icon

Tatínek nás opustil v půlce těhotenství

beruska1991
27. čer 2015

Měla jsem partnera, který to v půlce těhotenství vzdal...

Strana
z6
tulikiss
5. zář 2015

@pipi02 vis ona to ani nemusi byt chyba toho cloveka, nikdy nevis s kym si, proste prijde chvile kdy te ten druhy prekvapis a ty sama nechapes ze je schopen neco takoveho udelat a pritom jeste predtim by si tvrdila ze by nikdy nic takoveho neudelal. a po case az to treba prejde i ten dotycny nechape co se to stalo, proc se choval jak se choval a nedokaze pochopit svoje jednani. Jo a s vyhanenim prcka mam zkusenost, poradila bych sex, ale ve vasem pripade teda poradim to co zabralo u prvniho a to poradne uklidit cely byt. Hlavne umyvani koupelny si myslim ze pomohlo a dalsi den sem jela a to tvrdily ze rozhodne jeste aspon tyden neporodim 😀

tulipanecek
5. zář 2015

@pipi02 já mám pocit,že jsem bohužel nepoučitelná...je fakt,že můj bývalý manžel byl skvělý manžel i táta,milovala jsem ho z celého srdce a vím,že i on mě a miluje mě pořád...hold bylo období,které jsme nezvládli,dávala jsem se dohromady dva roky,psychicky jsem na tom byla dost špatně a až jsem se dala dohromady,chodila do práce,tak potkám blba a dopadne to tak jak to dopadlo...Bohužel,jsem si to vybrala sama,byla o moje volba a teď se s tím musím jen a jen já vyrovnat...

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek z chyb se člověk učí. Jsme lidé ne roboti. Důležité je, že o tom víme a umíme si to přiznat (trochu jako.....ahoj, jmenuji se Petr a jsem alkoholik 😀 ) 🙂 však to zmákneme, i když já nevim do čeho lezu a jaké to je starat se o mrňouse (krom hlídání rodinných dětí a kamarádčiných), takže mě to občas trochu i děsí 😀

tulikiss
5. zář 2015

@pipi02 bud rada ze nevis do ceho jdes 😀 😀 😀 😀 ale ne dneska jenom deti extremne zlobily 😀

tulipanecek
5. zář 2015

@pipi02 o to líp na tom jsi...já to vím,konečně až je Táďa veliký a mohla jsem mít teoreticky klid,budu mít mimčo...no jsem nepoučitelná 😕

pipi02
5. zář 2015

@tulikiss můj byt už nemůže být čistší 😀 a to mám velký byt 😀 a stále nic. Když mi moje doktorka řekla, že pomáhá sex, natvdo jsem se jí zeptala, jestli k tomu nápadu má i toho chlapa.....za ten pohled to stálo 😀 smály jsme se obě 😀 i červené víno jsem zkusila (konečně jsem si dala bez špatného svědomí malou sklinku) - aaaaa nic 😀

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek
@tulikiss

Holky vy mě děsíte 😀 Ale náhodou 2 děti jsou super. A hlavně pokud starší brácha bude pomáhat. Kamoška má takhle skoro čtyřletého pomocníka a jak pomáhá s čerstvě narozenou ségrou - jsem čučela. No jestli bude po mě tak to bude střela 😀

beruska1991
autor
5. zář 2015

Holky ja se na ni stejně těším 🙂 jo me by taky zajímalo kdo mi dodá toho chlapa kdyby přišla tato otázka 😀
No budu gruntovat a chodit a chodit 😀 ale teď ještě mužem odpočívat 😉

tulipanecek
5. zář 2015

@pipi02 Děti jsou radost 😀 doufám,že to Tadeáškovi vydrží... 😀

pipi02
5. zář 2015

@tulipanecek věřím, že ano 🙂

beruska1991
autor
5. zář 2015

Jj jedinej kdo me pořád uráží je moje sestra ☹ ...Ale co už se stalo...kdyby To biotata řekl dřív neměla bych Lili a nepoznala vas...a neodpocinula si od práce po takové době 😀

tulipanecek
5. zář 2015

@beruska1991 tak já doufám,že Daneček bude rozumný a půjde příští týden,jak mi vytáhnou pesar...taky nevím,kdo by mi půjčil chlapa 😀 do schodů chodím denně,uklízím taky denně,takže snad to ze se malý cpe ven id 18tt bude fungovat i na konci a půjde sám od sebe... 🙂

linee
6. zář 2015

@tulipanecek vim,ze je zo tezke,ale ja bych takoveho chlapa u porpdu nechtela.Radeji to zvladnu sama,i kdyz tp bude tezke.Je otec ditete,ale pokud tak ponizuje svoji manzelku a matku sveho ditete,jakym prikladem bude pak pro to dite?Je casovana bomba,jednou ti oise,jak bude nejhodnejsi,vzapeti te srazi na kolena.Co bude u porodu?Je to emocne vypjata situace-mas jistotu,ze ti bude oporou?Pokud ne,tak ho tam nechtej.A min.do porodu bych mu uz ani neodepisovala a ani nepsala.A nabrala energii,protoze je otazka,s cim zase prijde... Posilam hodne sily!

