icon

Je vhodné kojit s antidepresivem Cipralexem?

vysocanka
29. dub 2013

Dobry den,zadam o radu zda je vhodne kojit s Cypralexem,lekarka mi rekla ze mohu,mam vsak obavy o maleho.
Prosim poradte nerada bych mu tim ublizila jsou mu tri mesice. Nicmene by mi bylo nesmirne lito kojeni ukoncit.

sarunatko
•
29. dub 2013

@vysocanka Cipralex jsem brala celé těhotenství a beru doteď. Kojím už skoro dva roky. Mně lékařka řekla, že je lepší mírná dávka léků a klidné miminko a maminka, než maminka bez léků a vystresovaná.

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

@sarunatko beres cely??

sarunatko
•
29. dub 2013

@vysocanka Ano. Jednu tabletku denně.

hamma
•
29. dub 2013

@vysocanka Dobrý den, pokud vám lékařka řekla, že můžete kojit, kojte v klidu dál. Pro vaše miminko je to to nejlepší, co mu můžete dát. 🙂

tvarohacek
•
29. dub 2013

asi žádný psychiatr ti nedá jednoznačnou odpověď. mně spíše bylo doporučeno ukončení kojení, nicméně rozhodnutí bylo na mne. zkus se zeptat na www.porodnice.cz , mudr. honzíka.

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

@tvarohacek a ty jsi to tedy ukoncila???

tvarohacek
•
29. dub 2013

@vysocanka ukončila, ale já už byla v jiné situaci. jednalo se o dvouleté dítě.

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

@tvarohacek tak porad hrozne se to ve me pere

tvarohacek
•
29. dub 2013

@vysocanka ať se rozhodneš jakkoliv, žádná z daných možností není špatná.

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

Kdyby neco jednou malemu bylo nerada bych si to vycitala,nadruhou stranu kojeni je pro mne neco tak nadherneho ze bych se ho nerada vzdala

@tvarohacek

mitote
•
29. dub 2013

@vysocanka myslim si ze mala davka kor takovych antidepresiv ublizit nemuze

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

@mitote mate zkusenost?

mitote
•
29. dub 2013

@vysocanka ja brala podobna AD ale vysadila jsem je pred otehotnenim, kazdopadne ted kojim a zvazuji, ze je budu brat... kazdopadne jsou to jedny z nejslabsich antidepresiv... dala bych na radu psychiatra

vysocanka
autor
•
29. dub 2013

@mitote dekuji