Oslava narozenin v Brně s pětiletými dětmi, sháním místo

dor
9. únor 2016

ahoj, sháním místo v Brně (nebo Brno venkov) pro oslavu narozenin. Loni jsme byli v Dětské kavárně Topolino a bylo to fajn, i když to vyšlo dost draho - ale zase to bylo bez práce. Letos cítím, že naši oslavenci (5 let) už potřebují trochu lepší zábavu - ideálně takové ty prolejzačky, co jsou třeba ve Wikylandu a podobně. Ale Wiky je na nás strašně velké, chtěla bych něco pro uzavřenou společnost. Ideálně jižní část Brna, ale nakonec asi dojedeme kamkoliv. Počet osob je asi 25 (12 dětí a 12 dospělých) a musí to být i pro malinké děti, protože mezi hosty budou i "mimča" cca 1,5 roku stará. Nerada bych za to dala třeba šest litrů (je teda šance, že se šábneme s kamarádkou, ale i při dělení nákladů bych radši nižší částku), ale zase prostě už našim velkým dětem nestačí jeden plastový domeček, malá skluzavka a bedna s hračkama 🙂 Díky!

blanka.k
9. únor 2016

@dor Synovi (5let) se líbí tady v kavárně na Josefské (mezi Masaryčkou a zadním vchodem do Letma) ladolcevita-aida , jen nevím, jak to mají prostorově s něakou "oddělenější částí", seděli jsem vždycky hned u tohoto koutku, ve velkém prostoru kavárny

lidkapipka
2. říj 2016

Ahoj, jak jste dopadli?
Letos bychom take chteli usporadat oslavu pro petiletou v Brne, uvazujeme o sampalero - u roosveltove, bude to asi pro 8 deti, prevazne holcicek, kluk zatim jeden, pokud kamaradka nevezme brasku. Nasla jsem i oslavu v kadernictvi Kometka, kde jsme nikdy nebyli, ani si to nedovedu predstavit.
Protoze to bude nase premiera, co se tyce detskych oslav, zatim jsme na zadne nebyli, ani zadnou nepripravovali, tak uvitam jakekoliv tipy.
Uvazovala jsm i o oslave doma, ale nas byt je maly.
Dekuji.za napady 🙂

dor
autor
23. lis 2016

byli jsme v Sampaleru 🙂 měli jsme rezervovanou celou kavárnu pro sebe, bylo to super. Bylo tam tak 12 dětí, plus rodiče. Myslím, že si to všichni užili.
Do Kometky chodíváme na stříhání, je to tam pěkné, ale oslavu bych tam asi nechtěla, není tam žádné vyžití, kdežto v Sampaleru je velká herna a pak i skluzavka.
A měli jsme oslavu i ve Slatině, ale tam je to celkem drahé.