jirinka1989
6. zář 2015

@beruska1991 Tak to jsem měla uplně stejně....musela jsem malého kojit v leže protože se mi u porodu stalo něco s kostrčí a tak jsem byla sama v posteli celé hodiny sama a nepřišel, raději si hrál hry na počítači. Ted bydlíme cca 15 minut na kole od něj a to se zajede i podívat, ale většinou ve stejném duchu buzeruje a vyčítá mi věci...,takže se pak seberu a jdu zase tupě domů...domů ke své kamarádce, která mi poskytla azyl než si najdu pořádné bydlení.

sovicka001
7. zář 2015

@beruska1991 asi ani nemám návrh... jen mám v sobě obdobnou obavu jako jsi zažila ty, když se totiž partner dozvěděl, že jsem těhotná tak jeho první reakce byla - jdi na potrat. než jsem dostala termín atd tak strašně pil a když už jsem měla pásku na ruce a byla v nemocnici a čekala na potrat tak mi volal ať jdu domů, že nechce abych šla na potrat...mám toho teď plnou hlavu a neskutečný strach, že to taky vzdá....a budu nakonec sama 😖 Jinak- drž se, setkávej se s přáteli, a čas ti dá zapomenout.... já osobně bych to brala jako totální zradu a asi se i sesypala...

beruska1991
autor
7. zář 2015

@sovicka001 my se na tom mimcu dohodli společne jinak by nebyla...Ale neřekl mi půl roku ze ma jinou...prý si myslel že to skončí...radši než bych každý den brečela a trápila se prostě jsem odešla protože to trápení za to nestalo...jsem silná jen kvůli té malé protože ona mě potřebuje...a když to se mnou zvládla první 4 měsíce kdy jsem zvedala krabice který byli těžký a dělala nesmyslné směny... je to silná holka tak já jsem kvůli ní taky silná 🙂
Uvidíš třeba se s tim potřeboval vyrovnat a nevzda to...držím palce 🙂

sovicka001
7. zář 2015

@beruska1991 děkuji 🙂 o síle kvůli plůdku mluvím taky... prvních 6 týdnů jsem nevěděla že jsem těhotná a natahala se s lidima v práci (z vozíčku do postele, do sprchy apod.) ps: jak jsi poznala že někoho má? mám podezření že můj už někoho má.... vytratilo se milování, ranní a večerní pusinky, jen tak objímání, ale to ještě spíš než jsem byla těhotná... 😒

beruska1991
autor
7. zář 2015

Chodil domů a žádný kontakt přišel a sedl k počítači a psal na telefonu a já jako bych nebyla když jsem něco chtěla myslím intimního byl to problém vymlouval se ze kdyz ví že je tam mimco že nechce takhle to šlo den co den byla jsem trpělivá a pak už mi to nedalo a koukla jsem se do jeho mobilu vím ze se to nedělá ale choval se ke mě jak k hadru a tam jsem objevila slečnu se kterou chrapal a psala o me moc hezké slova...tak jsem na něj uhodila a slíbil ze toho nechá...bohužel nenechal...tak jsem šla ani me nepremlouval

sovicka001
7. zář 2015

@beruska1991 aha, takže mu buď toleruji nevěru přes půl roku nebo se děje něco jiného...ale když mu jdu do telefonu tak tam nemá žádnou sms nebo zmeškaný hovor od nikoho koho bych neznala....asi to maže. poslední dobou totiž už z toho nespím, a když s ním chci mluvit tak má vytáčky.

beruska1991
autor
7. zář 2015

@sovicka001 může mít problémy třeba v práci ale jak odsekava a nekomunikuje už je něco spatne...ex neměl sms to byli zprávy na whats upu nebo messenger...zkus si s ním promluvit když to nepůjde možná bych se na pár dní zbalila a jela pryč jestli máš možnost jestli ti třeba napíše ze mu chybis...prostě mu řekni jak se citis...

sovicka001
7. zář 2015

@beruska1991 průšvih je v tom, že spíš on jezdí za prací, 5dní v praze 4dny se mnou... 😖

beruska1991
autor
7. zář 2015

@sovicka001 můj ex "jezdil na semináře" on totiž cvičí ale místo semináře jezdil za ni..

