icon

Body The Exhibition, vzali byste na ni děti kolem 7 let?

tinkalinka
26. led 2017

Vzali byste na ni děti kolem 7 let?Děkuji za názory.....

berenika39
26. led 2017

S osmiletým letos jdeme. Byla jsem na tom sama, je to zvláštní, ale strašně zajímavý.

volfikovi
26. led 2017

Ahoj ,my s mužem na ní jdeme ,ale děti nebereme.. Starší je 10 let a když jsme jí ukazali obrázky z netu ,řekla,že se bojí ,že to vypadá děsivě. Takže za mě NE ,ale je to asi věc názoru a vyzrálosti dětí.😉

verunkanatalka
26. led 2017

Ahoj,my s manželem jsme tam dceru v 11 letech vzali když tu tato vystava byla minule.Byla nadšená a žádné trauma neměla..

betelgeuzz
26. led 2017

Byli jsme na ní před 2 roky, mladší měla 3, starší 5. Líbilo se jim to. Předem jsme jim ukázaly nějaké fotky z výstavy a řekly, že půjdou.

verunkanatalka
26. led 2017

Jo a nyní je dceři 17 let a studuje třetím rokem na zdrávce..takže jí to možná ovlivnilo tímto směrem😊😀.

soyevita
26. led 2017

@tinkalinka 7leté dítě bych vzala,pokud o to jeví zájem.My byly s 10,11 a 14letou a líbilo se jim to.Je to zajímavá a poučná výstava

verunkanatalka
26. led 2017

Máš pravdu,mě ta výstava také uchvátila..opravdu poučná a zajímavá.

tyf
26. led 2017

Klidně, není to zas tak šokující, nebo děsivý, naopak klidně by to mohlo být umělé a nikdo by to nepoznal. Je kolem toho větší reklama, než že by to byla taková pecka. Hlavně dětem vysvětlete, že ti mrtví jsou "dobrovolní dárci" z čínských věznic 😀

tinkalinka
autor
26. led 2017

Díky holky za názory...

kvakuska
26. led 2017

Jéé, nevěděla jsem že tady výstava opět bude, ale určitě si ji nenecháme ujít a přijedeme se s dcerou z Olomouce podívat. Dcera bude nadšená, má 3 a půl roku a neustále studuje v knížkách lidské tělo, svaly, kostru, jednotlivé orgány ... navíc tam má být i vývoj lidského plodu, takže už se těším jak bude reagovat ... samozřejmě jí nebudu v tomto věku vysvětlovat, že se jedná o reálná těla 😉

rousse
26. led 2017

pokud o to jeví zájem a zajímá je to, tak bych klidně vzala s sebou.... Stejně si o stavbě lidského těla budou povídat každý rok ve škole v prvouce a ve 4. a 5. v přírodovědě (tam už se dokonce bere i rozmnožování), takže proč ne, pokud je nikdo nebude strašit tím, že jsou to reálná lidská těla🙂) Jinak mě osobně tahle výstava trochu zklamala. Byla jsem na těch úplně prvních bodies, co tehdy byly v Praze v Lucerně a to byla fakt pecka - přišlo mi, že tam toho tehdy bylo víc než v téhle verzi....tuhle jsme navštívili v Brně 2014 a já z toho byla zklamaná. Ale věřím, že pokud někdo nemá to srovnání a ještě neviděl, tak určitě budete spokojení

medulinek
26. led 2017

Ráda bych šla se 4,5 letou dcerou,je hrozně zvídavá,všechno kolem těla ji zajímá,nečekám,že by z toho měla mít nějaký trauma,o tom,že jsou to opravdovvá těla budem mluvit jen když se zeptá.

netopejr
26. led 2017

Jestli chtějí, tak ano. Deti to berou jinak nez my, proste zajímávej xponat, ve 3D, realny poměry všeho,to je SUPER! Spoustu veci si ani dospěly neumí představit dpbre v prostoru, i když obrázku v anaromickych atlasech videm už dost.
A jak někdo zninoval, ze desetiletá dcerka by na to nesla - je potřeba vnímat,ze ne každému dítěti je u toho dobre, me třeba nevadí naloženy miminka v amatomickym muzeu, ale z brouků se vyvracím.... Takže necpat, nenutit, nabízet, chtějí,at jdou! 😉👍

silwin
26. led 2017

Nevzala, nepůjdu tam ani sama osobně. Přijde mi to neetické něco takového podporovat.
Asi jako cirkus třeba... Hnus.