Ukončení kojení - kdy se přestane tvořit mléko?
Ahoj holky. Přestala jsem před cca 3 týdny kojit a stále se mi tvoří mléko. Prsa teda dost splaskla, ale pořád mléko teče a nemůžu být bez vložek. Jak dlouho vám trvalo, než se přestalo tvořit mléko a dá se tomu nějak pomoct? Nosím stahovací podprsenky. Děkuji
Asi za mesic.Ale existujou homeopatika (tusim ze Ricinus Comunis 30ch) na zastaveni laktace,urcite ti poradej v lekarne.A asi se vyhybat potravinam,ktere laktaci podporuji(mlecny vyrobky,nektere druhy zeleniny...dohledas na netu).V nejhorsim gynekolog predepise lek(ale proc do sebe cpat chemii).
Moje známá přestávala kojit postupně, místo mléka dávala UM. Ve finále cca 3 dny stačilo, aby nekojila, a mléko už neměla.
Ja prestala kojit asi pred mesicem a jeste se mi obcas udelaji fleky na tricku. Brala jsem Ricinus comunis na zastaveni, ale ja uz toho mleka moc nemela, takze uz ani moc nezabral. Chce to proste vydrzet a byt trpeliva. Moje kamaradka byla po dvou letech nekojeni na mamografu a podle nalezu mela jeste porad plne mlekovody, ze by z fleku mohla kojit zase. 😅
Obnovuji diskuzi... teda doufam, ze mi nepotece mleko jeste po dvou letech :D... zatim nekojim par dni a prsa teda desny... doufala jsem, ze tak po tydnu uz mleko nebude, ale to asi nehrozi ;( Matovy a salvejovy caj piju..

Mléko se mi přestalo tvořit asi po 3/4 roce.