icon

Jak se zvyknout na nové brýle?

Dnes v 15:26

Vidím s nimi lépe, ale pocitově mi pořád nejsou příjemné. Měli jste to na začátku podobně? Jak dlouho trvalo, než jste je přestali vnímat?

evaviki
Dnes v 15:32

Nosila jsem bryle od 2 let, do cca 12. Ted je mam opet a nosim radeji cocky. Uz jsem si nezvykla. Nevadi mi u pocitace, ale jinak ano.

klchudik
Dnes v 15:46

@anonym_autor mohou být překorigované. Obecně platí navyk na nové brýle max 2 týdny. Pokud i po 2 týdnech neustálého nošení si nemůžete zvyknout (bolí vás oči, hlava, vzniká tlak za očima), dojdete do optiky, nechte brýle zkontrolovat. Pokud vás měřili na optice, tak ať vás přeměří znovu a zkusí dokorigovat, případně pošlou brýle zpět do výroby na posouzení, může být výrobní vada, která se pouhým okem nepozná

kristyn86
Dnes v 15:48

Ja si zvykala dlouho,nekolik mesicu. Lepe je mi bez nich,takze kdyz prijdu domu,tak si je sundavam 😀 a beru jen na TV. Na cocky nejak nemam odvahu,driv jsem je i obcas nosila,ale ted se mi do toho nechce. Jinak,za me je dulezite mit zvolene spravne bryle. Ja treba vubec nesnesla uzka skla,kde mi furt "skakal" zkrak treba pri chuzi po schodech,pohledu dolu atd. A pak jsem zjistila,ze je mi treba vetsi horko v plastovych,ktere nemaji takove ty nozicky u nosu. Takze na leto mam jine nez na zimu 😀

zvalentova
Dnes v 16:54

defacto obratem, úplně nový rozměr a říkala jsem si, že jsem je mohla mít dřív. Nejvíc luxusní zlepšení při řízení. Dioptrie 0,75.
Jinak přijdu domu a sundavám, tam je nepotřebuji.