icon

Maminky z Prahy - Troja, Kobylisy, Bohnice

astyna
30. srp 2017

Ahojte holky, jsem maminkou (29) dvou kluků - 21 měsíců a 1,5měsíce a hledám maminky k seznámení. Bydlíme zde krátce, nikoho tu neznám. Šla by některá na hřiště, do hracího koutku, na kafčo nebo jen tak ven? 🙂

kaci11
30. srp 2017

Akde bydlis? A jak se jmenujes?

astyna
autor
30. srp 2017

ahoj, bydlíme u OC Krakov 🙂 já jsem Andrea

kaci11
30. srp 2017

@astyna ja jsem Ivca a bydlime v Krynicke za konecnou busu.

astyna
autor
30. srp 2017

ahoj, Ivi, tak to máme kousek od sebe - my jsme na Notečské 🙂 kam chodíte na procházky? že bychom se přidali příští týden 🙂

kaci11
30. srp 2017

@astyna ted moc nikam. Mam nemocneho muze a deti taky zrovna na tom nebyli dobre. V pondeli me uz holka nastupuje do skolky tak budu uz jen s malym. Vetsinou jsem chodila botanicka,ustav a tak. Nebo hodne taky na hriste. V urcitem veku uz je prochazky neberou.😃

astyna
autor
30. srp 2017

@kaci11

my chodíme hodně na hřiště u zastávky Dunajecká - syn (21m) se tam vyblbne, já si tam i docela v klidu nakojím...Starší je střeštidlo, potřebuje hřiště s plotem :D

kaci11
30. srp 2017

@astyna tak se muzeme nekdy domluvit a vyrazit na hriste,nebo na krakove je herna.

lucc96
31. srp 2017

Ahoj, mám ročního chlapečka a hledáme nějakého partáka, partačku 🙂 Bydlíme kousek za poliklinikou mazurskou..Já 21 let 🙂 tak se kdyžtak ozvěte 🙂

baruss11
6. říj 2017

Ahoj holky. Je mi 28, mám půlročního chlapečka a bydlíme kousek od Krakova. Nikoho tu nemáme a moc rádi někoho poznáme🙂

astyna
autor
6. říj 2017

Ahoj,byli jsme vsichni porad nemocni,uz jsme oka a muzeme vyrazit teba do krakova do hernicky,ktera by chtela pristi tyden? 😊 muzu krome stredy kdykoliv odpoledne od 15.h 😊

astyna
autor
8. říj 2017

holky, tak zítra odpoledne to vypadá na tu herničku, budeme tam cca od 14.h, podle toho, jak se vyspí starší syn. Jinak chodíme každé úterý a čtvrtek dopodlne do Kulturáku Krakov na výtvarku a Montessori. Já budu ta splašená matka s 3m dítětem v šátku a hyperaktivním 2letákem u sebe :D

tesilkacotton
7. lis 2017

Ahoj, jsem Petra a mám dva kluky - 6mesicu a 2,5 roku. Radi chodime ven, do botaniky, do herny na Krakove atd... Bydlime kousicek od Polikliniky.
Nekdy muzeme ven 🙂 kdyby jsi chtela 🙂