10denní holčička usíná u kojení

bejki
15. črc 2017

Dobrý den,prosím o radu,má dcera má 10 denní holčičku a kojí,jenže holčička se napije 20 min.,přestane usne,dcera ji nechá odbrknout,nebo ji položí do postýlky na bok do vyvýšené polohy a ona začne zase hledat prs a zacne plakat,ale hodně,když ji znovu přiloží,za chvilku usne.A pořád se to opakuje.Prosim co s tím?Děkuji za radu.Bejki.

luska__
15. črc 2017

@bejki a ona jí váží po kojení? třeba je přisátá, ale vezme si 5ml a to jí nestačí.

elveren
15. črc 2017

Zavolala bych spíš laktační poradkyni. Každopádně pořiďte šátek, malá se může přisávat v navázání kdykoliv. Záleží také na tom, kolik si vzala, jestli prso jen nedudala. Jsou děti, které se budí často a pijí po troškách. Můj tříměsíční má dny, kdy pije po půl hodině, protože si vezme málo a jen dudá a uklidňuje se.

doufinkaaa
15. črc 2017

Ja jsem prvni mesic po porodu nedelala nic jineho nez jen sedela a kojila. Mala se muze spatne prisavat a bere si malo mleka. Take doporucuji kontaktovat laktacni poradkyni.

biedronka10
15. črc 2017

Mam ten samy problem, s 11 denni dcerkou

bejki
autor
15. črc 2017

@luska__ bohužel nemáme koj.váhu,ale myslím,ze vypije dost,pri odbrkavání i dost vyblinkne.Děkuji za odpověď.

bejki
autor
15. črc 2017

@elveren děkuji za radu

aktakd
15. črc 2017

Mozna jenom potrebuje jenom blizkost maminky a byt u prsa ji uklidnuje, prece jen je na svete par dni , snazi se rozkoukat a prso je pro ni jedna velka jistota 🙂 na toto je vyborny pomocnik satek, staci navazat - miminko citi maminku a muze byt spokojene 🙂

themis
15. črc 2017

Je to naprosto v pořádku a přirozené. Pořiďte šátek a miminko se může kojit, kdy bude potřebovat. Intervaly mezi kojením se většinou pak začnou prodlužovat, když je dítě starší.

ninanela
15. črc 2017

Je to zcela normální, poznávají se navzájem, postupně se vše upraví. Některému miminku stačí týden dva,některému to trvá déle. Obě dcery jsem měla na prsou stále.Je to pro maminku náročné, ale spraví se to.Podporujte a pomožte, Vaše dcera má velkou výhodu -má Vás.

bejki
autor
1. srp 2017

Tak dcera vše zvládla,vnučka krásně pije a dcera je nejštastnější maminka,moc vám všem děkuji za rady i podporu.A ostatním radíme vydržet🙂)

elveren
2. srp 2017

@bejki tak paráda! 🙂