icon

Základní škola v Karviné. Která je nejlepší?

karinvy
19. lis 2020

Zdravim, na jaře se budeme stěhovat a potřebovala bych poradit Základní školu v Karviné. Karvinou moc neznám tak vůbec nevím, jen mě kamarádka postrašila že to tam teď všude ,,černá,,. Bydlení budeme mít kousek od Darkovských lázní.

barulina
•
19. lis 2020

Zs borovskeho

barulina
•
19. lis 2020

Jo Darkov. No tak to bude tezsi. Co Delnicka?

domka001
•
19. lis 2020

@karinvy Škola u lesa 🙂 určitě ne žádná škola v Karviné 6

karinvy
autor
•
19. lis 2020

Nemusí to být vyloženě v okolí darkova.. raději s odjezdem a lepší 😊 Borovskeho jsem slyšela zatím nejvíce doporučení, máte osobní zkušenosti?

barulina
•
19. lis 2020

@karinvy chodila jsem tam ja :D ale co mam kamaradky co zustaly v Ka, a maj deti, tak sinstale drzi uroven

bublinkaxp
•
19. lis 2020

ZŠ Borovského, chodila jsem ja a bude jednou i moje dcera..

janovkov
•
19. lis 2020

ZŠ Borovského. Jsem absolvent.

priefi
•
19. lis 2020

@karinvy já sice nejsem karviňák, ale známí ano. Bydlí na Borovského a tam své děti nedali, že ta škola je nic moc a to ji mají fakt pár metrů. Děti dávají do školy, co mají dál, tuším, že ta škola je "Na kopci" nebo tak nějak

bublinkaxp
•
19. lis 2020

@priefi Na kopci je Borovského jmenuje se tak i autobusová zastavka u školy 😉 jinak o jiné takové žádné nevím.

priefi
•
19. lis 2020

@bublinkaxp aha, ale na Borovskeho je ještě jedna, ne?

janovkov
•
20. lis 2020

Borovského je ta s rozšířenou výukou cizích jazyků, ale vždy měla dobrou i matematiku a ostatní předměty.

barulina
•
20. lis 2020

@priefi na kopci zadna zs neni. Je tam jeste skola U Lesa. Kousek dal Prameny

karinvy
autor
•
20. lis 2020

@priefi a mohu se zeptat proč nic moc?

janovkov
•
20. lis 2020

Zš Borovského je dle oficiální adresy na ulici Ve Svahu. 🙂 a je na kopci 🙂. To je ta, co myslíme všechny.

bublinkaxp
•
20. lis 2020

@priefi nejblíže je U Lesa, tak že by ta?

priefi
•
20. lis 2020

@karinvy Koukala jsem na mapu, tak ta škola Borovského (Na Svahu) je ta, kam chodí od známých děti a ta je prý fajn a ta nic moc jsou Prameny (myslím). Zmátlo mě, že ta škola Borovského je v podstatě už jinde

priefi
•
20. lis 2020

@karinvy myšleno na jiné ulici

trombalka
•
21. lis 2020

Borovského, je celkem přísná škola, ale myslím že dobrá. Já chodila na Majakovského, ale jestli je pořád tak dobrá 🤔 ještě je u studny, ta taky není špatná i dobrá lokalita k Darkovu👍

monita0806
•
25. lis 2020

Určitě U Studny, dcera tam chodila než sme se přestěhovaly