icon

Jak odstranit bradavičky na víčkách?

optimistic
23. kvě 2025

Dobrý den, máte zkušenost s odstraněním drobných bradaviček v očním okolí? Kam se obrátit? Lze řešit doma svépomocí? Chytla jsem to kdysi při zkoušce líčení u vizážistky. Děkuji.

petramana
•
23. kvě 2025

@optimistic myslis takove vyrustky na kuzi, fibromy? Pokud je to u oci, tak na ocnim - taky jsem byla, pan doktor necim vypaloval, uz je to tri roky a zatim se mi dalsi neudelaly.. Prave jsem se tehdy na to ptala na chirurgii, kdyz mi odstranovali znamenko a tam mi rekli, ze na ocnim... a nepouzivat kolem oci takove ty pripravky z lekarny na odstraneni fibromu.. Nakonec jsem to mela zdarma, pod odbornym dohledem 😉

levandule_k
•
23. kvě 2025

Kolem očí bych se doma na vlastní pěst do ničeho nepouštěla, to bych si zašla na oční. Na jiném místě bych to klidně řešila svépomocí doma.

miryp
•
23. kvě 2025

Manžel byl na očním, MUDr. mu místo lokálně umrtvila a pak fibrom upálila. Doma bys ho mohla maximálně kroutit či podvázat vlasem, abys mu vzala přívod živin a on pak upadne, ale dojít na oční mi přijde prostě jednodušší a estetičtější, protože když ten fibrom doma uškrtíš, tak má tendenci se jakoby nafouknout a to asi úplně není žádoucí takhle na oku...

luhana
•
23. kvě 2025

@optimistic
Také jsem byla na očním, tehdy v Gemini. Vypalivalo se to laserem. Cena byla kolem 1000 kč.

petramana
•
23. kvě 2025
@luhana

@optimistic
Také jsem byla na očním, tehdy v Gemini. Vypalivalo se to laserem. Cena byla kolem 1000 kč.

@luhana muj ocar mel taky v ceniku 500 myslim, kdyz jsem mu to chtela zaplatit, tak me rekl, ze to bylo prece ze zdravotniho duvodu a mrkl na me, ze je to vyrizene..

hojda
•
23. kvě 2025

Může to být i milie.

optimistic
autor
•
8. čer 2025
@luhana

@optimistic

@luhana Děkuji za zmínění konkrétního pracoviště 🙂 Byla jste tam spokojená?

luhana
•
8. čer 2025
@optimistic

@luhana Děkuji za zmínění konkrétního pracoviště 🙂 Byla jste tam spokojená?

@optimistic
Ano. Už je to několik let, tak si to moc nevybavuji. Co si vzpomínám, bylo to rychlé, bezbolestné. Na tři návštěvy - 1. konzultace, 2. zákrok, 3. kontrola. Pak jsem s tím neměla moc na slunce, kvůli pigmentaci. Budu muset časem jít ale znovu, už se mi udělali další. Mě se to tvoří po prodělaných virózách.