icon

Který Dinopark je nejlepší: Vyškov, Plzeň nebo Praha?

nykita
30. čer 2023

Milé maminky. Jaký Dinopark je podle vás top co se týče dinosaurů a okolní atmosféry? Nějak váháme kam se vydat. Ve Vyškově jsme byli před 3 lety a letos se váha...

ivkasolavova
30. čer 2023

Praha pré je nic moc je na střeše nějakého obchodního domu nevím,nebyla jsem . Nejvíc je vyhlášen Vyškov . Já byla jen ve Vyškově a opět jedeme letos ,ale láká mě i ostrava

krisstina93
30. čer 2023

Mě se líbí Plzeň, protože je to spojené se zoo, takže zábava na cely den, samotný nás to moc neláká, to je na chvilku.

geonisa
30. čer 2023

Plzeň nevím , nebyli jsme tam takže nemůžu hodnotit . Vyškov je moc hezký ale v sezóně se stojí dlouhá fronta na vlak 🙂 . A Praha , bylo to velké zklamání 🙂 . Jednou jsme byli i za Ostravou v dinoparku a ten byl taky moc pěkný 🙂 .

rnika
30. čer 2023

Vyškov i Plzeň jsou oba moc pěkne. Me se o vous víc líbí Plzeň, asi i tím, ze se mi víc líbí zoo. U Výškova bylo zajímavé, ze se ze Zoo do dinoparku jede vláčkem. Ale zoo jsou spíš domácí zvířata. Plzeň je nalepena hned na zoo a šlo chodit tam i zpět. Jinak je oboje v přírodě a hezké. Praha je menší a na střeše obchodního domu,nesla bych.

alpakovo
30. čer 2023

@nykita a odkud jste? Krásný Dinopark je prý v polském Zátoru,kousek od hranic u Ostravy

nykita
autor
1. črc 2023

@alpakovo Do Polska máme z příhraničí kousek, ale jiný směr než Ostrava 🤔.

nykita
autor
1. črc 2023

@geonisa jediné Vyškov ve všední den a hned brzo co nejdřív to půjde tam být🤔🤔.

rnika
Autor odpověď smazal
rnika
1. črc 2023

@nykita Ten Vyškov opravdu není špatný... 🙂 my si to spojili s návštěvou v : ŽIVÁ VODA MODRÁ... to se dětem také líbilo

jipe
2. črc 2023

Za mě nejlepší Vyškov (pokud máte už větší děti, tak kousek je airmuzeum), pak se nám líbil Liberec, akorát je to indoor, Praha není špatná, jen je to na střeše OC Harfa, tak prostě je vidět ten obchoďák a je to takový jeden (resp. dva) plac. Plzeň se mi nelíbila. Je fajn, že se to dá spojit se zoo, ale samotný dinopark nás nenadchl.