icon

Když přestanu kojit, přiberu?

kocurek
22. únor 2008

Chtela jsme se zeptat,jake mate zkusenosti, kdyz prestanete kojit, zustaly jste na sve vaze nebo pribirate? Slysela jsem, ze se pribira. 🙂

sisstin
22. únor 2008

kocurek: já jsem nikdy nekojila..a hubnu 😉 podle mě záleží prostě na metabolizmu 😉 a na tom, jak moc se umíš hlídat 😎

romana27
22. únor 2008

přesně, jak píše sisstin, je to vždy pouze o příjmu a výdeji. Když kojíš, tělo víc spaluje, vydává energii na tvorbu mléka.
Když budeš jíst stejně jako když jsi kojila, tak určitě neshodíš, možná něco přibereš 😨
Ale jak vidím, Eriček už má skoro rok, tak to už možná začne brzo chodit (pokud nechodí) a tak ti dá zabrat 😀

kocurek
autor
22. únor 2008

Ja jsme po porodu silene sla s kg dolu a nemohla pribrat, ted je to lepsi, uz nevypadam, jak z koncentraku, ale stale kojim....

sisstin
22. únor 2008

jak píše romana..při kojení se hodně spaluje...takže to je asi to,proč někdo přibere, když přestane.. 😉 protože jí stejně..ale ten kalorický výdej je menší 😉 ale rozhodně se dá hubnout i bez kojení 😅

cazadora
22. únor 2008

kocourku tak já přestala kojit a váha letěla nahoru ale to proto že při kojení jsem se strašně futrovala sladkym a když sem přestala kojit tak chutě částečně ustaly a 2 kg který sem nabrala sem zase snadno shodila

morusa
22. únor 2008

kocourek: Každej to má jinak, ale když píšeš ,že už nevypadáš jako z koncentráku, tak bych se u tebe nebála, že bys po dokojení začala přibírat, pokud ti o to tedy zrovna nejde, nevím... Já osobně jsem kojila a nehubla, váha stála, pak jsem dokojila a váha pořád stojí...

kocurek
autor
23. únor 2008

morusa Ja se o vahu nebojim, jen me toto tema zajimalo, diky holky

kalo
23. únor 2008

Taky počítám, že budu muset s tím obžerstvím přibrzdit...S mým kojením je to už na spadnutí /začnu kojit už jen ráno/..mlíko žádný...Ale zvykla jsem si jíst hrozně sladkýho!!!! I když jsem teď se svojí váhou spokojena /mám o 6 kg míň než před těhu/ A i když se snažím cvičit, tak budu muset asi víc, abych si to udržela 😉 😖