Kolik dětí je nekojených a proč?
Ahojte maminky 🙂 zajímalo by mě kolik dětí je nekojených a proč!
Naše Adélka kojená není od začátku jelikož se mi vůbec nevytvořilo mléko a jsem po císaři,takže to bylo nejspíš tím,ale taky ne.
Tak pište budu se těšit 🙂
sis,tak se zkus v lékárně zeptat třeba jen na vzorek toho suaru a jednou odzkoušej a pak uvidíš,přinejhorším dáš kapičky 😕
Tak třeba to mlíčko fakt nepotřebuje... Hlavně, že má dost jiných tekutin... A nebo je to jen nějaký období, třeba se to zlepší. Oni si ty dětičky vždycky něco vymyslej a pak je to zas přejde 😉
med: no on ho nějak nepije od narození..nikdy nedal víc jak 600ml za den, ani když byl jenom na mlíku 😕
Aha, tak jestli ti přibírá dobře, tak to neřeš. Každý dítě je jiný, podle nějakých tabulek to neber.
Na ty já nevěřím. Hele, mně si Terka třeba sedla až teď v 10. měsících a taky se z toho nezbláznim 🙂)
siss, nebo někdo jiný. Mám doma pixlu Nutroše (800g - zelenej - ten obyč, ale je to jednička) Vzali jsme z toho asi 3 dávky, jinak je to plný. Tak to daruju, tak jestli máte někdo zájem, tak mi napište adresu a pošlu to 😉
taky mi je uz obcas trapne kdyz se me kazdej znamej pta jestly jeste kojim.vetsinou jsem odpovidala ze jeste tak na pul s bebou,ale ted narovinu kazdymu rikam ze uz ne nemam se prece za co stydet ne?kdyz to nejde tak to nejde.nejsem preci cisterna.
😀 😀 aby nakonec nebyl tlustej, Siss 😅 !
naši sousedi měli kluka, narodil se a měl 1.7 kg.. no a teď mu je asi čtyřicet let a tak třicet kilo minimálně by potřeboval shodit.. 😅
prej když někomu řekne, jak byl malej a jak celý dětství nechtěl jíst, tak si lidi myslí, že to je vtip a strašně se řežou 😅
tak moje máma má známou, jejíž holčička se narodila s 900 gramy a dnes má kolem 100kg 😀
pnp i kdyby byly jako miminka tlustší tak to neznaená,že budou tloustý dospělý 😉
Dávám,většinou jako přesnídávku,namačkanej,nebo mixovnej mi nejí,jedině pak jako kousek do ruky na žužlání
Ahojky, můžu se přidat.Malému jsou tři týdny a nekojila jsem vůbec.narodil se o tři týdny dřív a měl velkou žloutenku, takže mi ho vzali, dali pod lampu a sami si ho tam přikrmovali z lahve.No a pak se mu sát opravdu nechtělo.Takže mu dávám také Nutrilon.Neustálé dotazy jestli kojím a proč nekojím, že škodím malému mě také dokáží docela rozčílit, ale co nadělám.Už mě to nebaví neustále vysvětlovat a tak se to snažím ignorovat.
Makky,co je to za blbost,že škodíš malému? 😠 😠 dnes jsou ty um na takové úrovni,že mu opravdu neškodíš,takovýhle lidi já osobně nechápu.
mě tyhle řeči taky lezly krkem + řeči,no to budeš mít těžký,to víš vyvařování lahviček,převařování vody ,ohřejvání 🙄 asi to zní blbě,ale rozhodně my bylo příjemnější v noci vstát a ohřát vodu,udělat mlíko než kojit 😔 a vyvařování? Dát na 10 minut do sterilizátoru není snad takovej problém
holky..tak jsem koupila ten obyč Nutroš..pže už comfort nechtěl ani večer, ani v noci..ani ráno..prostě už vůbec 🙄 tak drže palce...at je to s tím obyčejným lepší a at ho nebolí břicho zas 😠
ja jsem ted take rada ze uz davam pit UM z lahve.od zacatku jsem od pritele slysela jen same vykasli se na kojeni a dej mu z flasky to kdyz jsem mela zrovna ja malo mleka a mordovala si prsa s odstrikavackou.byla jsem z toho uz potom tak vystresovana ze jsem ustoupila a ted od 5mesice davam jen UM.taky jste meli takovouhle podporu?
sis:neboj to bude dobry.drzim vsechny palce co mam protoze ja tohle nastesti nezazila a to mame porad to same mleko.
Ahoj Sis,myslíš,že by ho ještě mohlo bolet bříško? Je dost velkej,třeba už z toho "vyrostl".Kdy mu ho dáš?Radši to nezkoušej na noc,ale během dne. 😉
svoma: tak ještě tak před měsícem ho břicho bolelo 🙄 a Lefax dávám furt do každý kaše a mlíka...tak mu to za chvíli..tak uvidíme...na noc mu dám asi radši comfáč, ale musim dát do toho banán a sušenky a lžičkou..jinak to prostě nevypije 😖
teda,ten si vymýšlí 😀 😀 😀 A nemůže mu ten Lefax ublížit,když ho dáváš pořád?Ani jsem o něm neslyšela.

čaj pije hodně 😉 to je v poho....
ale furt nevim s tim jiným mlíkem 😔