Byli jste na koncertě Kristiána Šebka?
Byly jste někdo na koncertě Kristiána Šebka?
Jj. Asi pred 14 dny v Hradci
@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃
@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃
@klokanka31 jako dobry. Ze zacatku mi to prislo moc diskotekovy (svetelne a kourove efekty) ale pak uz to bylo lepsi, na ten uvod toho tam nacpali fakt hodne. Jinak je proste dobrej. Matinku ma taky komediantku, ale v dobrym😁
Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.
Byla jsem v únoru.... krása ❤️
Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.
@zlataberta kdyby chtěl prezentovat sebe, nekopíruje Gotta.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.
@zlataberta kdyby chtěl prezentovat sebe, nekopíruje Gotta.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.
@mabs vetsina dobrych zpevaku ci kapel ma svoje revival mlade kapely/zpevaky. Tak to proste je. Ty songy a jejich styl za to proste stoji. A nekdo je proste umelec a jiny kopista. Ale myslim, ze i dobri kopiste by se meli ocenovat.

Jj. Asi pred 14 dny v Hradci