icon

Akce: S kočárkem Prahou. Kdo jdete?

peetulka22
15. kvě 2012

Ahojky maminy,tak kolik vás jde na tuto akci????my už se těšíme předloni i loni to bylo supééééér 🙂

lsx
15. kvě 2012

Jsou k tomu nějaké bližší informace?? Díky 🙂

peetulka22
autor
15. kvě 2012

23.května,od 14 :00 ,ve žlutých lázních,je to tam super,letos je to potřetí,jde o největší rekord v počtu kočárků na jednom místě,(minule nás bylo přes 1000 😉 ,),a je tam super tombola,jsou tam stánky,kde ti dají spoustu věcí pozorností,i věcí co fakt využiješ na mimi zdarma,můžeš si tam i zakoupit..... atd....je to super 🙂

irenka
15. kvě 2012

Já se tam chystám, pokud tedy zdraví drobečků dovolí.
Loni jsem to zvládla jen s jedním dítkem, letos tam budu mít už dvě.
Jen lidí je tam dost tak to chce se obrnit a mít pevné nervy...... ne všechny maminky jsou tolerantní 🙂 😉

peetulka22
autor
15. kvě 2012

to jo no,ten první ročník tam tolik lidí nebylo,hlavně proto že se o tom moc nedalo vědět,to nás bylo snad jen kolem 350-400 maminek a kočárků,ale ten další rok...minulý už se to hodně rozkřiklo a bylo tam neuvěřitelně moooc lidí,a věřím že letos bude ještě víc 😉

peetulka22
autor
15. kvě 2012

Isx - jo a je to i pro těhulky,nemusíš mít kočárek 🙂 ,koukám že jsi těhu 🙂

rena1410
17. kvě 2012

A muzete se registrovat na babywebu, pak si vytisknete vstupenku a pusti vas jinym vchodem, takze nebudete muset cekat ve fronte 🙂

barus88
17. kvě 2012

Škoda, že budu zrovna mimo Prahu, strašně jsem tam chtěla jít, ať vím, na co se na příští rok připravit 😀 Zatím jsem těhu a příští rok teda vyrazím s kočárkem 😎

lawine
18. kvě 2012

S největší pravděpodobností tam půjdeme 🙂

peetulka22
autor
21. kvě 2012

@rena1410 už máme vstupenku doma moc se těšíme,oba ročníky byly moooc super 🙂

hojda
26. čer 2012

Holky nedostaly jste tam nějaký slevový kupon na www.sakury.cz? Asi je tam nějaký slevový kod, nemáte ho někdo?

Díky

misaarisa
24. kvě 2016

Maminky, vyráží některá z vás zítra na tuto akci?