icon

Tatínek nás opustil v půlce těhotenství

beruska1991
27. čer 2015

Měla jsem partnera, který to v půlce těhotenství vzdal...

Strana
z6
magda1982
5. zář 2015

Přesně, nebyla by to skutečná opora, byla by to jen komedie a tu já špatně rozdýchávám....

beruska1991
autor
5. zář 2015

@pipi02 přesně ;)

jirinka1989
5. zář 2015

nás opustil ve 4 měsících po jeho narození....i když teoreticky už dřív neměl moc zájem..

jirinka1989
5. zář 2015

@beruska1991 bud silná helet a jestli chceš nějaké užitečné rady do života, tak jsem na tom podobně...držím pěsti to dáš

pipi02
5. zář 2015

@beruska1991 dáme to 🙂 nás nic neporazí :D nesmí 🙂 naše holky nám to vynahradí

pipi02
5. zář 2015

@jirinka1989 krásný brouček 🙂 chlap ať si jukne 🙂 vždy je lepší žádný táta, něž blbec 🙂

tulipanecek
5. zář 2015

Děkuji holky jste zlaté 🙂 ano,byla by to jen komedie a žádná opora,tohle přesně si říkám...Zvládnout to,nakonec zvládnu,nic jinéhoo ani nezbyde,tak jak když jsem odešla od bývalého manžela...jen tim blížícím se porodem se to na mě všechno sesypalo a ještě když vám napíše,že bude nejlepší táta na světě,že malý ho bude milovat a bude mít velké srdíčko po něm...to jsem nevydržela a napsala,že jako velké srdíčko pro každou kurvu co mu roztáhne nohy...od té doby nenapsal....nevemu ho k porodu,to bych nezvládla...

tulipanecek
5. zář 2015

@magda1982 ti chlapi jsou fakt bezcitní hajzli... 😢

tulipanecek
5. zář 2015

@jirinka1989 krásný chlapeček 🙂

tulipanecek
5. zář 2015

Nevím komu,ale moc děkuji za srdíčka 🙂 🌷

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek vzík chlapa k porodu by mělo být pro toho dotyčného jakási "čest" být u toho.....a ne pro blbce co to chtějí 😀 měl se chovat jinak. Líbí se mi jak může nechat chlap těhotnou ženskou...následně ji ponižovat a pak se plácnout po rameni a říct o sobě, že je otec 😀 nevím proč, ale tato představa je velmi veselá a úsměvná a taky k pláči nad lidskou demencí.

tulipanecek
5. zář 2015

@pipi02 Přesně tak měl by si toho vážit,co ta žena musí všechno vytrpět,aby jim porodila miminko,na které se těší spolu a to my nejsme...ještě mi napsal a to mě fakt rozesmálo ,jak je blbý...Prý:To si chceš jako dokázat,že jsi taková borka a zvládneš to beze mě,když mě k tomu porodu nevezmeš...???? Je to mega debil!!!!!!

somalicats
5. zář 2015

@tulipanecek No, když tak čtu,co s ním máš za trable, tak mně tohle udělat chlap, tak s ním utnu úplně kontakt a maximálně mu dám vědět až po porodu... Takovýho vola bych nechtěla ani vedle sebe, natož u porodu.

tulikiss
5. zář 2015

@tulipanecek asi bych mu napsala neco v tom smyslu....predstav si ze jsem takova borka ze nejenom ze zvladnu porodit sama ale ja se dokonce i zvladnu sama o to dite postarat. protoze nikoho jineho to dite nema jenom me. a tim bych s ni ukoncila jakoukoliv komunikaci, zmenila bych si cislo a ignorovala ho.

tulipanecek
5. zář 2015

@tulikiss Já jsem mu napsala,že už pět let vychovávat jedno dítě,tak že zvládnu vychovat i dvě,ze já nejsem ta co utekl k mamince,aby neměl žádné povinnosti a ještě si našel druhou ženskou...Jeho odpověď:ty jsi piča,tak si ho vychovej sama ,naser si a neotravuj...a pak prosí,že chce k porodu....blb jeden tupý!!!!

beruska1991
autor
5. zář 2015

@tulipanecek a jiné uz to nebude prosím nedělej si z něj hlavu... vím ze se to lehce říká a blbě dělá, ale už to jiné nebude jestli je takhle naladovy....my na vás s lili budem myslet az to prijde...můžeš napsat kdybys chtěla ;)

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek mě se líbí to, že bys nezvládla sama porodit 😀 😀 prosím dámy sdělte mi, čím chlap ženě u porodu může pomoci? 😀 vlastně v celém těhu....zvracejí za nás? Bolí je za nás záda? Mají porodní bolesti a rodí? 😀 až se to naučí pak si s těmito "muži" popovídám jako by mi byli rovní 😀 Já osobně bych u porodu muže nechtěla, ale když už, musel by to být partner, který je na to psychicky stavěný, několikrát dokázal jakou je oporou a dokázal by mi říct ta správná slova, ("p...a" - mezi ty slova opravdu nepatří) a pár takových znám. Ano i u mě utekl k mamince 😀 celé těhu zvládám sama a i moji známí co mi pomáhají a moje rodina mají na to dítě 100x větší právo než-li on. A představa, že jsem musela vše zvládat sama i v nejhorším a následně by tento "cití muž" přišel a vzal si moji malou do náruče a řekl "jsem táta" - prosím rovnou o pokoj v psychiatrické léčebně.

