Krátké vlasy u žen. Jaké jsou vaše názory?
Ahoj,
už jsem diskuzi nakousla jinde, ale přeci jen - mně osobně se to moc líbí, jen potrebuji možná trochu popostrčit. :D
Jaký máte názor na krátké vlasy u žen? Já bych chtěla pobodný účes viz foto herečky. Přikládám i svá fota, na posledním jsem si zkusila jen vlasy prehodit, jak by to mohlo možná eventuelně vypadat. Vlasy si nebarvím a ani se změnou délky barvit neplánuji. Bohužel mám své vlasy zničené - prošla jsem si poměrně stresový obdobím a ve stresu si vlasy kroutím, takže jsem si utrhala některé konce a ostříhat se to musí …
Děkuji moc a přeji pěkné pondělí!
@jancaben1 hustý, jsi překrásná a vůbec to neubralo na tvé ženskosti, naopak jsi vynikla a žáris...nejsi tak utopená...jsi fakt krásná...🤩🥰😍🥳
Tyyyyjoooo…ja jsem ti tady v diskuzi psala, ze se mi kratke vlasy na zenskych nelibi a ze bych do toho byt tebou nesla..ale musim rict, ze ti to slusi ohromne! Parada! Uplne jsi prokoukla!❤️
A podle vyrazu na fotkach jde videt, ze jsi s zim moc spokojena 😜
Zrovna jsem Ti chtela psat, ze bych do toho nesla, ale kdyz ted vidim, ze uz jsi ostrihana tak fakt pecka 👍
@jancaben1 tak to je mordička, neskutecna pecka!
Ale zas na druhou stranu, vam by slušelo i hvn na hlave. Jste krasna, no… 😁
Moc dekuju! A příjemné zjištění - po ránu s tím není moc práce, kadeřnice opravdu čarovala :D

twe... ja si chvilku myslela, ze ta posledni fotka je ta herecka jenom jako ze jeji insta fotka jak to ma doma "cozy" :D :D uplne jsi me zmatla, jsem skrolovala tam a zpatky a snazila se pochopit kdo je kdo :D hele jdi do toho, to ti bude strasne sluset. to delsi mikado ti slusi taky moc, ale tak to zase doroste.... ;) kocka jsi