icon

Je šance, že se ještě rozkojím?

nagojka
9. srp 2021

Ahoj zeny...1.8. se mi narodil krasny syn bohuzel cisarem...malickej byl hodne nalokanej plodovy vody a skoro dva dny porad jen ublinkaval navalovalo se mu a vubec se nechtel prisat...mliko sem nemela na zacatku zadne...teprve az pri odchodu z porodnice se zacalo tvorit a tect mlezivo...no a ted je to tyden,prcek krasne pije,skvele si prisava ale...mleko mu porad nestaci,nevim kolik toho kdy vypije...kdyz ted odsavam z obou prsou odsaju max 50ml😞😞😞to je hrozne malo..vsichni mi tvrdi ze po cisari je to vsechno zpozdene a mam byt trpeliva..me uz ale energie dochazi,nehlede na to ze si prcek dela z prsa dudana...kojit a pak jeste dokrmovat strikackou..mam chut uz to vzdat,ale kdyz ho prilozim s vidim jak pije..😞😞je mi z toho uzko a moc bych si prala plnohodnotne kojit ale...

Strana
z2
sirinfirst
10. srp 2021

@nagojka to mi dělala dcera - akorát mi trvalo 2 měsíce, než jsem našla příčinu, taky jsem to sváděla na nedostatek mléka - ale trpěla intolerancí bílkoviny kravského mléka, prostě jí po kojení bylo špatně. Dalším projevem bylo, že blinkala. Jakmile jsem přešla na bezmléčnou dietu, bylo to spokojené miminko. Střevo kolem 6 měsíců dozrálo a pak už jsem mohla vše.

nagojka
autor
10. srp 2021

@jipe na hodinky nekoukam vubec...popravde on kdyz ma dobre naplnene brisko vydrzi spat klidne i 4 hodiny...v noci ho nebudim pres den kdyz se nevzbudi sam tak ani...vcera doktor rikal ze prospiva krasne..dnes uz je to druhe kojeni bez UM..nakojila sem ho mezi pul jedenactou a jedenactou a jeste porad spinka🙂je mi lito ho budit...doktor rikal ze by mel pry za tyden pribrat 100-250g za tyden...nas z porodnice pousteli s vahou 3154g to bylo ve ctvrtek a vcera mu navazili 3384g...🤔🤷🤷takze ten hodinovy plac a problemy s usinanim bude souviset s vetrama a bolenim briska...protoze kdyz mi dneska tak krasne spi hlad asi nema...sem fakt hysterka🤦🤦🤦

nagojka
autor
10. srp 2021

Dekuju moc vsem za vase podporujici slova..hned se clovek citi lip🙂ja se snazim aby mel prcek jidla dost a tim UM ho asi spis preziram a pak ho nema bolet bricho...hodim klidovej rezim proste nakojim a s tim placem a dlouhodobym usinanim neco provedeme...po krmeni totiz nikdy neusne driv jak za hodinu a pul...

jipe
10. srp 2021

@nagojka jsem u prvního byla stejná, uklidnila jsem se právě po kontrole u dr., když jsem zjistila, že přibírá v pohodě. Já teda pak dala dudlík, protože se mi nechtělo být živým dudlíkem, u druhorozené jsem s tím byla smířená, ta byla bez dudlíku úplně.

jipe
10. srp 2021

@nagojka a u kojení neusne? Já jak trotl poskakovala s dítětem v náručí na balonu :/

slunea
10. srp 2021

Ta alergie na bílkovinu kravského mléka mě taky napadla, když jsi psala, že ho po um bolí bříško. Raději bych ho v tomto ohledu trochu sledovala, jestli mu třeba není hůř po tom, co jsi jedla víc mléčného (i předchozí den). Kdybys něco vypozorovala nebo se změnila stolice na hlenovitou, zkusila bych mléčné vysadit. Začátek je těžký, člověk najednou neví, co jíst, ale dá se zvyknout.

janinasm
Autor odpověď smazal
marge_s
10. srp 2021

@janinasm hej, nestras ji 🤣

nagojka
autor
10. srp 2021

@jipe prave ze usne a to docela rychle...jenze jakmile se odpoji a ja ho polozim do postylky je okamzite vzhuru...A dudlik sem mu taky dala a je mi tak nak uplne jedno co si kazdej mysli...

jipe
10. srp 2021

@nagojka tak uspávej u sebe na posteli vleže, jak se odpojí, už s ním nebudeš manipulovat, za mě značka ideál mít postýlku bez bočnice jako balkonek u tvojí postele. U prvního jsem furt kojila, uspávala, odkládala, vzbudil se a zase dokola, u druhé nebyl prostor na nějaké hodinové kovbojky (jako jo, byla obecně klidější mimino), takže cokoliv, abych se vyspala a mohla fungovat, takže jestli spí vpostýlce nebo u mě jsemvůbec neřešila

nagojka
autor
10. srp 2021

@jipe a kdyz kojite takhle celou noc v leze,jak si prcek odkrkava?

jipe
10. srp 2021

@nagojka když usnul, neřešila jsem, ležel na boku, pod hlavičkou látkovou plínku, takže nějaké ublinknutí nebyl zásadní problém. Nebo jsem někdy dala odkrknout tak nějak v pruběhu kojení a pak ještě nechala cucnout na usnutí

marge_s
11. srp 2021

@nagojka my to delali stejne jako @jipe . U vsech tri kousku. Casem se naucili obslouzit sami. Je to pohodlne pro vsechny

felixfelicis
11. srp 2021

@nagojka nikdy jsem nenechavala odrihnout ani jedno dítě ani přes den. Jenom plinku pod hlavicku.

sirinfirst
11. srp 2021

@nagojka odříhnutí při správném přisátí není vůbec nutné, obě děti jsem uspávala kojením přímo v posteli, ani jedno neříhalo

Strana
z2