tulikiss
5. zář 2015

@pipi02 hele chapu ze mas takovy pohled na chlapy a jejich prinos, protoze sis neco prozila, ale ano skutecne muze bych chlap u porodu uzitecny stejne jako u tehotenstvi. jo jasne blila sem sama ale poctive chodili vylevat misticku a to i 6x denne a u porodu snasel muj krik at mi masiruje zada a za 5 vterin zase rev at to nedela a za dalsich 5 vterin zase rev proc je nemasiruje, a to trvalo minimalne hodinu 😀 ale to musi byt chlap, ne nevyzralej kluk.

tulipanecek
5. zář 2015

Opět si mě pobavila 😀 psychiatrická léčebna 😀 ale ano,máš pravdu..cítím to úplně stejně....jsem se ho ptala,jestli ho za mě bude i rodit,když to teda bez něho nezvládnu...samozřejmě bez odpovědi 😀 no,moje rodina se netěší,protože oni mi to přece říkali... 😖 Tadeášek se těší,že bude velký brácha,tak jsem ráda,že aspoň on se těší...už je mi zase o něco líp,ale je fakt,že jsem poslední čtyři dny pořád brečela...Můžu se zeptat,kdy máš termín?

tulipanecek
5. zář 2015

@tulikiss Můj bývalý manžel byl úžasný u porodu...byl pro mě velká opora,to se musí nechat...ale přesně tak,musí to být chlap a ne kluk...

tulipanecek
5. zář 2015

@beruska1991 Budeš mít Lilianku?

pipi02
5. zář 2015

@tulikiss jj, ale jedná se o pomoc psychickou.....myslím, že o té ten dotyčný "chlap" u tulipaneska nemluvil a hlavně by ji nezvládl realizovat. Jinak bohužel pomoci nemá jak i když věřím, že mnoho mužů by pomohlo kdyby mohlo i převzetím bolesti a za to si jich vážím, ale z reálného pohledu jsme na to prostě sami...Jojo holt jenom mořští koníci jsou stavění jako samci trochu jinak.

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek já už termín měla 😀 jsem takové kinder vajíčko s časovanou bombou 😀 a ano jak jsem psala..pokud je chlap psychicky vyzrálý a vyspělý může být oporou o tom nepochybuji 🙂 jen prostě fyzicky jsme na to samotinké 🙂

pipi02
5. zář 2015

@tulikiss a je hezké číst, že i takoví chlapi jsou 🙂 jsem za to ráda i za Vás 🙂 třeba časem také takového poznám.

tulikiss
5. zář 2015

@pipi02 urcite potkate, ale on kazdej ma svy mouchy a neni dokonaly, ale uvidite ze na vas ceka urcite nejaky chlap co bude stastnej za to, ze muze byt s vama a s miminkem. obcas proste clovek musi zazit neco oskliveho aby pak dokazal ocenit jake ma stesti ze toho druheho ma a vazil si toho a nedelal blbosti.

beruska1991
autor
5. zář 2015

@tulipanecek budu 🙂 po dlouhém poslouchání jak ošklivý jméno to je se s tím doma smířili 🙂 spíš teda mamka 🙂 takže se narodí liliana 🙂

tulipanecek
5. zář 2015

@pipi02 jo ták panence se nechce ven 😀,tak ona ví,kde je jí dobře 🙂 Tak to přeji,ať to máte brzy za sebou a máš princezničku u sebe 🙂 já bych taky brala,kdyby se drobeček narodil už příští týden,velký je dost 🙂

pipi02
5. zář 2015

@tulikiss bohužel si za náš výběr můžeme tak nějak sami, což mě děsí, ale kde udělali soudruzi chybu 😀 Bohužel ani vzdělání ani IQ ani štěstí v životě nám nezaručí nedělat chybičky, ale že zrovna takové kopance ... 😀 jojo budeme opatrnější. Ale samozřejmě nikdo není dokonalý a máme chyby...důležité je ale co je to za chyby. No nic, jdu zkusit další babskou radu, jak tu svou princeznu konečně vyhnat do jejího pelechu, a ne stále "parazitovat" v tom mém. 🙂

tulipanecek
5. zář 2015

@beruska1991 Je to krásné jméno 🙂 ten blb co s ním čekám dítě,má neteř Lilianku,je to úplné zlatíčko 🙂 krásná blonďatá holčička 🙂 Mě se nikdo v rodině na jméno ani neptá ☹

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek i já slyšela od rodiny i známých větu "my jsme ti to říkali" - ale následně mi moje máma řekla, že chyby holt v životě děláme a věk i zázemí na to mám (i když jsem mohla počkat) a chybu si odpykám stejně sama....nikdo za mě se starat o malou nebude, takže proč bych si to měla ještě vyslechnout. Mám po vysoké, 2 roky odpracované a svůj byteček - holt finance asi jako samoživitelka nebudu mít valné, ale kdo v dnešní době ano. Přeji ženy hodně síly 🙂

Strana
z6