icon

Kam na lyže s malými dětmi? Poraďte ski areál

weryss
10. pro 2011

Můžete mi prosím poradit, který je vhodný - ski areál v ČR pro malé děti? Mám namysli, aby tam byl jezdící koberec a tip na dobré ubytování přímo u sjezdovek? Děkuji Lucka

llllucka
18. pro 2011

Koukala jsem na sama doma a tam propagovali areál na Šumavě.Dávali to tento týden,tak to zkus pohledat.Vypadalo to moc dobře.Já už letos hory objednané mám,ale příští rok to asi prubnem.

boudova
18. pro 2011

Známí s dětma si nemůžou vynachválit lyžařské středisk Lipno (Kramolín) a ubytování v Marina Lipno.

tamarila
19. pro 2011

Z Brna to máš nejlepší do Jeseníků, nový skiareál Kouty. Pro rodiče nejdelší sjezdovka v ČR se sedačkami, pro malé děti dětský areál, jezdící koberec, možnost dětské školičky a je tam na sněhu dětské hřiště když už ježdění nebaví. Přímo v areálu je dobré zázemí (dostatek čistých WC, restaurace, bufety, ohřívárna...). Velkou výhodou je, že je tam všechno nové (skiareál existuje od minulého roku), a jsou tam velmi lidové ceny za jídlo atd., a cesta z Brna trvá maximálně dvě hoďky. Byla jsem tam minulý rok s tříletým synovcem co začínal, a velká spokojenost. Kdyžtak tady je odkaz na stránky, doufám že ho admini nesmažou. Kdyby jo, tak si dej do googlu akiareál Kouty 🙂

majklm
Odpověď byla odstraněná
johnatanka
16. led 2013

Černý důl, Jánské lázně

simca24
Odpověď byla odstraněná
darija06
16. lis 2021

Mohla bych spíš poprosti jestli tu jsou maminky z Prahy a mohly by mi poradit s výběrem půjčovny lyžařského vybavení pro děti ?