icon

Krémy na růžovku, hypersenzitivní pokožku. Doporučení? Recenze?

europa00
17. čer 2020

Holky dnes jsem byla u kosmetičky co dělá s francouzskou kosmetikou Biologique Recherche, s tím že mám už nepatrný zánet pokožky tzv. růžovku...mamka to má už hodně a já zatím v počátku jsem si říkala je to prostě dědičné, ale vůbec mě nenapadlože je to vlastně zánět pokožky a že bych se o ni měla speciálně starat...doporučila mi hned nepatrné žilky nechat odstranit laserem a pak samozřejmě jejich kosmetiku...která je fest drahá. Nemám asi problém zainvestovat pokud tam bude změna, tak pátrám po recenzích atd. nic moc nejde najít, jen to že to používá a vychvaluje Monika Marešová..ta si to však může dovolit že .-)

nerada bych vyhazovala tisíce z okna, ale rada se o sebe starám a určitě uvítám i více tipů jak s tím zápasit...
prostě vždy jsem si řikala že na té pleti něco mám..že nepůsobí tak čistě jako u někoho, ale ani ve snu mě nenapadlo, že to jsou uplně mini mini metličky co mi dělají to, že ta plet působí v místěch červeněji a flekatě..ještě mám pihy, tak to hned nejde úplně vidět..takže ted jsem v šoku, že mám vlastně zánět kůže a fakt nechci v 50 vypadat jako někteří lidé co jsem viděla na internetu co mají už to horší stádium viz moje matka.

Takže prosím budu ráda za tipy kdo se s tím potýká/l na kosmetiku, různých značek, co vám zabralo, jak se o ple't staráte atd...jestli stačí třeba levnější kosmetika od avene třeba nebo mám zainvestovat do té francouzské...
děkuji všem za rady

ovce11
18. čer 2020

Ahoj, já mám taky růžovku, žilky a strašně červený nos, přes léto se mi vždycky jakoby i zvětšoval. S tím mi pomohla trochu kosmetika, ale i ten laser. Mě teda strašně pomohla kosmetika Annemarie Borlind, jejich řada DadoSens přímo na růžovku, ale určitě to trvalo tak rok, než se plet srovnala. Měla jsem strašné problémy, kolikrát úplně vystouplé červené fleky, jak se oteplí a vyleze sluníčko, musím se o plet opravdu hodně starat. Ale ten červený nos mám pořád, toho se asi nezbavím, ale plet se srovnala, jemná na dotek i pohled 🙂. A používám i make up a pudr od stejné značky. Letos jsem vyzkoušela ještě kapsle s vitamínem C, to by taky mělo pomoct. Jinak na laseru jsem byla loni poprvé a určitě bych šla. Ale jinak cenu za krém atd jsou taky kolem 700,- a výše, ale fungují, jen na začátku to chce opravdu vydržet. A taky na zimu a léto používám jiný druh krému.

europa00
autor
20. čer 2020

@ovce11 ahoj já to právě nemám tak hrozné,,,ale nechci dopadnout hůže..celkem mám strach z laseru že mi tam ta zilka z toho rupne jeste více...na dve u nosu a na tvarích takove že vlastně newjsou videt ze jsou to zilky...proto mě to ani nenapadlo...tam by se to snad dalo zpravit krémy..ja nakonec objednala nějakou kosmetiku od ISISPHARMA je teda mnohem dostupnejší než ta francouzská...do te asi nepůjdu to je fakt tak 7000 do zacatku...masakr..a věřím, že jsou i kosmetiky ktere udělají stejnou službuz...koupila jsem prave i takove mleko s 50 uw...jak vysvitne slunce bude davat furt..pravdou je ža ja nikdy obličej moc nechránila max když jsem se vyložene opalovala ale tak 20 tkou...ted už nebudu riskovat..no někdy se začít musí že..díky

ovce11
22. čer 2020

tak já asi než bych používala krémy s padesátkou se spíš snažím sluníčku vyhýbat, a od čtvrté hodiny to neřeším, důležité je si obličej chránit na jaře, to je nejcitlivější a sluníčko agresivní. čím víc budeš obličej opalovákem mazat, tím citlivější bude, já používám jen když jsem třeba celý den na slunci, třeba u vody atd.