Jaké odzkoušené přípravky používáte na problematickou pleť?

cherie24
17. srp 2020

Ženy chtěla bych se zeptat, máte nějakou ozkoušenou kosmetiku, která vám pomohla zlepšit problematickou pleť? Mám pocit, že mi nic nepomáhá a opravdu mě nebaví, že ještě stále vypadám jak puberťák. Pomohla vám třeba nějaká kosmetika nebo i něco z lékarny? Mám zároveň i suchou pleť, takže bych ráda i nějaký krém a zrovna těch jsem už i vyhodila celkem dost 🙁

jjasmina
17. srp 2020

U mě pomohla pouze kožní lékařka a pravidelné čištění pleti u kosmetičky

jipo11
17. srp 2020

@cherie24 mě opravdu hodně pomohl přístroj LumiSpa a kosmetika od kosmetičky a její pravidelná péče. Kosmetiku teda používám Essenté.

vladienka
17. srp 2020

La roche posay Effaclar. Nic lepsie na akne som nemala, pouzivam uz 15 rokov

whitechocolate
17. srp 2020

Úplně rozumím, ja se cítíš, taky se mi pubertální akné přehouplo do dospělého a vím, že nás zachrání asi už jen přechod🙂. Ale přece jen jsem po třicítce našla dobrou kosmetiku, která mí to tak na 90% vylepšuje, ale dokonalé to není a nebude. Na čištění pleti používám micelární vodu od Biodermy, minimálně si myju obličej vodou, vždy mě to pleť dráždilo a vysušovalo, krém od Vichy Normaderm Phytosolution, stačí ho málo, dobře se roztírá a nelepí, vydrží dlouho, lahvičku mám cca půl roku. Pokud chci maskovat tak Dermablend od Vichy, taky vydrží velmi dlouho a opravdu to zakryje dokonale a dlouho drží, no a na závěr to nejdůležitější navštívit dermatologa, užívám krém Differine, což je snad jediný, který už tak suchou a loupající se aknozní pleť dospělých nevysušuje, účinek nastoupil tak za dva měsíce, ale potom už se pleť drží.

moominkaa
17. srp 2020

@cherie24 mě přijde úplně skvělá tahle kosmetika https://himalaya-online.cz/index.php?_route_=ko... já teda nemám problémovou pleť,přítel měl (moc mu tahle kosmetika pomohla) a oba dva to používáme a i za tu cenu je to prostě super. Kupuju v drogerii teta nebo v Rossmann.

Já mám ráda čistící pleťovou pěnu, neemovy peeling a denní hydratační krém. Přítel měl ještě nějakou mastičku kterou lokálně dával na pupínky a do rána bylo po nich 🙂

ssluniiii
17. srp 2020

Dermalogica, používám 4 měsíce, předtím cystické akné, nyní se mi udělá sem tam bílá tečka z horka, když se člověk více potí.

zizkmi
17. srp 2020

@cherie24 To máš těžko, já mám od malička ekzém a měla jsem ho dost i v obličeji. Vyzkoušela jsem kde co ( lékarna, bio, nebio, drahé, levné...) a nakonec mi sedla Mary Kay. Musíš dál zkoušet, ale výsledky jsem viděla až po cca měsíci. Hlavní je čištění a hydratace, ale to asi víš

martiniquest
17. srp 2020

Navstiv dobrou kosmeticku a nech si sestavit peci na miru. Placanim nahodnych vyrobku a znacek bez porozumeni souvislosti nevyresis vubec nic.

vecerinka
17. srp 2020

Bioderma

perexka
19. srp 2020

řekla bych, že největší podíl na problematické pleti má strava.. když se dokážu opravdu zdravě stravovat, tak to rozhodně na pleti poznám.. doporučuji eliminovat cukry, bílou mouku, víc jíst zeleninu, luštěniny..

motley
13. zář 2020

Naprostá pecka je hyaluronové sérum no. Gold od Di Angelo, prodává např. Notino, hodně mi to pomohlo v boji s akné a mastnotou a zároveň suchými místy. Pleť je konečně hydratovaná a akné na ústupu. Balení mi vydrželo 3 měsíce, teď mám další.