icon

Jak se rozkojit po císařském řezu s nízkou frekvencí krmení?

12. pro 2025

Jak se prosím rozkojit po císařském řezu, když se malý v noci budí jen 1-2x??🙄 Prý se má přikládat k prsu co 2-3 hodiny během dne i noci, aby se nastartovala laktace. Mám ho tedy budit? Nebo to nechat na jeho " poptávce"?

lv
12. pro 2025

Teď bych zkusila i v noci, v polospánku bude taky sát. A co nejvíce přes den. Poptávka je malá zatím proto, že je slabej po porodu.

zirafka11
12. pro 2025

Spát s ním nahá v posteli, tělo na tělo a nabízet co nejvíce přes den. A v noci klidně i v tom spánku.

autor
12. pro 2025

Zkusím 🙂 děkuji

levandule_k
12. pro 2025

Tohle je taková trochu panská rada, zkusit se vnitřně uklidnit, neřešit, že to nejde. Psychika umí dělat divy. Nenechat se nikým vynervovat. Pít dostatek tekutin.

Vím, že máta zastavuje laktaci, tak kdybys měla chuť na mátový čaj, tak si ho dopřát jindy. (Nemyslím si, že plně rozkojené ženě by jeden šálek matového čaje zastavil laktaci, ale u tebe by teď nebyl prospěšný.)

Někdo zkouší homeopatika.

squezy
12. pro 2025

@anonym_autor a jak dlouho jsi po císaři? Ja to vždy nechala na dětech. Po císaři jsem vždy do třetího dne měla mlíko. První děti dvojčata jsem první dny v noci vůbec nekojila a ja neodsavala,nic. Třetí dítko mi davali prikladat jen jednou v noci,pres den jsem kojila nebo odsávala a do 3 dnu se laktace rozjela.

vendulis
13. pro 2025

Prvni mesic jsem budila asi každé dve hodiny. Spise jsem budila sebe a přikládala..Vazila jsem na kojenecke vaze...