Byli jste na koncertě Kristiána Šebka?
Byly jste někdo na koncertě Kristiána Šebka?
Jj. Asi pred 14 dny v Hradci
@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃
@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃
@klokanka31 jako dobry. Ze zacatku mi to prislo moc diskotekovy (svetelne a kourove efekty) ale pak uz to bylo lepsi, na ten uvod toho tam nacpali fakt hodne. Jinak je proste dobrej. Matinku ma taky komediantku, ale v dobrym😁
Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.
Byla jsem v únoru.... krása ❤️
Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.
@zlataberta kdyby chtěl prezentovat sebe, nekopíruje Gotta.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.
@mabs vetsina dobrych zpevaku ci kapel ma svoje revival mlade kapely/zpevaky. Tak to proste je. Ty songy a jejich styl za to proste stoji. A nekdo je proste umelec a jiny kopista. Ale myslim, ze i dobri kopiste by se meli ocenovat.
@mabs na tom koncertě říkal, že v roce 2026 mu vyjde jeho deska, tak uvidíme. Já jsem to blbě napsala 🙂 myslela jsem to tak, že vystupovat by měl sám, mi tam ta maminka s tou sestrou vadila (jako by se zviditelňovala)...jinak ten koncert byl krásný, Kristián zpívá hezky.
Videla jsem ho kdysi naopak na vystoupeni jeho mamky, ktera zpiva adele.. oba zpivaji za me super a proste tim zijou, tou show.. a zviditelnuji se teda asi navzajem, protoze on zas zpival na jejim.koncerte..

Jj. Asi pred 14 dny v Hradci