Kde bydlet s dětmi v Praze?
Holky, která pražská lokalita vám přijde vhodná k bydlení pro rodiny s dětmi? Dobrá dostupnost, občanská vybavenost, prostě solidní adresa...Ideálně domeček. Co třeba Radotín? Bydlíte tam a jak jste spokojené?
Díky
Určitě Strašnice, Malešice, ten Trebesin je super, Veleslavín.. Mně třeba Radotín (ten spodni) připadá hrozně ošklivej, to už je hezčí a blíž Chuchle. Věc názoru🙂
Třebešín je fajnová lokalita, tam by se mi taky líbilo.
@kukokuko nastesti problem s praci resit nemusime, pracujeme odkudkoliv a s jezdenim autem to same. Lokalitu jsem si vybrala jen podle toho, ze se mi v okoli libi, nic mi tam nechybi a v Praze za zbytkem rodiny jsem za 40min,coz je pro me akceptovatelny cas. Koneckoncu v Praze jsem byla schopna dojizdet skoro hodinu i 2x za den do skoly a prislo mi to normalni. Spousta lidi, co dojizdi za praci do mesta casto travi v doprav mene casu, nez Prazak, co se presunuje jen v ramci mesta. Zalezi odkud kam jezdite a jaky je vas rezim.
@kukokuko a uz mate vybrano? Me se treba v radotine libi, ze je tam ten biotop, k tomu napojeni na cyklostezky... Lokalita dobra. Taky jsme zvazovali, zda neco nekoupime a nepredelame podle naseho, ale po tom, co jsme navstivili nekolik domu, jsme si to rychle rozmysleli. Nakonec jsme se rozhodli obetovat radsi rok sveho zivota a udelat si bydleni podle nasich predstav. Kdyz vidim, jak stavi vedle u sousedu napriklad rymarov, tak o to vic jsem radsi, ze jsme nekoupili projekt. Brrr.

@eva1987 a kdy jestli se můžu ptát? 🙂