icon

Černé tečky. Co na ně?

marie123x
16. zář 2019

Ahoj všem, máte někdo prosím nějaký produkt, který by minimalizoval černé tečky? Ať už nějaké masky nebo cokoliv jiného.
Děkuji všem 😀

jituli84
16. zář 2019

@marie123x Zkusila jsem kde co, ale mě pomuže jen pravidelné čištění u kosmetičky 🙂

lv
16. zář 2019

Přesně, kosmetička. Doma čistím pravidelně ještě peelingem ryzovym od Missha, jilovou maskou taky Missha. Pokud sneses ovocné kyseliny tak The Ordinary 5% sérum (nepamatuju si jméno).

jituli84
16. zář 2019

Jinak někdo si ty černé tečky dokáže vymačkat i sám, ale já bych to nedokázala, a za těch pár minut trápení to stojí za to 🙂 Jinak vyzkoušela jsem i ultrazvukové čištění, ale u mě ty bezbolestné procedury asi nemají efekt

aselluska
16. zář 2019

Operuji sama, ale chce to vychytat, abych druhý den nevypadala jako klaun a nemusela nikam jít. A komentoval vám je někdo? Mě třeba spolužáci při hodiny čj-popis napsali téměř všichni, že nejsem ničím jedinečná, ale že mám na nose černé tečky, takže tím jsem výrazná! Jsem fakt ráda, že tímto 😀

kikimas
18. zář 2019

Ta kosmetička to zpravidla nejlépe vyčistí. Takže jednou měsíčně tam a máš vystaráno🙂

jituli84
18. zář 2019

@kikimas JJ souhlasim 🙂

marketanova
29. zář 2019

Dobrý den, důležité je pravidelně čistit plet a zároven něco dermo používat

katka_nedo
11. lis 2019

Mne pomahaji ty "cerne masky" slupovaci nebo od garnier cerny peeling atd

hojda
18. srp 2020

Na černé tečky je super The Ordinary. https://www.arome.cz/clanky/the-ordinary-peelin... + plus je super Tonik s kyselinou glykolovou jen pozor na sluníčko!