icon

Jak dlouho vám vydrží gel lak NeoNail?

7. čer 2026

Ahoj holky, začala jsem si dělat nehty doma s gel lakem NeoNail a většinou mi začne po týdnu odcházet. Snažím se dodržet postup i odmaštění ale stejně to nevydrží jako ze salonu. Přemýšlím jestli dělám chybu nebo je to normální. Jak dlouho vám to drží a co pomohlo? Díky

zvalentova
•
7. čer 2026

@anonym_autor ano, jsou to poměrně nekvalitní produkty. Zároveň může být nedostatečná příprava, způsob modeláže, zapracování volného okraje... chtělo by to foto.

petrakaluzi92
•
8. čer 2026
Uživatel petrakaluzi92 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrakaluzi92.

taky zkouším doma a různé značky a nikdy mi to nevydrží déle jak dva týdny...budu ráda za jakýkoli tip taktéž 🙂

zvalentova
•
8. čer 2026
@petrakaluzi92

taky zkouším doma a různé značky a nikdy mi to nevydrží déle jak dva týdny...budu ráda za jakýkoli tip taktéž 🙂

@petrakaluzi92 i modeláž má svá pravidla, techniku nanášení a zásadní je použití správného materiálu pro daný typ nehtu. Není to jen "natřu a jdu".

mickey100
•
8. čer 2026

Jsem naprostý amatér a většinou používám Nani nail, ale hlavně třpytkaté miluju Neo. Vydrží mi klidně i pět týdnů. Ale používám tedy i podklad i vrchní gel. Záleží hodně i na přípravě nehtu, použití primeru.

zvalentova
•
9. čer 2026
@mickey100

Jsem naprostý amatér a většinou používám Nani nail, ale hlavně třpytkaté miluju Neo. Vydrží mi klidně i pět týdnů. Ale používám tedy i podklad i vrchní gel. Záleží hodně i na přípravě nehtu, použití primeru.

@mickey100 primer není zásadní, alfa a omega je příprava a správný materiál pro daný tip nehtu.
Práce a zvolený materiál na suchém pevném nehtu bude jiná než měkké mladé "potivky"

lenkak01
•
Autor odpověď smazal
•
anonym_8b9092
•
1. zář 2026

Delam nehty uz nejakou dobu a za me je vydrz hodne o priprave nehtu, nejen o samotnem gel laku. Kdyz se spatne pripravi nehet nebo se material dostane ke kuzicce, muze se odchlipnout klidne i kvalitni gel lak. Ja pracuju mimo jine i s Rusconou a u ni mi vyhovuje hlavne pigmentace, nektere odstiny hezky kryjou uz v tenke vrstve a dobre se mi s nima pracuje. Urcite bych zkusila poradne odmastit nehet, jemne zmatnit povrch a hlavne neprejizdet lakem pres kuzicku. Taky bych davala radeji dve tenke vrstvy nez jednu silnou. Ale i tak mam klientky, kterym stejny material drzi tri tydny bez problemu a u jinych musim vic resit pripravu a konkretni typ nehtu.