Já bych se tu ráda zeptala i na zkušenost se značkou LOUIE, měla by to být česká firma/výrobce..znáte někdo?
@bigmak tak začněte tím, že se zkusíte mrknout, jestli by se nedalo něco udělat s tou hypo. Nedívali jste se na refinancování? Kdyžtak mrkněte na klik pro srovnání, ono se může stát, že se dostanete na nižší splátku.
@epidermiss Já se přidávám, taky na klik.cz řeším různý naše pojištění, teď aktuálně i cestovko, dovolená volá 🙂
@anonym_autor Taky se mi to stává, docela mi pomáhá jíst hořčík, mám pocit, že mi to po něm líp myslí 😉
@adr799iana Určitě bych kontaktovala gynekologa 🙂
@anonym_autor Vždycky si na nové brýle zvykám několik dní, teď naposledy jsem s nimi měla velké problémy a stále raději nosím ty starší..Asi to chce čas 🙂
@kacka1994 určitě čerstvé ovoce a domácí sirup a já přidávám perlivou minerálku, ale rraději máme stejně bez bublin 🙂
@anonym_autor Ryanair je v zavazadlech nejhorší bych řekla, nejraději lítám se Smartwings
@marky232 Tak to bych se také moc ráda dozvěděla.. 😵
asi bych se snažila nebýt stíhačka a kontrolorka, navíc když váš vztah ještě ani není oficiální 🙂
Je to jako ve všech vztazích, zkus vykomunikovat upřímně a přátelsky co ti nevyhovuje, pokud jí na přátelství záleží bude se snažit s tebou řešit. pokud nezáleží, bude lepší to ukončit..
@zanettuckova Tak to naprosto souhlasím 🙂
souhlasím se samsonite 👍
taky zkouším doma a různé značky a nikdy mi to nevydrží déle jak dva týdny...budu ráda za jakýkoli tip taktéž 🙂
Holky zdravím, pro kočičáky kupuju tyhle kapsičky a konzervy https://cz.louie.pet/collections/pro-kocky a jsou moc spokojený, všechno je to plný masa bez chemie a mají skvělý výběr, doporučuju.