icon

Jak dlouho vám vydrží gel lak NeoNail?

7. čer 2026

Ahoj holky, začala jsem si dělat nehty doma s gel lakem NeoNail a většinou mi začne po týdnu odcházet. Snažím se dodržet postup i odmaštění ale stejně to nevydrží jako ze salonu. Přemýšlím jestli dělám chybu nebo je to normální. Jak dlouho vám to drží a co pomohlo? Díky

zvalentova
7. čer 2026

@anonym_autor ano, jsou to poměrně nekvalitní produkty. Zároveň může být nedostatečná příprava, způsob modeláže, zapracování volného okraje... chtělo by to foto.

petrakaluzi92
8. čer 2026

taky zkouším doma a různé značky a nikdy mi to nevydrží déle jak dva týdny...budu ráda za jakýkoli tip taktéž 🙂

zvalentova
8. čer 2026
@petrakaluzi92

taky zkouším doma a různé značky a nikdy mi to nevydrží déle jak dva týdny...budu ráda za jakýkoli tip taktéž 🙂

@petrakaluzi92 i modeláž má svá pravidla, techniku nanášení a zásadní je použití správného materiálu pro daný typ nehtu. Není to jen "natřu a jdu".

mickey100
8. čer 2026

Jsem naprostý amatér a většinou používám Nani nail, ale hlavně třpytkaté miluju Neo. Vydrží mi klidně i pět týdnů. Ale používám tedy i podklad i vrchní gel. Záleží hodně i na přípravě nehtu, použití primeru.

zvalentova
9. čer 2026
@mickey100

Jsem naprostý amatér a většinou používám Nani nail, ale hlavně třpytkaté miluju Neo. Vydrží mi klidně i pět týdnů. Ale používám tedy i podklad i vrchní gel. Záleží hodně i na přípravě nehtu, použití primeru.

@mickey100 primer není zásadní, alfa a omega je příprava a správný materiál pro daný tip nehtu.
Práce a zvolený materiál na suchém pevném nehtu bude jiná než měkké mladé "potivky"