Vláda změnila své nařízení: **Obchody s potravinami, drogerie a pošty budou nově vyhrazené pro lidi starší 65 let od 7 do 9 hodin** ráno, protože senioři jsou zvyklí nakupovat brzy ráno, aby si stihli uvařit oběd. Původně měli vyhrazený čas až mezi 10. až 12. hodinou
pry aby si stihlo uvarit obed...hahahahahaha....aby si stihli nakoupit z letaku akcni zbozi...a lide co jdou do prace maji smulu...pred praci zaaakaz si koupit vodu do prace..nebo svacinu..to je zas naaaapad...manzel rano vzdy skocil do maleho obchudku kde byli 2 duchodci.vzal vodu,mineralku a jel do prace..ted ma smulu?no nevim kde stat premysli..
@marketka_m ty svaciny do prace to asi bude problem,to me ani nenapadlo,taky jsem rano chodila na svaciny...
@marcicek84 no manzel vstaval kvuli tomu o hodinu drive...no to byl napad..tim vlastne dotlaci lidi aby si po praci vsichni sli nakoupit svacu na druhy den..takze vetsi kumulace lidi
@marketka_m ježíš, no to je fakt tragédie, že si nebude moct koupit sváču a bude si jí muset vzít z domova! Já bych šla sepisovat petici! Fakt nevím, jak jsem to dokázala, když jsem si běžně brala jídlo do práce na dva-tři dny (nemocniční bufet je nechutný a ze záchranky nesmím vystrčit nos).
Chápu oddělení seniorů (epidemiologicky mi to přijde jako nejracionálnější opatření a holt každému nenakoupí rodina), chápu i ty časy a fakt nemám problém se tem nejkřehčím přizpůsobit
@marketka_m Jezdím do práce v pět ráno. Mám v mrazáku pytlik naporcovaného pečiva, vždy ráno 1-2ks vyndám, hodím do košíku s vaničkou lučiny a nějakou tou zeleninou a v čase svačiny si to namažu, naloupu, pokrájím a je to. Čaj si ráno vařím do termosky s brčkem. Kde je problém? 😉
@marketka_m A to pečivo, když se hodí do mrazáku čerstvé, tak na tu svačinu jako čerstvé i chutná.
Tak toto je typický provokační příspěvek. Prosím, nehádejte se tu.
Cílem změny je starší občany ochránit a nechat jim prostor v obchodě, kdy je nejčistší vzduch a nejmenší šance, že se nakazí. Buďme solidární 😉 Děkuju.

Nu a jaka je pointa? Blbost co se mine ucinkem. Asi odborniky nenapadl opacny efekt. Bude nemocny senior, ktery tam behem dvou hodin pokosi vetsi mnozstvi senioru vyskytujicich se v jeho dosahu....