icon

Byli jste na koncertě Kristiána Šebka?

klokanka31
9. pro 2025

Byly jste někdo na koncertě Kristiána Šebka?

konidana
9. pro 2025

Jj. Asi pred 14 dny v Hradci

klokanka31
autor
9. pro 2025
@konidana

Jj. Asi pred 14 dny v Hradci

@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃

konidana
9. pro 2025
@klokanka31

@konidana A jaký to bylo? Já koupila vstupenky na únor, a jsem hrozně zvědavá 😃

@klokanka31 jako dobry. Ze zacatku mi to prislo moc diskotekovy (svetelne a kourove efekty) ale pak uz to bylo lepsi, na ten uvod toho tam nacpali fakt hodne. Jinak je proste dobrej. Matinku ma taky komediantku, ale v dobrym😁

zlataberta
10. pro 2025

Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.

hanulka190
10. pro 2025

Byla jsem v únoru.... krása ❤️

mabs
Včera v 09:48
@zlataberta

Byla jsem v listopadu. On zpívá krásně, mi tam vadilo zviditelňování té rodiny, maminka a pak sestra....za mne by bylo lepší, kdyby jezdil sám a prezentoval jen sebe, ale je to jen můj názor.

@zlataberta kdyby chtěl prezentovat sebe, nekopíruje Gotta.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.

konidana
Včera v 11:20
@mabs

@zlataberta kdyby chtěl prezentovat sebe, nekopíruje Gotta.
Jo, zpívá hezky, ale myslím si, že s vlastním repertoárem by neprorazil. Takhle v podstatě parazituje na práci někoho jiného.

@mabs vetsina dobrych zpevaku ci kapel ma svoje revival mlade kapely/zpevaky. Tak to proste je. Ty songy a jejich styl za to proste stoji. A nekdo je proste umelec a jiny kopista. Ale myslim, ze i dobri kopiste by se meli ocenovat.