Lék na podporu laktace
Chtěla bych poprosit o radu, jestli má někdo zkušenost s lékem na podporu laktace? Četla jsem o Motiliu, ale nedá se nikde sehnat. Nevite někdo, jestli se dá sehnat nebo existuje nějaký podobný lek? Případně má někdo zkušenost s homeopatiky? Navisily vám opravdu laktaci? Dekuji.
Taky jsem brala normálně homeopatika z lékárny, nevím jestli to bylo tím, nebo něčím jiným, ale 10 dní po porodu, kdy byl malý z 90% na Nutrilonu jsem rozkojila a kojím do dneška (1,5 roku).
Za mě taky homeopatika Ricinus communis 5 CH (stačí jedna kulička před kojením) a pak klasika kojící čaj, caro, melta, ...
Homeopatika mi nepomohla, zabraly na me bylinky - piskavice recke seno a benedikt lekarsky, nejucinnejsi jsou spolu v kombinaci.
anoj, tyhle leky, jejichz vedlejsi efekt byl navyseni laktace jsou na predpis prave proto, aby ho maminky nepouzivaly kvuli mleku. Tohle vsechno jsou jen berlicky, nejdulezitejsi je kontakt s mimcem kuze na kuzi a mit dobrou techniku prisati a kojeni. Homeo jen po porade s homeopatem a max tyden, at si nezadelate na problem. Me tedy nepomohly. Kojo caje, caro atd. snad uz vubec nemaji valny bliv, jsou slaboucke. Kdyz uz, tak benedikt a piskavice, ty mi moc pomohly 😉. Ale zaklad je pozvat si LP z Mamily!
Vim je to des, ale nez koupis homeopatika, zajdi si k homeopatovi, muzou ti ty homeopatika dost ublizit po psychicke strance, mam vlastni zkusenost... Pozvi si LP a nemusi byt jen z Mamily 🙂
Ricinus communis 5ch
Pomohl par dni prsa zad nalita jako blázen potom to postupně odeznelo
Obsahem to má nejvyšší koncentrací bylinek, není na předpis a do pár dnů nevíš kam s mlíkem
Nám pomohl More Milk Plus od Motherlove. Skvělý přípravek. Ještě mají také koncentrovaný přípravek s benediktem lékařským a pískavicí řecké seno. Pokud je člověk vhodně nakombinuje, tak mohou opravdu pomoct - jsem toho důkazem. Žádné vedlejší účinky jsem nepozorovala. Jsou to čisté přírodní přípravky. Velmi jsem si je oblíbila a mám v záloze před druhým porodem. A jinak z nuly jsem se rozkojila na 100% během 14 dní a vydržela 21 měsíců. ;)
Ještě musím dodat, že mimo kapsle jsem používala také nemocniční odsávačku od Medely. Ta stimulace je také důležitá. ;)
Já si kupuju Ricinus communis 5CH, jim to cca 3-4x denně.. vždycky když cítím že se mi tvoří míň mlíka, tak to beru a hezky se mě zas rozjede.

Kamarádka brala homeopatika na podporu laktace, prodejné normálně v lékárně, CH 15 a byla spokojená, mléko se jí rozjelo a malá měla co papat 🙂.