beruska1991
autor
9. zář 2015

Holky nedávám to ten jeho pohled smutnyho stenatka a jak kdyby se nic nestalo vlastně ☹ hlavně že řekl že vůbec neví jak to bude co je to zas za kecy ☹ byla jsem silná před ním ale doma to nedávám ☹ pak to jestli neudělám ja prej svinarnu :( co udělal on ☹ ach jo ☹

pipi02
9. zář 2015

@beruska1991 normální manipulátor........typický...hlavně se nad ním neslituj....

bartovka83
10. zář 2015

@beruska1991 Bude dobre neboj. Hlavne se nenechej zmanipulovat. Jeho tvoje smutny oci taky nezajimaly. Zij pro miminko, to ti tvoji lasku totiz tisickrat vrati. Jeho si drz od tela, pokud to pujde. Pokud se bude chtit ucastnit jako otrec, tak prosim, je to jeho pravo, ale tim by u me skoncil. Kdyz to vidim, tak dekuji bohu za sveho ex. Take udelal svinarnu, nasel si jinou, kdyz jsme dostaveli dum a ja cekala nase druhe dite. Prosli jsme hodne zleho a cesta to byla dlouha a trnita, ale dnes je otcem na tisic procent, je mi oporou, kdyz potrebuji jet s detmi k lekari, neni pro nej problem, s penezi se tez vzdy dohodnem, bere deti k mori a stara se o ne v podstate sam, protoze ta jeho na to moc neni. Stalo se hodne zleho, pro me krivda, se kterou stale bojuji a ponesu ji v sobe cely zivot, ale dnes mohu rict, ze i presto si ho neskutecne vazim. Drzim palce, abys brzy take nasla svuj klid a mohla si naplno uzivat sveho detatka. I kdyz to bude tezky, ver, ze je to to nejhezci, co te v zivote mohlo potkat.

tulipanecek
10. zář 2015

Holky,to moje 8leté dítě je nezmar 😀 V pondělí napsal nastávajícímu tatínkovi,že jsem byla na ultrazvuku a nebude to kluk,ale holka 😀 V úterý dopoledne telefon,jako my budeme mít holkua ne kluka,tak jsem se mu vysmála a zeptala jsem se ho,kdo mu to řekl...prý to je jedno,ale odpověz...on to tomu Táďovi normálně uvěřil 😀 Včera večer mu volal,jak se má a co škola a bla bla a ten Táďa mu říká: Dobrý,já jsem teď u babičky,protože mamka je v porodnici 😀 jsem na něho koukala jak tele 😀,kdybyste viděly ten jeho uličnický výraz...,jsem nevěděla,jestli mu mám nadat nebo se smát..a on mu to opět uvěřil a chtěl jet do porodnice 😀 😀 a ten Táďa by ho tam nechal jet,kdybych mu neřekla,ať mu okamžitě řekne,že to neni pravda.....Samozřejmě mi potom přišlo,ať laskavě Táďu nenavádím k tomu,aby mu lhal,tak jsem mu napsala,že si z něho dělá srandu sám...že mě je ukradený a ať mu přestane volat,že až budu v porodnici,tak se to stejně nedozví a už nenapsal...Když jsem se Tadeáška ptala,proč to dělá,tak mi na to odpověděl: On Ti taky dělal zle... Tady člověk vidí,jak to ty děti všechno vnímají a potom se podle toho chovají...

tulipanecek
10. zář 2015

@beruska1991 Nedej se,na m taky začne mrkat těma dlouhýma řasama a myslí si,že spadnu na prdel...to víš,že to bolí,že se to ve mě bije,ale už toho posral tolik,že ho nechci...Teď se chová jak mílius,protože ví,že jdu každou chvíli rodit a bojí se,že mu to opravdu nedám vědět....

beruska1991
autor
10. zář 2015

@tulipanecek máš úžasného klucinu 😀 to mě dostalo 😀 jo jen uz ho radši nevidět bude mi líp jinak se z toho asi nevyhrabu....já ho tam mám napsanyho a nechci mu dělat zle aby on pak nedělal zle me...prostě ten strach o malou ve me je... ☹

tulipanecek
10. zář 2015

@beruska1991 Je to zlatíčko moje milované 🙂 Úplně tě chápu,taky ho mám zapsaného,takže stýkat se s ním budu muset,tak já jsem mu řekla,dám ti malého do kočárku a můžeš jít ven...nebo ať ho zaveze ukázat mamce...víc nic...hlavně když bude platit zmetek...

beruska1991
autor
10. zář 2015

Já chci aby ho viděla jen jeho máma ne ta co ji má jestli s ní bude o víkendu tak chci aby byli u babičky ne u barbiny kterou si našel....ona mi to stejně bonzne děti jsou v tomhle skvělý :D ale to vidíš sama 🙂 máš doma správního chlapaka 😉

Strana
z6