ze studijnich let nebo z okoli, co jsou "stastne" zenati a maji doma malinke deti...a co hledaji..vazny vztah..nemaji ani koule na to aby dam uprimne napsali, ze chteji sex...Ja nehodlam hrat 3ho, takze pokud zjistim, ze to nehodla zmenit,ze mi lhal..tak koncim, taky mam sve hranice a hrdost.
@mufiska ani za 20 let společného soužití nevíš, s kým ve skutečnosti žiješ...
S tímhle přístupem "nevím, neznám, mám tedy vůči ní čisté svědomí" doufej, ať se jednou nedostaneš do stejné situace, jako ta holka...
Mno nic... Psala jsi, že máš smůlu na chlapy... Snad ti jednou dojde, proč...
Lidé kolem nás jsou naším zrcadlem...
@brunetka11 me neni lhostejny to, ze tam figuruje, ale nechci se k tomu vyjadrovat a resit to, protoze ji opravdu neznam..nevim jaka je..muze byt takove jak rika a nemusi... jsem psala, rikal ze vztah je v troskach...v zivote se kazdemu muze stat, ze se zakouka do zadaneho, proto ho nemusime hned odsuzovat...ja si nevybiram zadane chlapy, tohle je naprosta vyjimka...to ze mam smulu na chlapy, je spis typem ktery me pritahuje ..muj manzel byl hodnej a pozornej,snesl by mi modre z nebe a v zivote by me snad nepodvedl,ale delal jine veci, oproti kterym je nevera do cela smesna..a to prave vuubec nebyl muj typ 😉....clovek nikdy nevi na koho narazi a co mu osud stavi do cesty...
@brunetka11 ty, ale to jsi napsala výstižně. Já tomu nikdy nevěřila, ale vše se mi změnilo k lepšímu, když jsem začala sama u sebe a pak vyměnila lidi kolem sebe, který mě svým způsobem táhli dolů. Začala jsem pozitivně myslet a pozitivními lidmi se obklopovat. Tak nějak jsem i na ně snadno narážela. Hodně se mi změnil život k lepšímu.
O tom jsi ale dnes nepsala..🙂Tak vidíš,není proč to řešit tady.🙂
@mufiska když by byl v troskách a šlo by o čestného chlapa, tak to rozsekne, nepodvádí a nemanipuluje
nebo - ok, i zadaný může někoho potkat, zajiskří to, zamiluje se..ale on byl na seznamce, hledal, lovil..to je na tom to špatně

@soyevita jasne, ze jsou taci.....a jsou i takove, nehazela bych vsechny chlapy a vsechny zensky do jednoho pytle....ja myslim, ze zensky pokoleni je na tom s neverou naprosto stejne